Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Rapoja lyg buvo atradusi gerus mokyklinius švarkus mergaitei. 4u.gif

Arba gal kažkuri galite rekomenduoti kažką? bigsmile.gif
Atsakyti
reikia poros
gautusi po $52.12

https://www.victoria...46-2a7695675913
vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.victoria...ay-lounge-offer
https://www.victoria...ras?orderBy=LTH
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 05 rugsėjo 2019 - 18:52
Gal kas turite pardavimui naujų ar dėvėtų polo ilgom rankovėm bliuskyčių 11 metų merginai 152 ūgiui.
Labai reikia:))
Spalvos nesvarbu
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2019 09 05, 18:53)
Rapoja lyg buvo atradusi gerus mokyklinius švarkus mergaitei.  4u.gif

Arba gal kažkuri galite rekomenduoti kažką?  bigsmile.gif

FRENCHTOAST Girls Dress Blazer - man visai patiko šio modelio švarkeliai.Pirkau kelis metus iš eilės.Liemenuoti,dailiai gula,gerai skalbiasi ir nešiojasi,nereik lyginti.Per laiką (atnešiojus metus) šiek tiek nusipumpuruoja.Bet būtent šio modelio.Turėjau dar du kt modelio frenchtoast švarkus-nepatiko.Bėda tame ,kad šiais metais negavau reikiamo dydžio švarko verysad.gif( Šiais metais dukra dėvės landsend ir kitą pirktą vietoje (kol kas patinka).Landsend neblogas,šiek tiek nepatinka,kad tiesus,platokas modelis,bet pečiai ir rankovės ok. Tiesa landsend patiks kam reikia šiltesnio,turi vilnos,o frenchtoast sintetika.Bet ,jei mokykloje šilta,tai lb ok.
Įdomu ir man išgirsti patirtis apie švarkelius mergaitėms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 05 rugsėjo 2019 - 18:33
QUOTE(ciurlionis @ 2019 09 05, 10:52)
turim,dar 6 vienus ir 10 dydzius,pilkus

ar dar yra 6 dydis ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 09 05, 18:29)
Gal kas turite pardavimui naujų ar dėvėtų polo ilgom rankovėm bliuskyčių 11 metų merginai 152 ūgiui.
Labai reikia:))
Spalvos nesvarbu

Turiu GAP L dydžio, pilkos spalvos
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2019 09 05, 19:50)
ar dar yra 6 dydis ?  ax.gif

nebe,liko tik 10
Atsakyti
Padekit prasau su Landsend dydziais, noriu nupirkit 144 cm (beveik 9 metai) Mergucai slidinejimo kelnes, su tokiu ugiu imti 12 ar 14 ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Galim.

Turim laisvu Bearpaw 10 dydi, Charcoal spalva, kaina 17.49$

[/quote]
Pasitikslinu - šitų turite 10 dydį ? jei taip, imu
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2019 09 05, 20:31)
Padekit prasau su  Landsend dydziais, noriu nupirkit 144 cm (beveik 9 metai)  Mergucai slidinejimo kelnes, su tokiu ugiu imti 12 ar 14 ?  ax.gif  4u.gif

o ji stambesne ar labiau slim? Turiu naujas per dideles savajai 9-metei pirktas, su ugiu virs 130 cm per dideles. Slidinejimo kelnes neturi buti labai ilgos, jos gi ant batu virsaus apsitempia.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2019 09 05, 20:31)
Padekit prasau su  Landsend dydziais, noriu nupirkit 144 cm (beveik 9 metai)  Mergucai slidinejimo kelnes, su tokiu ugiu imti 12 ar 14 ?  ax.gif  4u.gif

O kodėl ne 10 ?..
Kiek teko pirkti squall tai dar ir į didesnę pusę,nežinau kurias žiūrit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 09 05, 18:31)
FRENCHTOAST Girls Dress Blazer - man visai patiko šio modelio švarkeliai.Pirkau kelis metus iš eilės.Liemenuoti,dailiai gula,gerai skalbiasi ir nešiojasi,nereik lyginti.Per laiką (atnešiojus metus) šiek tiek nusipumpuruoja.Bet būtent šio modelio.Turėjau dar du kt modelio frenchtoast švarkus-nepatiko.Bėda tame ,kad šiais metais negavau reikiamo dydžio švarko verysad.gif( Šiais metais dukra dėvės landsend ir kitą pirktą vietoje (kol kas patinka).Landsend neblogas,šiek tiek nepatinka,kad tiesus,platokas modelis,bet pečiai ir rankovės ok. Tiesa landsend patiks kam reikia šiltesnio,turi vilnos,o frenchtoast sintetika.Bet ,jei mokykloje šilta,tai lb ok.
Įdomu ir man išgirsti patirtis apie švarkelius mergaitėms smile.gif

Ačiū 4u.gif
Aha šitas, tik man neatidaro puslapio dabar tai negaliu plačiau pasižiūrėti smile.gif Gal darbe leis ax.gif

Matau visoms polo maikių reikia. Man iš tų paprastesnių brandų tai Childrenplace nieko visai. Geriausia balta, pilka, melsva spalvos, nes nenusiskalbia :)Tamsiai mėlynas megztukas iš ten geras tikrai smile.gif
Kokybiškiausios buvo Ralph, dar GAP nieko smile.gif
Atsakyti