Kas norit pabandyt, įmesiu nuorodą savo mėgstamiausio rankų kremo, tinka tam, kad rankas pastoviai plauna, dezinfekuoja, lateksines pirštines dažnai maunasi.
https://www.amazon.c...e...way&sr=8-10
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 07 06, 11:33)
Reguliuojasi. Kretinga- Palanga. Rašykimės per až
Sos, daktarės kuo girdyt vaiką, ar kuo tept, kad atkimtų? dabar tik šniokšč šalavijus geria, kojas šildo, kvėpuoja viaokiais marmalas, gelorevoisus viaua sučiulpė sakė fuuuuuuuu kas pramuš tą nesąmonę? Sušilęs po trešos varė ir batai parėjo
QUOTE(krystiana @ 2019 07 06, 11:39)
Reguliuojasi. Kretinga- Palanga. Rašykimės per až
Parašiau
Miramile ( ne aliejum) purkšt ;)
Sos, daktarės kuo girdyt vaiką, ar kuo tept, kad atkimtų? dabar tik šniokšč šalavijus geria, kojas šildo, kvėpuoja viaokiais marmalas, gelorevoisus viaua sučiulpė sakė fuuuuuuuu kas pramuš tą nesąmonę? Sušilęs po trešos varė ir batai parėjo
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 06, 10:44)
Aš matyt kuoktelėjus, bet man geriau medis, ar lentom, ar parketlentėm. Kad ir ne visad kaip naujas, bet ir sendamas man jis gražus nemyliu euroremonto bėguslėptis
Man irgi medis gražiau ir smagiau, o bet tačiau, pasirinkau praktiškumą nes norėjau vientisos erdvės su virtuve, o virtuvėje medis ne pats geriausias sprendimas už tai terasoje dėjom termomedieną, nors irgi daug kas siūlė visokius naujoviškus inovatyvius sprendimus, bet sakiau, bent ten tegu kvepia medžiu
QUOTE(JMD @ 2019 07 06, 10:41)
Mums padeda Uniflox 3mg akiu lasai, lasint i nosi ir pagulet kol ieina i gerkle 😊, dar laringo spray gerai veikia.
Sveiki, šiauliečių dėžė pas mane, žinutes surašysiu tik vakare. Kas susimokėjote galite skambinti, susitarsim kaip atsiimti 869826925
Sveiki, gal galite padėti.Ieškau liemenės, bet neatsimenu kokios firmos, esmė, kad kiek pamenu buvo tikrai sidabrinės ir purple spalvos, užtrauktukas eina skersai lyg, kaklas toks didelis, galima gražiai atlenkti, o kai iki viršaus užsitrauki, būna aukštas kaklas. Na niekaip neatkapstau, o mano paieškos jau dvi dienas bevaisės ;)
QUOTE(juratike13 @ 2019 07 06, 16:54)
Sveiki, gal galite padėti.Ieškau liemenės, bet neatsimenu kokios firmos, esmė, kad kiek pamenu buvo tikrai sidabrinės ir purple spalvos, užtrauktukas eina skersai lyg, kaklas toks didelis, galima gražiai atlenkti, o kai iki viršaus užsitrauki, būna aukštas kaklas. Na niekaip neatkapstau, o mano paieškos jau dvi dienas bevaisės ;)
Ralph Lauren tos liemenės buvo
QUOTE(juratike13 @ 2019 07 06, 15:54)
Ralph Lauren Yavros Funnelneck Down Vest
https://www.vinted.l...-lauren-liemene
Reikia patarimo renkantis žygio batus (žygis smėliu, žvyruotu keliu) padą geriau 2,5 ar 3 cm, bato svoris 250 ar 350g (vieno). Žiūriu Salomon, Keen, Columbia, North Face. Gal kas iš praktinės pusės galėtų patart. Be to šių firmų dydžiai labai skiriasi nuo įprasto nešiojamo...