Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(oplia5 @ 2019 07 31, 13:05)
Sveiki. Noreciau laisvu batu ilgaauliu 5 dydzio. Kaip juos uzsakyti?

Sveiki, parasykit linelislt@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 07 31, 15:16)
Sveiki, parasykit linelislt@gmail.com  4u.gif

Parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2019 07 26, 13:25)
Sveikos  4u.gif

pasidalinkite patirtimi, kieno vaikai neseniai turėjo pirmąją Komuniją Vilniuje  4u.gif

gyvename pilaitėje, gal kas vedėte čia, kaip sekėsi...
mokosi mano vaikas Basanavičiaus progimnazijoje, galvoju gal čia vesti kur kartu su tikybos mokytoja. ...
svarbiausia, kad nebūtų kaip kokioje armijoje, tikiuosi lakstaus požiūrio į lankomumą ir kad kunigai būtų kunigai, o ne verslininkai  smile.gif  4u.gif

Mano vaikai irgi Basanavkeje. Leidau į Bernardinus pirmosios komunijos. Pamokėles galima pasirinkti norimom dienom ir valandom. Lanke po pamokų, pats nusigaudavo. Mums labai patiko ir tapo šventė.
Atsakyti
Panos, reikia rimto pakloto į pliažą. Ne šlamšto už pigiai. O gero, kad pasiklojus jis nenutriuštų po 3 kartų. Nereik man iš aliko, reik pirkt čia. Turit kuo pasigirt atradimais?
Atsakyti
Turime laisvus:

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Panos, reikia rimto pakloto į pliažą. Ne šlamšto už pigiai. O gero, kad pasiklojus jis nenutriuštų po 3 kartų. Nereik man iš aliko, reik pirkt čia. Turit kuo pasigirt atradimais?

Ieškojau ilgai. Net buvau čia klausimą parašius. Radau žiemą zulily. Didelis, stačiakampis, ryškių spalvų, kokybiška medžiaga. Jau išbandytas. Tik dar neskalbtas, nes neišsitepė  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 08 01, 08:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72476924" data-time="1564592356"><div><p>Panos, reikia rimto pakloto į pliažą. Ne šlamšto už pigiai. O gero, kad pasiklojus jis nenutriuštų po 3 kartų. Nereik man iš aliko, reik pirkt čia. Turit kuo pasigirt atradimais?</p></div></blockquote><p></p><p>Ieškojau ilgai. Net buvau čia klausimą parašius. Radau žiemą zulily. Didelis, stačiakampis, ryškių spalvų, kokybiška medžiaga. Jau išbandytas. Tik dar neskalbtas, nes neišsitepė  4u.gif </p>

Aišku. Velniava. Man reik iki kitos sav biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 08 01, 10:27)
Aišku. Velniava. Man reik iki kitos sav  biggrin.gif

Ikejos koks uztiesalas nesueitu?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 08 01, 11:42)
Ikejos koks uztiesalas nesueitu?

Jie neskirti tam, guli paskui baloj. Fuj
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 08 01, 12:49)
Jie neskirti tam, guli paskui baloj. Fuj