Parduodu Loft suknutę, dydis S, tiks S-M nešiojančiom, nes platėjantis modeliukas, su diržiuku susiriša, kaina 20 eur
Nauja, su etiketėm, odinė Coach rankinė, labai graži tamsiai žalia, chaki spalva, kokybiška oda, neblizga kaip gali atrodyti nuotraukoje Coach yra prabangus prekinis ženklas, ši rankinė kainavo 350 dolerių, to paties lygio kaip Furla, Marni, Zac Zac Posen ir pan. Kaina 126 Eur, Vilnius, siunčiu
Nededu daugiau nuotraukų, iš visų pusių galite apžiūrėti čia:
https://www.6pm.com/...14/color/799270
Nauja, ką tik gauta, Ann Taylor suknelė, su etikete. Labai gera sudėtis - 68 rayon - natūralus audinys, 28 nailonas ir elastanas 4 proc. , 6Pdydis, atitinka maždaug 38. Ilgis 92-93 cm, sijono ilgis - 55 cm, pažastys 45 cm, liemuo 38-39 cm, klubai 48-49 cm, daug tempiasi. Kaina - 25 eurai, Vilnius, siunčiu
Nauja, su etikete, 38 dydžio Reserved suknelė, liocelio audinys Rankovės ilgos, nuo peties 60 cm, bet pasidaro trumpesnės. Pažastys 49 cm, liemuo 37 cm, tempiasi, ilgis 94 cm. Kaina 20 eurų, Vilnius
Naujas, L dydžio su etikete, Banana Republic 100 proc. merino vilnos megztukas. Šiek tiek storesnis nei pvz. J. Crew golfai, švelnus ir kokybiškas Pažastys 51 cm, tempiasi, ilgis nugaroje, be apykaklės 65 cm., rankovė 62/46 cm. Kaina 24 eurai, Vilnius, siunčiu
Mergaitės, gal kas pirkote tokius batus? Kokie atsiliepimai? Ar lengvi? Ar šilti, patogūs? kaip su dydžiais? 40 euro kokį imti?
Ačiū už atsakymus
https://www.joesnewb...000-v1/bw2000gr
Ačiū už atsakymus
https://www.joesnewb...000-v1/bw2000gr
QUOTE(Kirisama @ 2019 08 14, 14:35)
Man ta pati paieška buvo, išsimatavau krūvą, bet tai per maži, tai per dideli, tai su blizgučiais, tai neodiniai, tai užrašai.... galiausiai pirkau vagabond firmos. Nerealūs! Ir tikrai prie visko tinka. Patogūs ir be visokių fintikliūškų. Pasižiūrėkit ;)
Čia LT pirkot?
Atsiprašau, kad ne į temą. Nepamenu kažkur buvo kalbėta apie langų plovėjo nuomą. Facebooko nuorodą buvau išsisaugojusi, bet neberandu.
Gal kas pagelbėsite kur buvo už 10 parai Hobot 298
Gal kas pagelbėsite kur buvo už 10 parai Hobot 298
Merginos, padekite prasau su Falconais. Dydziu ar puse dydzio didinti? skirtingus atsiliepimus randu o kai kam is viso atitiko...
QUOTE(Irreelle @ 2019 08 16, 11:09)
Merginos, padekite prasau su Falconais. Dydziu ar puse dydzio didinti? skirtingus atsiliepimus randu o kai kam is viso atitiko...
Man atrodo atitinka. Šiaip dažniausiai nešioju 10,5 -11, falconus ėmiau 10 , nu ir mažoki , lyg pirštas remiasi gal ir prasinešiotų , bet nenoriu vargintis
QUOTE(zibuteg @ 2019 08 16, 11:16)
Man atrodo atitinka. Šiaip dažniausiai nešioju 10,5 -11, falconus ėmiau 10 , nu ir mažoki , lyg pirštas remiasi gal ir prasinešiotų , bet nenoriu vargintis
va, vakar skaiciau visa diena ir galva susisuko nuo skirtingos info
Gal kas turite 8 ar 8,5 dydi, kiek cm vidpadis?
o gal kas turite pardavimui tamsiu spalvu?
QUOTE(Irreelle @ 2019 08 16, 11:09)
As nb nesioju 7.5, tai falconai 7.5 buvo dideli, dukra pasieme nesioti, o ji nesioja is US 8d. Sau pirkau 7US ir super tiko.