Gal kas norėtų prisijungti prie FRAGRANCESHOP nemokamam shipui? Neblogų kainų yra, pvz šie patiko ir kaina ~21dol su 30proc nuolaida: http://www.fragrance...women-8943.html
QUOTE(rudaplauke @ 2019 09 06, 20:24)
Noreciau suzinoti vilnieciu pirkeju nuomone kadangi Vilniaus atstumai didziausi ir bet kuri atsiemimo vieta kazkam bus patogi, o kazkam visiskai nepatogi, todel idomu, ar jums geriau butu atsiimti siuntinukus pastomatuose ir taip isvengti stovejimo kamsciuose ir transporto islaidu? Ar visgi senas, patikrintas budas is ranku i rankas, pabendraujant dar ir su dalintoja, butu malonesnis ir patikimesnis?
Abu variantai geri Svarbiausia, kad jei jau dalintoja, tai visais transportais prieinamoje vietoje ir dalinanti ir dirbančiam žmogui tinkamu laiku, t.y. nors vieną dieną savaitgalį ir darbo dienom vakare.
QUOTE(rudaplauke @ 2019 09 06, 21:24)
[color=blue]Noreciau suzinoti vilnieciu pirkeju nuomone
Iš rankų į rankas.
Noreciau suzinoti vilnieciu pirkeju nuomone kadangi Vilniaus atstumai didziausi ir bet kuri atsiemimo vieta kazkam bus patogi, o kazkam visiskai nepatogi, todel idomu, ar jums geriau butu atsiimti siuntinukus pastomatuose ir taip isvengti stovejimo kamsciuose ir transporto islaidu? Ar visgi senas, patikrintas budas is ranku i rankas, pabendraujant dar ir su dalintoja, butu malonesnis ir patikimesnis?
Paštomatai jėga. Dalintoja jėga. Tik jei iki jos kamščiai, tai paštomatai yra didesnė jėga
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 09 06, 21:32)
Abu variantai geri Svarbiausia, kad jei jau dalintoja, tai visais transportais prieinamoje vietoje ir dalinanti ir dirbančiam žmogui tinkamu laiku, t.y. nors vieną dieną savaitgalį ir darbo dienom vakare.
Pačtomatas visą parą. Šiaip bent jau aš nejaučiu poreikio tarpdurio pliurpalam
Paštomatai labai patogu, bet už siuntimą jais tektų susimokėti, kas pridėtų 2-3 eurus prie galutinės kainos, pailgėtų prekių gavimo terminai. Klausimas ar apsimokėtų siųstis tada kokį smulkų pirkinį.
O dėl vietos, tai aišku, kad miesto centras yra ta vieta, kuri iš visų pusių pasiekiama, patogus viešasis transportas.
Norėčiau, kad man prie namų būtų, bet aš greičiausiai ne viena tokia, kuri norėtų taip... 😁
QUOTE(JMD @ 2019 09 06, 22:02)
Paštomatai jėga. Dalintoja jėga. Tik jei iki jos kamščiai, tai paštomatai yra didesnė jėga
QUOTE(JMD @ 2019 09 06, 21:03)
Kiba tau autizmas nuo skiepų ištiko?
2-3 , bet pasiimat kada norit Jei atstumas nemažas , laikas netinka + dalintojai šokoladas?.. Paštomatas tikrai didesnė jėga ! Ale jums visoms rinktis, man tai keista , kad yra norinčių kitaip
QUOTE(rapoja @ 2019 09 06, 21:24)
2-3 , bet pasiimat kada norit Jei atstumas nemažas , laikas netinka + dalintojai šokoladas?.. Paštomatas tikrai didesnė jėga ! Ale jums visoms rinktis, man tai keista , kad yra norinčių kitaip
Mes tiesiog ne prieš turėt galimybę gaut GREIČIAU jau link savaitgalio prasideda- kadakadakadakada
Paštomatas. Kol prisiruoši nuvažiuot iki dalintojos, kol per kamščius nukeliauji, tai daug geriau paštomatai. Paskutinės dvi dalintojos man lb nepatogiose vietose buvo. Jaučiu ant kuro tuos kelis eurus ir išleisdavau. Gal būtų galimybė rinktis, siunčiant užsakymą, siuntinys į rankas ar paštomatas.