Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2019 08 30, 11:32)
Yra ir senoj versijoj,ir telefone.O fb ne taip jau blogai gal, juk galėtumėm susikurt grupę pašnekesiams  biggrin.gif

Oi, tik ne FB. Aišku, kitiem nedraudžiu biggrin.gif. Bet man tai 100x geriau old skūlinė SM.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 08 30, 12:02)
Oi, tik ne FB. Aišku, kitiem nedraudžiu biggrin.gif. Bet man tai 100x geriau old skūlinė SM.

Man irgi geriau.Ai tai juk nieks turbūt ir nesikraustys irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kuri turite aktyviai sportuojanti vaika ir eate pirkusi kalci su magniu? reikia, kad papildas butu skanus, nes vaistineje tokio pas mus nerandu, o paprastu tableciu calcis+magnis is vaistines sunkiai isiulau...

Labai buciau dekinga uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 08 30, 12:02)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2019 08 30, 12:51)
Laba diena,

gal kuri turite aktyviai sportuojanti vaika ir eate pirkusi kalci su magniu? reikia, kad papildas butu skanus, nes vaistineje tokio pas mus nerandu, o paprastu tableciu calcis+magnis is vaistines sunkiai isiulau...

Diasporal nebandet? Cia milteliai, kuriuos reikia istirpint, o ir skonis ju geras
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2019 08 30, 13:13)
Diasporal nebandet? Cia milteliai, kuriuos reikia istirpint, o ir skonis ju geras

bandziau, bet neskanus (tiesa sakant ir man)
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2019 08 30, 13:11)
bandziau, bet neskanus (tiesa sakant ir man)

Tai sunku tada su rekomendacijom biggrin.gif man diasporalis irgi labai skanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2019 08 30, 11:51)
Laba diena,

Maniškis negeria nieko su skoniais, jokių vitaminų guminukų neįsiūlau. Sportuoja intensyviai, pradėjo raumenis traukt ir kažkaip įtiko skystas sirupas Floradix su magniu. Dabar tabletėm duodu Magnį B6, didelės, bet septynmetis puikiai nuryja. Tik šituose kalcio nėra, bet gal ir kokių tablečių yra, kurias tiesiog nuryt reikia?
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2019 08 30, 12:51)
Laba diena,

maniškis magnį geria tokį:
https://www.eurovais...ex-20-pakeliu-1
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 08 30, 21:34)

Sudėty magnio oksidas, kuris yra blogiausiai įsisavinamas, geriausiu atveju tik 30 %. Bereikalingas vartojimas. Geriausia magnio citratas, diasporalyje būtent toks ir yra.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2019 08 31, 00:13)
Sudėty magnio oksidas, kuris yra blogiausiai įsisavinamas, geriausiu atveju tik 30 %. Bereikalingas vartojimas. Geriausia magnio citratas, diasporalyje būtent toks ir yra.

Ar jūs tikra dėl magnio oksido pasisavinimo? unsure.gif Mano vyras profesionalus sportininkas, jie visi magnio oksidą, kaip geriausiai pasisavinamą vartoja, ne magnio citratą ir ne laktatą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2019 08 31, 10:38)
Ar jūs tikra dėl magnio oksido pasisavinimo?  unsure.gif Mano vyras profesionalus sportininkas, jie visi magnio oksidą, kaip geriausiai pasisavinamą vartoja, ne magnio citratą ir ne laktatą  blink.gif

Tą jau seniai žinau, su gydytojais, su kuriais dirbau, taip pat esam diskutavę ta tema , apie tą 30 % kažkuriame straipsnyje skaičiau dar prieš keletą metų. Dabar dar va randu ir gyd. Unikausko straipsnį. Citata: "Antras magnio šaltinis – papildai, tokie kaip citratas, malatas, glicinatas, bet ne oksidas. Papildai gali praversti, jei turite virškinimo problemų, dėl kurių magnio, esančio daržovėse, neįsisavinate."

https://www.lrt.lt/n...kelia-si-busena
Atsakyti