Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2019 09 05, 19:29)
Gal kas turite pardavimui naujų ar dėvėtų polo ilgom rankovėm bliuskyčių 11 metų merginai 152 ūgiui.
Labai reikia:))
Spalvos nesvarbu

turiu uniqlo baltą golfuką.kartą tik rengtas.
ir daug baltų baltinių uniformai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 05 rugsėjo 2019 - 19:57
QUOTE(Leonele @ 2019 09 05, 20:42)
Pasitikslinu - šitų turite 10 dydį ? jei taip, imu

taip siuos turime,atsiuskite uzsakyma i el.pasta 4u.gif

reikia poru
$7.15
https://www.puritan....-release-006250
$5.60
https://www.puritan....ose-hips-000433
$4.30
https://www.puritan....ose-hips-000690
Atsakyti

Gal kas turite pardavimui naujų ar dėvėtų polo ilgom rankovėm bliuskyčių 11 metų merginai 152 ūgiui.
Labai reikia:))
Spalvos nesvarbu

Tokiu reikia ?

https://www.ralphlau...ing-polo-shirts

Ar tiktu ir tokios 

Turiu baltas ir melyna.

https://www.musumazy...balta-bliuskute

Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2019 09 05, 20:56)
Ačiū  4u.gif
Aha šitas, tik man neatidaro puslapio dabar tai negaliu plačiau pasižiūrėti smile.gif Gal darbe leis  ax.gif
Matau visoms polo maikių reikia. Man iš tų paprastesnių brandų tai Childrenplace nieko visai. Geriausia balta, pilka, melsva spalvos, nes nenusiskalbia :)Tamsiai mėlynas megztukas iš ten geras tikrai smile.gif
Kokybiškiausios buvo Ralph, dar GAP nieko smile.gif

Nėra už ką smile.gif Aš kaip suprantu nebėra tos pardės unsure.gif Bet švarkelių galima rasti amazone,kohls,walmart ir kt

Man childrensplace irgi patinka drinks_cheers.gif Beje treningiukus iš ten lb neblogus papirkau,nestori,svarbu panai patogūs ir gražūs smile.gif
Polo gap uk trumpom rankovėm gera kaina yra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 05 rugsėjo 2019 - 20:02
QUOTE(rapoja @ 2019 09 05, 20:01)
Nėra už ką smile.gif Aš kaip suprantu nebėra tos pardės  unsure.gif Bet švarkelių galima rasti amazone,kohls,walmart ir kt

Man childrensplace irgi patinka drinks_cheers.gif Beje treningiukus iš ten lb neblogus papirkau,nestori,svarbu panai patogūs ir gražūs  smile.gif
Polo gap uk trumpom  rankovėm gera kaina yra  rolleyes.gif

o kiek Landsend švarkas gavosi? Nes kaina tai nemenka tokia smile.gif LT mačiau 48 € kainuoja uniformų parduotuvėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2019 09 05, 21:06)
o kiek Landsend švarkas gavosi? Nes kaina tai nemenka tokia smile.gif LT mačiau 48 € kainuoja uniformų parduotuvėje biggrin.gif

Aš jį pernai pirkau,bet buvo didelis,prastovėjo,gale mokslo metų irgi nebepradėjo nešiot,tai šiemet daaugo,galėtų truputuką ir didesnis jau būti biggrin.gif 43 dol buvau mokėjusi,kažin ar būna jis pigiau,neteko matyti ax.gif
Maniškės ūgis 157/158 cm,švarkelis 14 dydžio - dydis pats tas dabar ,gal kam aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 09 05, 20:15)
Aš jį pernai pirkau,bet buvo didelis,prastovėjo,gale mokslo metų irgi nebepradėjo nešiot,tai šiemet daaugo,galėtų truputuką ir didesnis jau būti  biggrin.gif 43 dol buvau mokėjusi,kažin ar būna jis pigiau,neteko matyti  ax.gif
Maniškės ūgis 157/158 cm,švarkelis 14 dydžio - dydis pats tas dabar ,gal kam aktualu  ax.gif

Maniškė 140 cm, bet labai jau kūda. Pasižiūrinėsiu kažką, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2019 09 05, 21:19)
Maniškė 140 cm, bet labai jau kūda. Pasižiūrinėsiu kažką, ačiū  4u.gif

Lieknoms va tie frenchtoast modeliai kur pirkdavau ir yra lb gražiai wub.gif Ant tokio ūgio tikrai esu mačiusi.Būtent va tokie smile.gif su nelygiom sagom!!!,100% Polyester.Jei lb kūda gal landsend ir nelabai žiūrėtųsi unsure.gif Tiesa,dar overstocke būna,kad įmeta.
Kažin kodėl jų oficiali parduotuvė užsidarė hmm.gif Ten būdavo ir didesnių švarkelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 05 rugsėjo 2019 - 20:35
NORDSTROM RACK nedaug truksta iki free shipo,prisijunkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2019 09 05, 20:33)
NORDSTROM RACK nedaug truksta iki free shipo,prisijunkit  4u.gif

A ką gero Moteros perka, gal ir man reik 😁
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2019 09 05, 20:53)
o ji stambesne ar labiau slim? Turiu naujas per dideles savajai 9-metei pirktas, su ugiu virs 130 cm per dideles. Slidinejimo kelnes neturi buti labai ilgos, jos gi ant batu virsaus apsitempia.

Prie stambesniu, bet imciau is regular jai.. nes pagal ismatavimus, "plus" labai per liemeni placios, butu 10 cm platesnes, nei kad jos liemuo..
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2019 09 05, 20:53)
O kodėl ne 10 ?..
Kiek teko pirkti squall tai dar ir į didesnę pusę,nežinau kurias žiūrit ax.gif

Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2019 09 05, 20:53)
O kodėl ne 10 ?..

squall ir ziuriu, as kadangi saviskei viska perku mazdaug 2 metams i prieki, tai 10 jauciu jai bus mazos per dubce , nes Gap, Old navy viska dbr L nesioja.. jei sakot i didesne puse, tai uztektu jauciu 12, nes jei bus per dideles, reiks dar karta siustis mazesni dydi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 05 rugsėjo 2019 - 20:48
QUOTE(rapoja @ 2019 09 05, 20:33)
Lieknoms va tie frenchtoast modeliai kur pirkdavau ir yra lb gražiai wub.gif Ant tokio ūgio tikrai esu mačiusi.Būtent va tokie  smile.gif su nelygiom sagom!!!,100% Polyester.Jei lb kūda gal landsend ir nelabai žiūrėtųsi unsure.gif Tiesa,dar overstocke būna,kad įmeta.
Kažin kodėl jų oficiali parduotuvė užsidarė hmm.gif Ten būdavo ir didesnių švarkelių.

Tai dabar kai jau išaugo į tą L dydį iš viso bėda biggrin.gif viskas kaip ant pakabos biggrin.gif o koja 36 dydžio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti