Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(RIJADA @ 2019 08 30, 23:13)
Sudėty magnio oksidas, kuris yra blogiausiai įsisavinamas, geriausiu atveju tik 30 %. Bereikalingas vartojimas. Geriausia magnio citratas, diasporalyje būtent toks ir yra.

aš ne medikė, tai negaliu ginčytis, bet visi kiti jam neskanūs ir jis jų negeria, tai net ir jei ką jūs rašote yra ties, tai vis tiek 30 proc geriau nei nieko.
Ir beje poveikį jaučia.

Atsakyti
Galbūt dabar kokie nors nauji tyrimai yra, anksčiau visada sakydavo, kad magnio oksidas yra neorganinė magnio forma, kurioje yra tik magnis ir deguonis. Citratai ir laktatai yra dirbtinai sukurti organiniai junginiai, galbūt iš jų magnis pasisavinamas geriau, tačiau iš magnio oksido magnis pasisavinamas fiziologiškai, kaip iš maisto, mažiau dirginamas žarnynas, nesutrikdo žarnyno mikrofloros, todėl rekomenduodavo rinktis magnio oksidą 4u.gif hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 31 rugpjūčio 2019 - 12:20
QUOTE(Galla @ 2019 08 31, 12:02)
Galbūt dabar kokie nors nauji tyrimai yra, anksčiau visada sakydavo, kad magnio oksidas yra neorganinė magnio forma, kurioje yra tik magnis ir deguonis. Citratai ir laktatai yra dirbtinai sukurti organiniai junginiai, galbūt iš jų magnis pasisavinamas geriau, tačiau iš magnio oksido magnis pasisavinamas fiziologiškai, kaip iš maisto, mažiau dirginamas žarnynas, nesutrikdo žarnyno mikrofloros, todėl rekomenduodavo rinktis magnio oksidą  4u.gif  hmm.gif

Bet mes organinį maistą valgom jei ką.
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2019 08 31, 11:38)
Ar jūs tikra dėl magnio oksido pasisavinimo?  unsure.gif Mano vyras profesionalus sportininkas, jie visi magnio oksidą, kaip geriausiai pasisavinamą vartoja, ne magnio citratą ir ne laktatą  blink.gif

Apie citrata irgi skaiciau, kaip geriausiai pasisavinama forma.
Atsakyti
Kada baigiasi atostogos? Piniginė jau niežti blush-anim-cl.gif
Atsakyti

O gal jau aišku kur bus nauja Vilniaus dalintoja?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2019 09 01, 11:21)
Kada baigiasi atostogos? Piniginė jau niežti  blush-anim-cl.gif

Ryt bigsmile.gif
Atsakyti
O kas Kaune dalins kazin unsure.gif jau taip nuliudau del Loren... As jau irgi laukiu pirkimu,visa vasara laikiausi ir pas.kitus tarpininkus nieko nepirkau. Uzteko fiziniu pardziu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, kur ieskot Vans keduku dukrai reik 35,5-36 dydis, nori juodu su balta juostele. O gal kuri turit parduot ar zinot kur rast wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2019 09 01, 20:54)
Mergaites, kur ieskot Vans keduku dukrai reik 35,5-36 dydis, nori juodu su balta juostele. O gal kuri turit parduot ar zinot kur rast wub.gif

ir man šitų reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2019 08 30, 14:11)
bandziau, bet neskanus (tiesa sakant ir man)

dėl pasisavinimo labai vertinu magnio cheluotą formą, todėl tokį siunčiuosi per Linutę

Atsakyti

Labas rytas. Visas sveikinu su rugsejo pirmąja  :birthday2: Gal jau pirksite ta proga?  :hmm: Labai jau laukiu ne tik pirkimo, bet ir merginų plepesių  :ax:​ 

Atsakyti