Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2019 07 08, 11:31)
Ir dar kas man patinka,kad pasikelia pėda,nes įprastai be nieko kažkaip man užkulnio tie du sparniukai lb trina,nepatogu,o įsidėjus viskas ok dry.gif  biggrin.gif Tiek filom,tiek falconam lb man pritiko vidpadžių įsidėjimas-supatogėjo  wub.gif

Oj kaip ačiū! Man irgi tie du baisiai trina, einu ieškoti vidpadžio biggrin.gif

Gal kas turi vaikiškus batus kažką panašaus į falcon 32-33 dydį pasiūlyt gera kaina?
Dukra pamatė mano ir taip užsimanė tokių, bet kiek ieškau, falcon vaikiškų neturi.
Atsakyti
Vans dydziai atitinka dydziu lentele? Men8/Women9,5 viduje 26cm? Pamatuokit jei kas turit, aciu labai 4u.gif
Atsakyti

Vans dydziai atitinka dydziu lentele? Men8/Women9,5 viduje 26cm? Pamatuokit jei kas turit, aciu labai 4u.gif

Sveiki, turiu Vans sportbatukus, US 6.5, su 23cm pėda pats tas, viduje apie 23.5cm. vidpadis neišsiima, sunku pamatuot. 

Atsakyti
Mergaitės, gal kuriai per maži Crew ir norėtų keistis. Turiu 10us (26,5-27cm).
Man dideli, reikia 9,5... :cry:
Arba parduodu -45eur

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Priminkit prašau, apie šitas knygas apie fėjas buvo kalba, kad labai geros? ax.gif
noriu savo merginoms po knygą nupirkti
http://www.fejuslenis.com/parduotuve/
Atsakyti
Sveiki, merginos atostogauja, ar galima pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2019 07 08, 14:21)
Sveiki, merginos atostogauja, ar galima pirkti? smile.gif

atostogauja iki rugsėjo
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 08, 11:12)
Aš pasilikau sau 6.5 dydį su 23.5 cm. Man jie patogiai laisvi, nuo kojso nekrenta ir einant nešlepsi. Viduje gal kokie 24 cm. Nors mačiau skelbimą, kad 6.5 dydis 37 nešiojančiai per didelis. Tai suprask kaip nori, nes man 37 paprastai būna didelis, idealiai 36.5 tinka ir kaip sakiau, falconų 6.5 nepametu.

aš su 36 nepamečiau bet jau labai laisva. Sakyčiau 37 kokia atitinka. Gal ir 37,5 įsispraustų.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 08, 11:12)
Aš pasilikau sau 6.5 dydį su 23.5 cm. Man jie patogiai laisvi, nuo kojso nekrenta ir einant nešlepsi. Viduje gal kokie 24 cm. Nors mačiau skelbimą, kad 6.5 dydis 37 nešiojančiai per didelis. Tai suprask kaip nori, nes man 37 paprastai būna didelis, idealiai 36.5 tinka ir kaip sakiau, falconų 6.5 nepametu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 08, 13:17)
Priminkit prašau, apie šitas knygas apie fėjas buvo kalba, kad labai geros?  ax.gif

Taip, apie sias smile.gif
Mes gavom abi dovanu, pirma jau perskaitem, tai mazajai lyg ir nieko, bet didziosios nesuzavejo. Aisku, jei domisi tokia ar panasia tematika, tai gal patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 08, 15:17)
Priminkit prašau, apie šitas knygas apie fėjas buvo kalba, kad labai geros?  ax.gif

aha, ir man aktualu, kurios idomesnės? nes reik dvejoms mergaitėms 6 ir 10 metų
nebežinau ką jau bedovanot savo amerikoniukėms, kitą savaitę draugė atskrenda iš Jav su dukrom, jau per šitiek metų išsisėmiau, visokių lietuviškų tradicijų pribumbasų: gintarų, valgomų, nevalgomų, LT dizainerių nuo lėlių, aksesuarų iki rūbų, kuom benustebint gal kas turit kokios idomios patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 08, 15:17)

Taip 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sollo @ 2019 07 08, 18:50)
aha, ir man aktualu, kurios idomesnės? nes reik dvejoms mergaitėms 6 ir 10 metų
nebežinau ką jau bedovanot savo amerikoniukėms, kitą savaitę draugė atskrenda iš Jav su dukrom, jau per šitiek metų išsisėmiau, visokių lietuviškų tradicijų pribumbasų: gintarų, valgomų, nevalgomų, LT dizainerių nuo lėlių, aksesuarų iki rūbų, kuom benustebint gal kas turit kokios idomios patirties  ax.gif

Dukra turi antra ir trecia is nuorodos, cia pirmosios knygos, matau nauju yra reikės dukrai ziuret:)
Atsakyti