O man papasakokit prašau, kur kailinius gerus pirkt?
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 27, 15:13)
Turkajuj arba siūt
Ačiū, bandysim ieškoti
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 27, 15:13)
Kam tie kailiai kai klimato atsilimas? Pas mus tuoj nebeliks iprastu ziemu
QUOTE(sollo @ 2019 07 27, 02:02)
Jurgio Matulaičio bažnyčia, prieš 4 metus buvo nerealus kunigas, dabar nežinau ar tas pats yra, nuoširdžiai, suprantamai, savais žodžiais, neprailgdavo vaikų sekmadieninės mišios 👍 visi vaikai tiek berniukai, tiek mergaitės vienodai aprengti per šventę, iki žemės baltomis albomis, nerealus vaizdas buvo 👍
Vat albos tikrai labai grazu nerealiai, bet pas mus buvo kelios merhaires kokios 4 su savo suknem, kai kurios visai netinksmoss komunijos, bet skonus draugu Neturi matyt tik gaila, kad vis atsiranda vis aukciau bambos
QUOTE(Irreelle @ 2019 07 27, 16:28)
iki kol atšils, ir aš norėčiau gerų kailinių..
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 27, 15:07)
Mes ką tik Jeruzalės priėjom.
Kunigas Mozė nerealus! Su vaikais bendrauja jų kalba. Neįsivaizduoju geresnio kunigo.
Kunigas Mozė nerealus! Su vaikais bendrauja jų kalba. Neįsivaizduoju geresnio kunigo.
mes Petro Povilo bažnyčioje. Ten toks jaunas vyrukas Vilius su vaikiukais užsiima. Visų rūbai vienodi
QUOTE(JMD @ 2019 07 27, 14:22)
Turkajuj arba siūt
mano nuomone, tai nei vienas , nei kitas atvejis nėra geriausias: pirmu atveju- garantijos jokios, jau turėję patirties su turguje, tiksliau urmo bazėje pirktais puskailiniais, antru atveju, kartais nusisiūna siuvėjai, o kailis jei nepigus, tai gaila išmestų pinigų.
Aš sakyčiau, geriau pirkti žinomose parduotuvėse, pvz.: kd ir Vilniaus kailiai, gal sumokėsi daugiau, bet tai rūbas jau ne vieneriems metams.
QUOTE(regal @ 2019 07 27, 17:14)
mano nuomone, tai nei vienas , nei kitas atvejis nėra geriausias: pirmu atveju- garantijos jokios, jau turėję patirties su turguje, tiksliau urmo bazėje pirktais puskailiniais, antru atveju, kartais nusisiūna siuvėjai, o kailis jei nepigus, tai gaila išmestų pinigų.
Aš sakyčiau, geriau pirkti žinomose parduotuvėse, pvz.: kd ir Vilniaus kailiai, gal sumokėsi daugiau, bet tai rūbas jau ne vieneriems metams.
Turiu dvejus. Ilgus pirktus cronus pardoj, tokie pat turkajuj per pusę pigiau, ir kitus trumpus, kuriuos pirkau pardoj, tik man juos persiuvo. Gailėjaus, kad neprišilo iš karto pasisiūt
Bet aš nekalbu apie 10-15 k vertės kailinius..
QUOTE(Irreelle @ 2019 07 27, 15:28)
Pasipuost. Reik tokiu, kad madingai derint gautusi.
Siutus siltus turiu, esu turejus ir fabrikinius. Visur ir pliusai, ir minusai. Noriu tokiu, kaip is streetstailu puslapiu. Tik ne kaip mišelin padangu reklama
QUOTE(JMD @ 2019 07 27, 17:10)
Turiu dvejus. Ilgus pirktus cronus pardoj, tokie pat turkajuj per pusę pigiau, ir kitus trumpus, kuriuos pirkau pardoj, tik man juos persiuvo. Gailėjaus, kad neprišilo iš karto pasisiūt
o tai kam pirkt ir persisiūt? Šito tai nesuprantu? Na nebent labai jau gera kaina buvo, kad verta rizikuot. Na nežinau, aš nerizikuočiau, tūkstančiai nesimėto.
Dabar aš jau gal geriau pirkčiau nenatūralius, kurie būna stilingi, ne tokie brangūs, o ir gyvūnėliai gyventų