PARDUODU per mergaites pirkta Loft svarkeli, dydis XS, tiktų ir dėvinčioms S. Kaina 20 Eur. Kaunas, siunciu
https://outlet.loft....p;prodId=487580
QUOTE(MAdene @ 2019 07 20, 15:08)
<p>Sveikos, </p><p>ar merginos pašte būna? Nes jokių žinių </p><p></p><p>Rašau ir čia, gal kas ieškot savo conversiukų 8d dešinios kojos? Pas mane atkeliavo dveji kairės kojos...</p>
Ir aš parašius pora žinučių, laukiu atsakymų.
QUOTE(_Svajone_ @ 2019 07 22, 20:00)
Sveikos, gal formuojate skubiai uzsakyma is 6pm? Turiu preke uz 14.99 dol, noreciau jungtis.. kol dar yra.
Sveiki, atostogaujame iki rugsejo
QUOTE(regal @ 2019 07 20, 13:22)
Sveikos, o tikrai visiems surasite? Nes aš sumokėjus, bet negavau laiskelio dėl pasimatymo paskyrimo
Hmm, parašius laišką, kad sumokėta, gavau atsakymą: ačiū jau beveik prieš 2 savaites.
Labai ačiū už siuntinį, pradžiugino Nesuprantu, kaip čia gaunasi- ką parduotuvėse matuojuos, nieks netinka, trumpa kreiva storina, vienur laisva-kitur spaudžia... o čia aklai imu- turbūt 90proc visks normaliai ...
Nauji 41 dydžio ECCO kedukai.
55 eurai
Vilnius
55 eurai
Vilnius
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 22, 21:59)
Labai ačiū už siuntinį, pradžiugino Nesuprantu, kaip čia gaunasi- ką parduotuvėse matuojuos, nieks netinka, trumpa kreiva storina, vienur laisva-kitur spaudžia... o čia aklai imu- turbūt 90proc visks normaliai ...
Aš visai nebemoku fizinėse parduotuvėse sau pirkti, susisuka galva . Nervina arba kosminės kainos, arba pradedu kabinėtis prie nekokybiškų siūlių
Gafsa, padėk priderinti paaugliui striukę prie šių "klouno" batų. Tokių ir ne kitokių rugsėjui užsimanė. Tiesiog kažkokių derinių
QUOTE(Rita003 @ 2019 07 23, 08:37)
Aš visai nebemoku fizinėse parduotuvėse sau pirkti, susisuka galva . Nervina arba kosminės kainos, arba pradedu kabinėtis prie nekokybiškų siūlių
Gafsa, padėk priderinti paaugliui striukę prie šių "klouno" batų. Tokių ir ne kitokių rugsėjui užsimanė. Tiesiog kažkokių derinių
Arba parka, kiek ilgesne nugara, arba pailgintą bomberį žiūrėčiau. Bet jie patys geriausiai pasiderina, mums nesuprast
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 22, 19:59)
man lygiai tas pats
perleidziu OLD NAVY graziaja suknele ,dydis M toki ir atitinka , sudietis 100 rayon
zavi suknyte ,turinti puikius atsiliepimus , pagauta per nuolaidas , jau nera jos pardavime , griebkit kam reik
kaina tik 20 eur
ir dar kremuka isgirta perleidziu , naujas nepradarytas
kaina kiek ir mokejau 12.65 eur
https://www.pharmaca...hab-cream-1-7oz
temos neseku rasykit i AZ
zavi suknyte ,turinti puikius atsiliepimus , pagauta per nuolaidas , jau nera jos pardavime , griebkit kam reik
kaina tik 20 eur
ir dar kremuka isgirta perleidziu , naujas nepradarytas
kaina kiek ir mokejau 12.65 eur
https://www.pharmaca...hab-cream-1-7oz
temos neseku rasykit i AZ