Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(manouche @ 2019 07 05, 15:18)
suvadybinti girtus/uzmigusius/uzsiziopsojusius vairuotojus nuvaziavusius i griovi, nuneshusius kokia benziokolonke, nusigrybavusius nuo iskrovimo koordinaciu ir t.t. ir pan.  ax.gif  Oj kaip suprantu kaip nelengva rast nelengvam darbui talkovą zmogėną unsure.gif

Ojėėėj, tai kuo greičiau paskambinkit tam kas tokioj šaraškino kontoroj firba ir pasakykit kad pas mus ateitų. Mes augam reik papildomų rankų biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau, taip įdomu viskas, klausimas iškilo. O tai tos vinilo lentelės, tai čia vadinamas tiesiog laminatas, ar tai du skirtingi dalykai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2019 07 05, 18:22)
Skaitau skaitau, taip įdomu viskas, klausimas iškilo. O tai tos vinilo lentelės, tai čia vadinamas tiesiog laminatas, ar tai du skirtingi dalykai?  ax.gif

Ne, laminatas visai kas kita ax.gif vinilinės grindys paskutinis mados klyksmas biggrin.gif dabar labai išpopuliarėjusios. Gerų vinilinių lentų kvadrato kaina panašiai kaip parketlenčių gaunas. Joms paprastai duoda lifetime garantiją, naudoja jas restoranuose, orouostuose, kur didelis žmonių srautas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 05 liepos 2019 - 17:43

Skaitau skaitau, taip įdomu viskas, klausimas iškilo. O tai tos vinilo lentelės, tai čia vadinamas tiesiog laminatas, ar tai du skirtingi dalykai? ax.gif

Čia kaip linoleumas :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 05, 18:41)
Ne, laminatas visai kas kita  ax.gif  vinilinės grindys paskutinis mados klyksmas  biggrin.gif  dabar labai išpopuliarėjusios. Gerų vinilinių lentų kvadrato kaina panašiai kaip parketlenčių gaunas. Joms paprastai duoda lifetime garantiją, naudoja jas restoranuose, orouostuose, kur didelis žmonių srautas.

Noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 07 05, 19:00)

Žinok kai man architektas pasiūlė, sakau tu gal iš proto išsikraustei?!? Nedėsiu jokio linoleumo biggrin.gif tada atnešė lentelių, ok galvoju, gal nieko. Paskui pradėjau domėtis, skaityti, klaust žmonių, kas turi. Ir vis tiek vis sakydavau vyrui - o gal parketą visgi? Bet kai susidėjom supratau, kad su parketu virtuvėje jau seniai būčiau išprotėjus. Nereik saugot, nereik kas kart su baime žvelgt žemyn kai ką numeti, galų gale su kablukais gali šokt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 05, 19:11)
Žinok kai man architektas pasiūlė, sakau tu gal iš proto išsikraustei?!? Nedėsiu jokio linoleumo  biggrin.gif  tada atnešė lentelių, ok galvoju, gal nieko. Paskui pradėjau domėtis, skaityti, klaust žmonių, kas turi. Ir vis tiek vis sakydavau vyrui - o gal parketą visgi? Bet kai susidėjom supratau, kad su parketu virtuvėje jau seniai būčiau išprotėjus. Nereik saugot, nereik kas kart su baime žvelgt žemyn kai ką numeti, galų gale su kablukais gali šokt  biggrin.gif

Nu ne, parketų aš nenoriu iš tolo. Turėjom. Žinau kas yra. Brrrr. Darysim kažkada kapitalinį. Nežinojau tokio bajerio. Kaip faina. Noriu tokių grindų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 07 05, 18:23)
Nu ne, parketų aš nenoriu iš tolo. Turėjom. Žinau kas yra. Brrrr. Darysim kažkada kapitalinį. Nežinojau tokio bajerio. Kaip faina. Noriu tokių grindų  wub.gif

Prijomnyke tokios bun.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 05, 21:32)
Prijomnyke tokios bun.

Aha, tik jos atrodo kaio išlietos.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 05, 19:41)
Ne, laminatas visai kas kita  ax.gif  vinilinės grindys paskutinis mados klyksmas  biggrin.gif  dabar labai išpopuliarėjusios. Gerų vinilinių lentų kvadrato kaina panašiai kaip parketlenčių gaunas. Joms paprastai duoda lifetime garantiją, naudoja jas restoranuose, orouostuose, kur didelis žmonių srautas.

Pas.mane treti metai tokios grindys biggrin.gif labai patenkinta, dėjau ďėl to, kad nenorėjau slenksčių tarp kambarių ir norėjau tokios pat dangos vonios kambaryje, tai tikrai labai patenkinta, viskas super biggrin.gif
Atsakyti
JustArm, gal savaitgali bus 603 iv.miestai siunta?
Atsakyti
O sudėjo vyras pats, jis krapštukas pas mane, tai per kelias dienas visą butą sudėjo tobulai, ir dar liko ketvirtadalis lentelių, nes viską apskaičiavo kaip geriau dėti ir nei vienos nesugadino biggrin.gif

O tos lietos grindys irgi labai geras variantas, man rodos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 05 liepos 2019 - 21:16