Gal kas zinote ka daryti, kad ziurint supermama per telefona, nebemetytu reklamu?
QUOTE(lomute @ 2019 08 29, 08:51)
Gal kas zinote ka daryti, kad ziurint supermama per telefona, nebemetytu reklamu?
Anksciau padedavo adblockeris, bet dabar niekas neveikia tu reklamu. Man irgi aktualu.
Laba, gal contigo termosiuką kas parduoti turite? Labai reik dovanai.
Yra opcija kur galima pasirinkti - blokuoti iššokančius langus. Bet.... delfyje man tai veikia, supermamoje ne. Imu SM nekęsti. Susimokėčiau net, kad tik man tų idiotizmų nerodytų
QUOTE(JMD @ 2019 08 29, 09:24)
Yra opcija kur galima pasirinkti - blokuoti iššokančius langus. Bet.... delfyje man tai veikia, supermamoje ne. Imu SM nekęsti. Susimokėčiau net, kad tik man tų idiotizmų nerodytų
Turbut privers i fb issirotuot. Beveik visos temos ten keliasi. Sm gales patys savo reklamas ziuret.
QUOTE(Gafsa @ 2019 08 29, 14:15)
Turbut privers i fb issirotuot. Beveik visos temos ten keliasi. Sm gales patys savo reklamas ziuret.
Man tai ne telefone nei kompe reklamų nėra (aš senoj versijoj, jei tas svrabu).
Gal reiktų kitokių nei ad-block pažiūrėt, ar perinstaliuot?
Parsisiuskit nemokama Free Adblocker Browser, telefone nustatykit kaip pagrindine narsykle, ir i internetinius puslapius liskit per ji.
QUOTE(Gafsa @ 2019 08 29, 13:15)
Nereikia FB, čia geriau. O reklamų nėra senoj versijoj
QUOTE(regal @ 2019 08 29, 23:14)
Telefone pilna.
QUOTE(linamog @ 2019 08 29, 16:09)
Parsisiuskit nemokama Free Adblocker Browser, telefone nustatykit kaip pagrindine narsykle, ir i internetinius puslapius liskit per ji.
Aciu aciu labai 👍😁 isgelbejot mano nervu lasteles😁😁 nebemeto reklamu
QUOTE(regal @ 2019 08 30, 00:14)
Yra ir senoj versijoj,ir telefone.O fb ne taip jau blogai gal, juk galėtumėm susikurt grupę pašnekesiams