Sveikos, o iki kada mergaites atostogauja?
QUOTE(wild1cherry @ 2019 07 12, 17:50)
Sveikos, o iki kada mergaites atostogauja?
Iki rugsėjo.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 12, 16:32)
Šiandien žiūriu ateina laiškas, kur siuntėjas - TEISINGUMAS... jeeetau, galvoju, kas čia man rašo
Čia vadinasi, pradėjo man gmailas šiandien ar vakar versti parduotuvių pavadinimus..
Čia vadinasi, pradėjo man gmailas šiandien ar vakar versti parduotuvių pavadinimus..
Aaaaaa !... TEISINGUMAS ! .
Oi čia geras )))!😂
QUOTE(perliuke86 @ 2019 07 12, 20:58)
Mergaites kur perkate vaikams Nintendo ?
Vokietijoje, amazon'e, bet reikia pagaudyti geros kainos
QUOTE(regal @ 2019 07 13, 09:30)
Vokietijoje, amazon'e, bet reikia pagaudyti geros kainos
Aciu
QUOTE(JMD @ 2019 07 12, 13:52)
aš šiandien lyfčiką jau pasiėmiau beje ačiū savita'i, tikrai fainas
Dziugu, kad patiko As nuo tada kai atradau siuos hanes liemenukus, negaliu is ju islysti ir jokiu kitu nesinori pirkti.
Papildyta:
Beje merginos, gal kuriu vaikai nesioja Didriksons Bjornen kombius ziema, gal padesit su dydziu. Mano panele bus 7m, ugis apie 131 siuo metu, sveria 33kg. Planuoju ziemai imti turbut 130cm dydi. Ar teisingai pasirinkau?
savita1, 13 Lie 2019 - 13:15, parašė: Dziugu, kad patiko As nuo tada kai atradau siuos hanes liemenukus, negaliu is ju islysti ir jokiu kitu nesinori pirkti. Papildyta: Beje merginos, gal kuriu vaikai nesioja Didriksons Bjornen kombius ziema, gal padesit su dydziu. Mano panele bus 7m, ugis apie 131 siuo metu, sveria 33kg. Planuoju ziemai imti turbut 130cm dydi. Ar teisingai pasirinkau?Jau kaip gaila kad hanes atsauke ir natsius lifciku😭😭😭 savita1 komentaro paakinta uzsakiau ir laikiau...ir se kad nori kokie begedžiai. Na gal kada po komandos atostogu pavyks nupirkt😊 Mergaites, ar kitu miestu 604 siuntos dar nera horizonte???? Labai laukiu suknes , nes uz savaites isskrendu.
QUOTE(savita1 @ 2019 07 13, 12:15)
Dziugu, kad patiko As nuo tada kai atradau siuos hanes liemenukus, negaliu is ju islysti ir jokiu kitu nesinori pirkti.
Sveikos, kas per liemenukai?? gal galetumet nuoroda imesti?
Kreipiuosi i JMD, noreciau priminimo del GERO lygintuvo, perinstaliavom kompa, visi favoritai dingo
Aciu
kitu pasiulymu ir rekomendaciju irgi neatsisakau
Kaunietės, Rekomenduokit odos klinika ar gydytoja, pas vyra apgamas kazkoks paraudes, reikia, kad apžiūrėtų