Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 07 04, 17:52)
Panos, kam reik  darbo,  mum reik skubiai transporto vadybininko  biggrin.gif wellcome. Mokam gerai  biggrin.gif

Gaila ne Kaunas 😀
Atsakyti
Jei reik greitai, tai sausai odai tos priemonės labai geros https://www.gintarin...riteria=emolium
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 04, 19:40)
Jei reik greitai, tai sausai odai tos priemonės labai geros https://www.gintarin...riteria=emolium

Pritariu, mano vaikui vienintelis padėjo. Buvo daug bandymų, kitų priemonių. Aišku, kiekvienas turi atsirinkt.
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2019 07 04, 22:24)
Pritariu, mano vaikui vienintelis padėjo. Buvo daug bandymų, kitų priemonių. Aišku, kiekvienas turi atsirinkt.

Superinis, kai nepadejo sunui dermatito iveikt net brangus gaminami dermatologes rasyti tepalai, sis suveike iskart special cream nr.1 issigydem ir tfu tfu senai neturejom dermatito....dukrai super jei veidas pasauseja ziema. Kam rekomendavau visi padekoja:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 04 liepos 2019 - 20:54
QUOTE(jurgota @ 2019 07 03, 11:44)
Merginos jei kuriai netiko ar nepatiko adidas falcon kedai nupirkciau 7 d.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgota: 04 liepos 2019 - 21:07
QUOTE(sollo @ 2019 07 02, 22:42)
gal kam RL big boys 20 šortukų 👍 atitinka 28/29 dydį. Geri be komentarų ❤👍
https://www.macys.co...orts?ID=8385119

QUOTE(sollo @ 2019 07 03, 13:30)
Mergaitės, rašau temoj, kad nebeturiu, šortukai perleisti mūsų temos svarbiam asmeniui 😉 ❤

Faina, kad pasiūlei 🤣🤣🤣🤣
Atsakyti

Ne į temą :rolleyes:

Gal kas neseniai įsirenginejote namus ir pasidalintumėt kokias grindis dėjote svetainėje-virtuvėj ir kitur ?  :4u:

Medis man l. gražu, bet jau turėjom patirties su jautrumu, tai ieškau kitų variantų. 

Atsakyti
kad jau visos klausia, tai aš biški irgi OFF topic pavarysiu biggrin.gif

gal galit rekomenduoti kokia žolę sėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 07 04, 17:52)
Panos, kam reik  darbo,  mum reik skubiai transporto vadybininko  biggrin.gif wellcome. Mokam gerai  biggrin.gif

ekspedijavimas ar savo masinom kroviniu ieskojimas, kokios kryptys?
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2019 07 04, 20:39)
Gaila ne Kaunas 😀

Kaune gal kam buhalterės reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mia66505 @ 2019 07 05, 09:26)
ekspedijavimas ar savo masinom kroviniu ieskojimas, kokios kryptys?

masinos nuosavos. Jokiu kroviniu ieskot nereikia. pobudis toks

Nuolatinis bendravimas su užsienio partneriais ir vairuotojais
Vairuotojų darbo bei poilsio laiko planavimas, maršrutų sudarymas, kontrolė, pagalba
Nesklandumų sprendimas krovinio gabenimo metu

svarbu labai moketi laisvai kalbeti anglu arba vokieciu ir butinai rusu kalbas.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 07 05, 09:08)
<p>Ne į temą rolleyes.gif</p><p>Gal kas neseniai įsirenginejote namus ir pasidalintumėt kokias grindis dėjote svetainėje-virtuvėj ir kitur ?  4u.gif</p><p>Medis man l. gražu, bet jau turėjom patirties su jautrumu, tai ieškau kitų variantų. </p>

Plyteles, PVC danga. Viename is paskutiniu objektu dejau atsparu dregmei laminata.
Atsakyti