Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 07 26, 16:37)
mano sitos basankes, ir trina uzkulnyje, kur susiduria tie dirzeliai  rolleyes.gif pasiutimas

https://www.zalando....41b00j-a11.html

Turiu basutes su panašiu užkulniu, žvėriškai trina ir neįsivaizduoju, ką daryti
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 07 26, 13:30)
Domintu tas pats Kaune. Kur Kaune leisti, kad butu lanksciau ziurimi i lankyma. Juk buna ir isvaziuosti savaitgaliais norisi, ir vaikas blogai jauciasi ir t.t  4u.gif

Sunus ejo silainiu parapijoje, milikoniu kalne kur rAudona baznycia. Tai katahete papuole labai rupestinga ir maloni, net per vadinama egzamina nuramino ir pasake papasakosit ka prisimenat smile.gif misios vaiku buvo po 45 min. Vesdavo tik isventintas, bet sunkiai jam sekes sudomint vaikus. Mano nuomone is komunijos padarytas verslas ir tiek.....
Papildyta:
Kas liecia misias, tai kazkiek galima ju praleist, net galima i kito miesto eiti or ten parasa uzsidet, nes renki spaudus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 07 26, 15:37)
mano sitos basankes, ir trina uzkulnyje, kur susiduria tie dirzeliai  rolleyes.gif pasiutimas

https://www.zalando....41b00j-a11.html

Aš tokias darbe trinu smile.gif
Atsakyti
[quote=ralija,2019 07 26, 11:01]
[quote=JMD,2019 07 26, 12:51]
Veskit pas vienuolius. Jie labai gražiai su tais kleckučiais apsieina.
[/quote

4u.gif

skaitau dabar apie dominikonus ...
[/quote]

Mano abu pranciškonų baznycioj (paskutinį kart pernai), super ir vaikams, ir tevams-pasaulietiskai, su paaiškinimais ir pan.
Atsakyti

Važiuoti dvyrka, vairuoti ilgas distancijas, duotis po miškus ir pievas, kabarotis po kalvas aar šiaip kelionėse man patys tie batai. Nes jauties kaip basa.

20190726-073549.jpg

20190726-073559.jpg

MB turi tokius ar panašius su skylutėmis garstyčių spalvos, tai mylimiausi batai. 

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 07 26, 17:42)
Turiu basutes su panašiu užkulniu, žvėriškai trina ir neįsivaizduoju, ką daryti

Štai dar būdas iš interneto:
"Ещё один способ – свечи. Обычная свечка, а точнее, её главное вещество – парафин. Натрите вашу обувь парафином изнутри и оставьте вот так вот на ночь, лучше всего на балконе. Потом всё внимательно смойте, чтобы не осталось воска на стенках обуви. Теперь ваши туфли, скорее всего, никогда не будут вам натирать!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 26 liepos 2019 - 20:00
QUOTE(braskee84 @ 2019 07 26, 13:30)
Domintu tas pats Kaune. Kur Kaune leisti, kad butu lanksciau ziurimi i lankyma. Juk buna ir isvaziuosti savaitgaliais norisi, ir vaikas blogai jauciasi ir t.t  4u.gif

Jurgio Matulaičio bažnyčia, prieš 4 metus buvo nerealus kunigas, dabar nežinau ar tas pats yra, nuoširdžiai, suprantamai, savais žodžiais, neprailgdavo vaikų sekmadieninės mišios 👍 visi vaikai tiek berniukai, tiek mergaitės vienodai aprengti per šventę, iki žemės baltomis albomis, nerealus vaizdas buvo 👍
Atsakyti
Reikia rekomendacijų dėl LOR gyd. Dukra nuo lapkričio antibus trečią kartą geria, angina, nieko nebus be operacijos matyt. Vaikystėje vargo, kol viena mano kolegė neatnešė rupūžės antpilo. Netikėjau per daug, bet vis tiek liepiau gargaliuoti biggrin.gif Ir ką, suveikė va iki pat 25 metų biggrin.gif

Kas žinot gerą loristą Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2019 07 27, 09:20)
Reikia rekomendacijų dėl LOR gyd. Dukra nuo lapkričio antibus trečią kartą geria, angina, nieko nebus be operacijos matyt. Vaikystėje vargo, kol viena mano kolegė neatnešė rupūžės antpilo. Netikėjau per daug, bet vis tiek liepiau gargaliuoti  biggrin.gif  Ir ką, suveikė va iki pat 25 metų  biggrin.gif 

Kas žinot gerą loristą Vilniuje?

Sakalinskas ir Lesinskas. Buvom pas abu, tikrai labai geri.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 27, 10:54)
Sakalinskas ir Lesinskas. Buvom pas abu, tikrai labai geri.

Sakalinskas vaikų ar jis ir suaugusiųjų g.gif Tikrai labai geras thumb_yello.gif vaikus ne kartą priėmęs net be užrašymo.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 07 27, 01:02)
Jurgio Matulaičio bažnyčia, prieš 4 metus buvo nerealus kunigas, dabar nežinau ar tas pats yra, nuoširdžiai, suprantamai, savais žodžiais, neprailgdavo vaikų sekmadieninės mišios 👍 visi vaikai tiek berniukai, tiek mergaitės vienodai aprengti per šventę, iki žemės baltomis albomis, nerealus vaizdas buvo 👍

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2019 07 26, 12:25)
Sveikos  4u.gif

pasidalinkite patirtimi, kieno vaikai neseniai turėjo pirmąją Komuniją Vilniuje  4u.gif

gyvename pilaitėje, gal kas vedėte čia, kaip sekėsi...
mokosi mano vaikas Basanavičiaus progimnazijoje, galvoju gal čia vesti kur kartu su tikybos mokytoja. ...
svarbiausia, kad nebūtų kaip kokioje armijoje, tikiuosi lakstaus požiūrio į lankomumą ir kad kunigai būtų kunigai, o ne verslininkai  smile.gif  4u.gif

Mes ką tik Jeruzalės priėjom.
Kunigas Mozė nerealus! Su vaikais bendrauja jų kalba. Neįsivaizduoju geresnio kunigo.
Atsakyti