Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2019 01 17, 20:41)
dizaineris tokiu zieminiu striukiu kaip parajumpers tikrai kvailokokas. Lieka pusiau plikas kaklas, bet del kailio dydzio kapisonuose saliko neuzdesi, negana to uztrauktukai einant atsisega, o dydziai nesuvokiami, matavausi L ir tai maza buvo..
ziauriai sunkios, lyginamt su goosem- dvigubai sunkesnes, kai kapisonuose yra kailio, striuke smaugia.. zodziu nieko gero. nuotraukose tik grazios.. parduotuvej sake kad pirkejai lb nekokius atsiliepimus palieka

Superinė striukė jei nereik dėt šalikų. Nekenčiu išbliautų kaklų paltuose ir striukėse. Kaifas jei uždengia kaklą.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 17, 21:44)
atrodo gyvai pigiai, medžiaga blizga negražiai, smarkiai mažinti, detalės ne VAU, užtrauktukas nemalonus, prieini arčiau, pačiupinėji- ir ''ačiū, nebereikia''.
Papildyta:
REGI, o kaip su goose baigėsi?

Nu kaip kaip kol galvojau ar nebus L per didele vel nebeliko dydzio😭 dar man truksta pirkimui patirties blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2019 01 17, 20:47)
Gafsa   4u.gif

dar prašyčiau komentarą apie tas striukes https://www.landsend...re-shopping-bag,
maždaug iki kiek - (minuso) jos tinkamos,
ar lengvos, plonesnės?

Lengvos, nestoros, bet kažkodėl šiltos. Aš šiaip rengiuosi šiltai, daug vaikštau, termo apatiniai, kašmyro megztukas ir panašiai. Tai iki -10 laisvai. Jei bus didesnis minusas, o norėsis eit su sniego kelnėm ir šita striuke- po ja packable dar pamūrysiu ir varysiu kaip su goose.
Papildyta:
QUOTE(REGIS @ 2019 01 17, 20:49)
Nu kaip kaip kol galvojau ar nebus L per didele vel nebeliko dydzio😭 dar man truksta pirkimui patirties blink.gif

Su patirtim tai nieko bendro neturi.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 17, 20:51)
Lengvos, nestoros, bet kažkodėl šiltos. Aš šiaip rengiuosi šiltai, daug vaikštau, termo apatiniai, kašmyro megztukas ir panašiai. Tai iki -10 laisvai. Jei bus didesnis minusas, o norėsis eit su sniego kelnėm ir šita striuke- po ja packable dar pamūrysiu ir varysiu kaip su goose.

ačiū, to ko ir reiktų, gal dar nuolaidos palaukt kaži... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

Mergaites,padekit su canada goose vyriskais dydziais? mazinti ar didinti? please padekit 😊

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 17, 09:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="<nemiga<pievoje<" data-cid="72325078" data-time="1547667090"><div><p>Ačiū labai vartotojo įkelta nuotrauka
tikiuos, ir aš atrasiu be antidepresantų</p></div></blockquote><p></p><p>Mano sekmės istorija dėl migrenos kitokia. Papasakosiu, gal padės ir jums susigaudyti. Dirbau labai atsakingą darbą ir studijavau. Migrena kartodavosi kas tris savaites po 3 dienas. Gulėdavau kaip daržovė. Buvo keletas kartų, kad atsikėlusi po 3 dienų nesupratau, kad pragulėjau net tris dienas. Nesupratau, kuri diena. Atrodė nejuokingai. Vaistai po tabletę kasdien.  Gulėjau ligoninėje. Darė tyrimus. Nieko nerado. Užsivedžiau dienoraštį ir rašiausi, ką suvalgiau ar išgėriau, ką veikiau ir kas įvyko. Rezultatai nustebino. Stiprus nors keleto minučių stresas ir opa - turiu kitą dieną migreną. Dabar pasitaiko migrena gal metuose kartą, bet skausmas būna ženkliai mažesnis ir išgėrusi citromono dirbu. Mokausi nereaguoti į stresą. Tiiesa, man dar migrena nuo alkocholio. Tad stengiuosi jo nevartoti. </p>

mes tersiam tema, bet neisivaizduojat kokia svarbi visa sita informacija, kuria Jus merginos pasidalinot 4u.gif keleta metodu bandysiu isbandyti pati rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 17, 21:48)
Superinė striukė jei nereik dėt šalikų. Nekenčiu išbliautų kaklų paltuose ir striukėse. Kaifas jei uždengia kaklą.

tai va kad isbliauti 😂🤣 kaklas plikas o saliko ner kaip uzdet..
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2019 01 17, 20:57)
ačiū, to ko ir reiktų, gal dar nuolaidos palaukt kaži... ax.gif  biggrin.gif

Buna, neseniai po mazdaug 60 dol jos buvo.
Atsakyti
QUOTE(marrrrgo @ 2019 01 17, 21:58)
<p>Mergaites,padekit su canada goose vyriskais dydziais? mazinti ar didinti? please padekit 😊</p>

jei modelis slim fit imciau dydziu dideni. koks modelis patikrinkit oficialiam psl ten ir komentaru be galo daug
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 17, 21:38)
Pravalas
Papildyta:
Gėluže- M Tall kažkur palei klubus, po kišenėm- apie 62x2 cm, žemiau- plačiau.

Gafsa, gal galit Tall palto ilgi pamatuot ax.gif 4u.gif
Uz kiek pigiausiai ji imanoma pagauti?
Atsakyti
Neliko Goose?
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2019 01 17, 18:02)
Neleidžia MK pasikeisti šalies  unsure.gif

Gal kuri turite pasislėpusi naujus Swarovski auskarus? Reiktų čia ir dabar biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 17, 18:18)
Dabar jų itališkam psl nuolaidos. O USA- nėėėr  blink.gif

Tai kad leidzia. Spaudziat USA, tada iskart ant EN ir veikia. Bent jau pas mane...
Atsakyti