Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2019 07 07, 10:48)
Ramadanas mergaitės, ramadanas nuo žopingo 😀 ilsimės, kvėpuojam, taupom, pasninkaujam, džiaugiamės lietuviška vasara 😉  rolleyes.gif

kada atšils? unsure.gif
Atsakyti
Dėl metamų rūbelių 4u.gif

Pati esu daugiavaikė mama ir priklausau daugiavaikių šeimų asociacijai MES. Jei turite nereikalingų rūbų, batų ar žaislų, nemeskit- mielai išsidalintų daugiavaikės mamos.
Parašykite man į az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 07, 12:50)
kada atšils?  unsure.gif

не сипь мне соль на рану unsure.gif biggrin.gif
nuo ketvirtadienio keliais laipsniais prades, bet pas mane kaime visai neblogs oras buvo savaitgalį, kaip visada praneša baisų, o pas mus jokio lietaus, aišku vėjuota, bet su saule, tik naktį palijo. Vakar visi gaudė saulę kopose 👍
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 07, 11:50)
kada atšils?  unsure.gif

O ką, šalta? Vidirvasarį blink.gif

Beje dėkui už patarimus 4u.gif ta maža mano balalaika jau leidžia kažkokius garsus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sollo @ 2019 07 07, 11:57)
не сипь мне соль на рану  unsure.gif  biggrin.gif
nuo ketvirtadienio keliais laipsniais prades, bet pas mane kaime visai neblogs oras buvo savaitgalį, kaip visada praneša baisų, o pas mus jokio lietaus, aišku vėjuota, bet su saule, tik naktį palijo. Vakar visi gaudė saulę kopose 👍

Va va, aš pažiūriu per kameras viskas ten ok, tik vėjas.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 07 07, 09:04)
Viena sm,kiti variantai fb  biggrin.gif

Konkreciau prasom:-)
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sollo @ 2019 07 07, 09:48)
Ramadanas mergaitės, ramadanas nuo žopingo 😀 ilsimės, kvėpuojam, taupom, pasninkaujam, džiaugiamės lietuviška vasara 😉  rolleyes.gif

Suderinam mes sopingus su visais tais isvardintais dziaugsmais😆
Dar geriau ramanadinasi kai koki skurliu nusikali😆
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 07 07, 11:00)
O ką, šalta? Vidirvasarį  blink.gif

Beje dėkui už patarimus  4u.gif ta maža mano balalaika jau leidžia kažkokius garsus  biggrin.gif
Papildyta:

Va va, aš pažiūriu per kameras viskas ten ok, tik vėjas.

Kraupiai salta, iki traukuliu unsure.gif

Tuoj noresi, kad vel uzkimtu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 07 07, 12:43)
Koks čia būtų euro? Kiek cm vidpadis?

40,5/41. Vidpadis 27 cm.
Atsakyti
Komanda, aciu uz siuntini, viskas atejo greiciau nei tikejaus 4u.gif
Atskiras ačiū JMD uz rekomenduotas Uniqlo kelnes ir pakomentuota dydi 4u.gif Dar nenesiojau, bet pasimatavus nesinorejo islipt biggrin.gif labai malonus audinys ir modelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(victoria` @ 2019 07 07, 12:39)
40,5/41. Vidpadis 27 cm.

Parašiau jums
Atsakyti

Rudaplauke as parasiau Jums emailu del AX uzsakymo...ačiū

Atsakyti

QUOTE(braskee84 @ 2019 07 04, 03:06)
Sveikos, visai pameciau siuntu gavimo grafika vasaros metu. Kuriomis savaites dienomos gaunama nauja siunta. Ar realiu 5 dienos siunta atsiimti iki liepos 14 dienos? 14 d isvaziuoju ilgesniam laikui, o siuntoje labai reikalingi daiktai  biggrin.gif

realu, bet garantuoti negalime. Paskutiniu metu siuntos buvo gaunamos iki savaitgalio 4u.gif

QUOTE(Kripu @ 2019 07 07, 05:08)
Komanda, aciu uz siuntini, viskas atejo greiciau nei tikejaus 4u.gif
Atskiras ačiū JMD uz rekomenduotas Uniqlo kelnes ir pakomentuota dydi 4u.gif Dar nenesiojau, bet pasimatavus nesinorejo islipt  biggrin.gif labai malonus audinys ir modelis  smile.gif

aciu jums 4u.gif

Turime laisvus Tommy Hilfiger French Terry Logo Shorts, M dydis, 23 eurai (jau Vilniuje)

Atsakyti
Sveiki, neseku temos, perkate ar atostogaujate? Noreciau is michaelkors uzsakyma atsiusti
Atsakyti