Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Blizgė @ 2019 07 07, 11:43)
Parduokit kas nors ADIDAS FALCON kedukus USA 6.5 dydžio 4u.gif

Rudaplauke turi/jei dar turi 4u.gif
Atsakyti
Gal kas norit, parsisiunčiau, o siuntimas atgal kainuoja biggrin.gif

Nauja, su etikete, S-M dydžio Mango suknelė, tamsiai mėlyna, šis pinafore siluetas kaip tik ant bangos mirksiukas.gif Lietuvos parduotuvėse tokių nėra, siunčiausi, kaina 23 eurai, kiek ir mokėjau, Vilnius (senamiestis, Santariškės) 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Aš naudojus šį:

https://didmena.lime...tku-kremas-40-g

tik ziuriu, kad lyg nebera jo, bet gal galima pagal sudeti atitikmeni rasti ;) 

Gal galit parasyti kas per kremas, su medetkomis daug yra. Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 07 07, 23:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72464608" data-time="1562523548"><div><p>Superines, baisiai patogios:)</p></div></blockquote><p>Čia tos šviesios lengvai languotos?  rolleyes.gif​ </p>

agaaa wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Siulau kas netiko:
1, Loft 10 dydzio nauja suknele, pirkta uz 17,49$. Kaina 24e
https://www.loft.com...p;prodId=496744

2. MK svarkelis, M navy spalva, 53e.
https://www.nordstro.../...&color=NAVY

3. Naujos J.Crew Pointed-toe flats in tweed 10 dydis, 23e (viduje apie 27cm)vartotojo įkelta nuotrauka

4. Nauji crocs, J2 dydis 33-34, kaina 24e. Druskininkai (siunciu) vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laba 4u.gif
Parduodu naują Ralph lauren M dydžio sijonuką.
48 eur.su siuntimu
Vilnius

Papildyta:
Michael kors nauji satino bateliai.
Dydis usa 10 atitinka 40-41, viduje 26,5-27, bet reikia įvertinti, kad jie smaili, tad pėdai sakyčiau 26,5 tiktų kažkur.
Parduodu pigiau nei mokėjau, 50 eur. su siuntimu.
Nuostabūs išeiginiai bateliai už nerealią kainąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2019 07 08, 02:36)

o 6.5 kokiai pėdai tinkami?
Atsakyti
Vis dar parduodu. Dydis 8 (pagal vyrišką matavimą), vidpadis 27cm. Kaina 30eur. Arba keisčiau į kitus baltus kedukus, kurie tikrų 38,5 moteriškam dydžiui.

Atsakyti
Birzelio 27d. skaiciukus jau gavot? Tikrinu spamus, bet nieko nera. Gal per anksti laukiu?
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2019 07 08, 09:58)
o 6.5 kokiai pėdai tinkami?

Aš pasilikau sau 6.5 dydį su 23.5 cm. Man jie patogiai laisvi, nuo kojso nekrenta ir einant nešlepsi. Viduje gal kokie 24 cm. Nors mačiau skelbimą, kad 6.5 dydis 37 nešiojančiai per didelis. Tai suprask kaip nori, nes man 37 paprastai būna didelis, idealiai 36.5 tinka ir kaip sakiau, falconų 6.5 nepametu.
Atsakyti
Maži batai blogai,o didesniems yra visokiausių vidpadžių-paprastų odinių,skirtų sportinei avalynei, pvz tokie ir tt Dar maloniau kojai įsidėjus patinkantį vidpadį wub.gif Ir pakeist galima-švaru gražu ok.gif biggrin.gif Ir dar kas man patinka,kad pasikelia pėda,nes įprastai be nieko kažkaip man užkulnio tie du sparniukai lb trina,nepatogu,o įsidėjus viskas ok dry.gif biggrin.gif Tiek filom,tiek falconam lb man pritiko vidpadžių įsidėjimas-supatogėjo wub.gif
Didelių pėdų savininkės ,gal nori kuo mažesnio nr avalynės,kad pėdos atrodytų kuo mažesnės,o mažesnių pėdų savininkės,tai dėkit vidpadžius ,nedarykit problemos,nepardavinėkit batų ir bus lb lb puikiai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 08 liepos 2019 - 10:35
QUOTE(keistuole @ 2019 07 08, 00:01)

o kur jį perkate?
Atsakyti