Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Į Keds Chempions savuosius aš įsidėjus tokį pastorintą odinį vidpadį, kurį pirkau lietuviškų odinių rankinių Visinga prduotuvėj. Tai daug fainesnis jausmas su tais vidpadžiais, maloniai pėda pasikelia bei neprakaituoja.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2019 07 08, 21:56)
Į Keds Chempions savuosius aš įsidėjus tokį pastorintą odinį vidpadį, kurį pirkau lietuviškų odinių rankinių Visinga prduotuvėj. Tai daug fainesnis jausmas su tais vidpadžiais, maloniai pėda pasikelia bei neprakaituoja.

Tai va va drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turim laisvas Jcrew Pointed-toe slodes in Denim, icy pool spalva, 10 dydis, $37.59

Coach mini skinny ID Case, $17.50

J Crew girls pull on shorts in cotton jersey, pilka (HTHR dusk) spalva , 12 dydis, $7.49

Juicy Couture VELOUR J BLING RELAXED JACKET, Small, pilka spalva $30

vartotojo įkelta nuotrauka
juicy couture

Turime laisvas Timberland Adventure Seeker sandals, size 2, black/red spalva, $20

Atsakyti
Jcrew Drapey Ruffle Cami, raudona/koraline spalva, 10 dydis, $14.99

Jcrew Factory Cotton Carryn Cardigan, rozinis, M dydis, $15

AERIE LACE TRIM SHINE BOYBRIEF UNDIE, blue garden ir royal palm spalvos, M dydis, $2.50

Aerie Shine High Cut Bikini, navy, M dydis, $3.10

Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2019 07 08, 11:45)
o kur jį perkate?

ten ir pirkau paskutinį kartą, kur nuorodą įdėjau, pas mus ir kristianoj yra, bet turbūt 3 kartus brangiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 08 liepos 2019 - 23:25
Aerie Shine High Cut Bikini, navy, M dydis, $3.10

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 08 liepos 2019 - 23:45
gal pas ka guli nenesiojamas MK crossbody rankinukas? biggrin.gif tinka ir nedaug nesiotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 07 08, 22:51)
https://image.uniqlo...s_69_416208.jpg
https://image.uniqlo...s_32_415224.jpg
man atidaro Smilgos nuorodas  rolleyes.gif
Papildyta:

Kad tik mačytų  biggrin.gif Tik reikia vidpadžio storesnio tam reikalui,plonas gali nepamačyti  biggrin.gif  Jei batų dydis geras galima tuos tokius kur tik po kulnais būna pasidėt silikoninius ar odinius-būna visokių rūšių,tai irgi ok su jais ok.gif Pvz conversų ar kt tas bato pakraštukas prie kulno tiesiog pjauna,o su tais ''pakeltukais'' oki good.gif Pasiturbini,pakelia šiek tiek pėdą aukščiau ir gerai  biggrin.gif Man tai sportiniai original vidpadžiai tie kur būna batuose dažnokai net nlb malonūs būna,su įsidėtais ir kojos neprakaituoja,maloniau  ax.gif Šaltesniu oru nešiojamiems,tai ugg nepamainomi  wub.gif

Ačiū rapoja 4u.gif 4u.gif

o aš galvojau čia tik man vienai Nike Air max trina tos ausytės biggrin.gif biggrin.gif eisiu ir aš pirkti vidpadžių mirksiukas.gif
Atsakyti

O jums patogūs falconai?  :unsure:

Aš nepataikiau kažkaip kai visos pirko, paskui matavausi parduotuvėj, tai man jie labai platūs pasirodė :hmm:​ tiesiog koja visiškai laisva į plotį bate buvo, tai galvoju, ar patogu?

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 07 09, 10:05)
<p>O jums patogūs falconai?  unsure.gif</p><p>Aš nepataikiau kažkaip kai visos pirko, paskui matavausi parduotuvėj, tai man jie labai platūs pasirodė hmm.gif tiesiog koja visiškai laisva į plotį bate buvo, tai galvoju, ar patogu?</p>

Mano dukrai patogu, nors koja nera plati
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 07 09, 10:05)
<p>O jums patogūs falconai?  unsure.gif</p><p>Aš nepataikiau kažkaip kai visos pirko, paskui matavausi parduotuvėj, tai man jie labai platūs pasirodė hmm.gif​ tiesiog koja visiškai laisva į plotį bate buvo, tai galvoju, ar patogu?</p>

siandien pirma karta islekiau su jais, viskas gerai, lengvi, patogus, mano koja plati tai viskas labai gerai, tik uzkulni trina....su labai trumpa kojinaite i darba isejau, tai kaip tik cia daug patarimu apie vidpadzius, eisiu ieskot ir as kazko panasaus:)
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2019 07 08, 22:21)
keista, man atidaro visuose irenginiuose ir pc, ir telefone ir planšetėje  unsure.gif

man ir rodo visas nuorodas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga* @ 2019 07 09, 10:25)
Ačiū rapoja  4u.gif  4u.gif

o aš galvojau čia tik man vienai Nike Air max trina tos ausytės  biggrin.gif  biggrin.gif eisiu ir aš pirkti vidpadžių  mirksiukas.gif

man trina tik desines kojos rolleyes.gif , kaire ok biggrin.gif tai uzsilipnau pleistra viliuosi nustos trint biggrin.gif bet man vidpadis nepades, nes 10 dydi tik tik...jei isidesiu man jau spaus, nes ir siu kai buvo silciau matyt koja tino, tai nemaloniai dienos gale man remes pirstas unsure.gif , dabar kai atvese viskas ok su dudziu, uz tai dziaugiuosi, kad falcon puse dydzio didesni tai konfortas aboliutus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 liepos 2019 - 09:31