Į Keds Chempions savuosius aš įsidėjus tokį pastorintą odinį vidpadį, kurį pirkau lietuviškų odinių rankinių Visinga prduotuvėj. Tai daug fainesnis jausmas su tais vidpadžiais, maloniai pėda pasikelia bei neprakaituoja.
QUOTE(manouche @ 2019 07 08, 21:56)
Į Keds Chempions savuosius aš įsidėjus tokį pastorintą odinį vidpadį, kurį pirkau lietuviškų odinių rankinių Visinga prduotuvėj. Tai daug fainesnis jausmas su tais vidpadžiais, maloniai pėda pasikelia bei neprakaituoja.
Tai va va
Turim laisvas Jcrew Pointed-toe slodes in Denim, icy pool spalva, 10 dydis, $37.59
Coach mini skinny ID Case, $17.50
J Crew girls pull on shorts in cotton jersey, pilka (HTHR dusk) spalva , 12 dydis, $7.49
Juicy Couture VELOUR J BLING RELAXED JACKET, Small, pilka spalva $30
juicy couture
Turime laisvas Timberland Adventure Seeker sandals, size 2, black/red spalva, $20
Coach mini skinny ID Case, $17.50
J Crew girls pull on shorts in cotton jersey, pilka (HTHR dusk) spalva , 12 dydis, $7.49
Juicy Couture VELOUR J BLING RELAXED JACKET, Small, pilka spalva $30
juicy couture
Turime laisvas Timberland Adventure Seeker sandals, size 2, black/red spalva, $20
QUOTE(Smilga* @ 2019 07 08, 11:45)
o kur jį perkate?
ten ir pirkau paskutinį kartą, kur nuorodą įdėjau, pas mus ir kristianoj yra, bet turbūt 3 kartus brangiau
gal pas ka guli nenesiojamas MK crossbody rankinukas? tinka ir nedaug nesiotas
QUOTE(rapoja @ 2019 07 08, 22:51)
https://image.uniqlo...s_69_416208.jpg
https://image.uniqlo...s_32_415224.jpg
man atidaro Smilgos nuorodas
Papildyta:
Kad tik mačytų Tik reikia vidpadžio storesnio tam reikalui,plonas gali nepamačyti Jei batų dydis geras galima tuos tokius kur tik po kulnais būna pasidėt silikoninius ar odinius-būna visokių rūšių,tai irgi ok su jais Pvz conversų ar kt tas bato pakraštukas prie kulno tiesiog pjauna,o su tais ''pakeltukais'' oki Pasiturbini,pakelia šiek tiek pėdą aukščiau ir gerai Man tai sportiniai original vidpadžiai tie kur būna batuose dažnokai net nlb malonūs būna,su įsidėtais ir kojos neprakaituoja,maloniau Šaltesniu oru nešiojamiems,tai ugg nepamainomi
https://image.uniqlo...s_32_415224.jpg
man atidaro Smilgos nuorodas
Papildyta:
Kad tik mačytų Tik reikia vidpadžio storesnio tam reikalui,plonas gali nepamačyti Jei batų dydis geras galima tuos tokius kur tik po kulnais būna pasidėt silikoninius ar odinius-būna visokių rūšių,tai irgi ok su jais Pvz conversų ar kt tas bato pakraštukas prie kulno tiesiog pjauna,o su tais ''pakeltukais'' oki Pasiturbini,pakelia šiek tiek pėdą aukščiau ir gerai Man tai sportiniai original vidpadžiai tie kur būna batuose dažnokai net nlb malonūs būna,su įsidėtais ir kojos neprakaituoja,maloniau Šaltesniu oru nešiojamiems,tai ugg nepamainomi
Ačiū rapoja
o aš galvojau čia tik man vienai Nike Air max trina tos ausytės eisiu ir aš pirkti vidpadžių
QUOTE(Dziugile @ 2019 07 09, 10:05)
<p>O jums patogūs falconai? </p><p>Aš nepataikiau kažkaip kai visos pirko, paskui matavausi parduotuvėj, tai man jie labai platūs pasirodė tiesiog koja visiškai laisva į plotį bate buvo, tai galvoju, ar patogu?</p>
Mano dukrai patogu, nors koja nera plati
QUOTE(Dziugile @ 2019 07 09, 10:05)
<p>O jums patogūs falconai? </p><p>Aš nepataikiau kažkaip kai visos pirko, paskui matavausi parduotuvėj, tai man jie labai platūs pasirodė tiesiog koja visiškai laisva į plotį bate buvo, tai galvoju, ar patogu?</p>
siandien pirma karta islekiau su jais, viskas gerai, lengvi, patogus, mano koja plati tai viskas labai gerai, tik uzkulni trina....su labai trumpa kojinaite i darba isejau, tai kaip tik cia daug patarimu apie vidpadzius, eisiu ieskot ir as kazko panasaus:)
QUOTE(Smilga* @ 2019 07 08, 22:21)
keista, man atidaro visuose irenginiuose ir pc, ir telefone ir planšetėje
man ir rodo visas nuorodas
Papildyta:
QUOTE(Smilga* @ 2019 07 09, 10:25)
Ačiū rapoja
o aš galvojau čia tik man vienai Nike Air max trina tos ausytės eisiu ir aš pirkti vidpadžių
man trina tik desines kojos , kaire ok tai uzsilipnau pleistra viliuosi nustos trint bet man vidpadis nepades, nes 10 dydi tik tik...jei isidesiu man jau spaus, nes ir siu kai buvo silciau matyt koja tino, tai nemaloniai dienos gale man remes pirstas , dabar kai atvese viskas ok su dudziu, uz tai dziaugiuosi, kad falcon puse dydzio didesni tai konfortas aboliutus