Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos, o iki kada mergaites atostogauja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wild1cherry @ 2019 07 12, 17:50)
Sveikos, o iki kada mergaites atostogauja? ax.gif

Iki rugsėjo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 12, 16:32)
Šiandien žiūriu ateina laiškas, kur siuntėjas - TEISINGUMAS... jeeetau, galvoju, kas čia man rašo fear.gif

Čia vadinasi, pradėjo man gmailas šiandien ar vakar versti parduotuvių pavadinimus.. biggrin.gif

Aaaaaa !... TEISINGUMAS ! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.
Oi čia geras smile.gif)))!😂
Atsakyti
Mergaites kur perkate vaikams Nintendo ?
Atsakyti
Parduodu Gymboree 4 m. dydis.
vartotojo įkelta nuotrauka
Crazy8, dydis 4 m.

Gymboree 3 m. dydis:

Visų kaina po 4 Eurus. Kaunas, siunciu visur mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2019 07 12, 20:58)
Mergaites kur perkate vaikams Nintendo ?

Vokietijoje, amazon'e, bet reikia pagaudyti geros kainos
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2019 07 13, 09:30)
Vokietijoje, amazon'e, bet reikia pagaudyti geros kainos

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 07 12, 13:52)
aš šiandien lyfčiką jau pasiėmiau  smile.gif beje ačiū savita'i, tikrai fainas  wub.gif

Dziugu, kad patiko 4u.gif As nuo tada kai atradau siuos hanes liemenukus, negaliu is ju islysti ir jokiu kitu nesinori pirkti.
Papildyta:
Beje merginos, gal kuriu vaikai nesioja Didriksons Bjornen kombius ziema, gal padesit su dydziu. Mano panele bus 7m, ugis apie 131 siuo metu, sveria 33kg. Planuoju ziemai imti turbut 130cm dydi. Ar teisingai pasirinkau?
Atsakyti

savita1, 13 Lie 2019 - 13:15, parašė: Dziugu, kad patiko 4u.gifAs nuo tada kai atradau siuos hanes liemenukus, negaliu is ju islysti ir jokiu kitu nesinori pirkti. Papildyta: Beje merginos, gal kuriu vaikai nesioja Didriksons Bjornen kombius ziema, gal padesit su dydziu. Mano panele bus 7m, ugis apie 131 siuo metu, sveria 33kg. Planuoju ziemai imti turbut 130cm dydi. Ar teisingai pasirinkau?
Jau kaip gaila kad hanes atsauke ir natsius lifciku😭😭😭 savita1 komentaro paakinta uzsakiau ir laikiau...ir se kad nori kokie begedžiai. Na gal kada po komandos atostogu pavyks nupirkt😊 Mergaites, ar kitu miestu 604 siuntos dar nera horizonte???? Labai laukiu suknes , nes uz savaites isskrendu.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2019 07 13, 12:15)
Dziugu, kad patiko 4u.gif As nuo tada kai atradau siuos hanes liemenukus, negaliu is ju islysti ir jokiu kitu nesinori pirkti.

Sveikos, kas per liemenukai?? gal galetumet nuoroda imesti? 4u.gif
Atsakyti

Kreipiuosi i JMD, noreciau priminimo del GERO lygintuvo, perinstaliavom kompa, visi favoritai dingo :(
Aciu  :4u: 
kitu pasiulymu ir rekomendaciju irgi neatsisakau  :rolleyes: 

Atsakyti
Kaunietės, Rekomenduokit odos klinika ar gydytoja, pas vyra apgamas kazkoks paraudes, reikia, kad apžiūrėtų unsure.gif
Atsakyti