Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(FotoVesta @ 2019 07 04, 11:01)
Sveikos, Vilnius jau turi ir 623 siunta, susimokejusioms kvietimai issiusti 4u.gif

O aš dar laukiau sąskaitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2019 07 04, 12:53)
Sveiki, sakykit, o 552 siunta Klaipėdoje jau yra gauta ar ne? Nes jei taip, tai jokio laiškučio nesu sulaukus.. O jei dar ne, tai pirmą kartą perku, tai nelabai gaudaus kaip kada gaunamos siuntos, todėl ir teiraujuosi  4u.gif

Jau gauta, dalina nare Ingredd turetu parasyti i e. pasta.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 07 04, 12:00)
O aš dar laukiau sąskaitų  biggrin.gif

Aš irgi parašiau Rudaplaukei, nes ką gavus - apmokėjus, o kvietimo negavau. Gal kokią sąskaitą praleido, nes spamas tuščias g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 07 04, 13:34)
Aš irgi parašiau Rudaplaukei, nes ką gavus - apmokėjus, o kvietimo negavau. Gal kokią sąskaitą praleido, nes spamas tuščias g.gif

as gavau 1, bet tikejaus daugiau. bet tai gel ne siuo siuntiniu matyt. ten tokie mini mini daikteliukai, bet matyt neatejo dar.
Atsakyti
Panos, kam reik darbo, mum reik skubiai transporto vadybininko biggrin.gif wellcome. Mokam gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 07 04, 16:52)
Panos, kam reik  darbo,  mum reik skubiai transporto vadybininko  biggrin.gif wellcome. Mokam gerai  biggrin.gif

Ok, įtikinai, ryt pradedu nail.gif aš labai vadybininkiška ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 04, 18:15)
Ok, įtikinai, ryt pradedu  nail.gif aš labai vadybininkiška ax.gif

Bet aš rimtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 07 04, 17:52)
Panos, kam reik  darbo,  mum reik skubiai transporto vadybininko  biggrin.gif wellcome. Mokam gerai biggrin.gif

man tai paskutinioji dalis labai priimtina smile.gif
kitko išmoksiu
Atsakyti

JMD, 04 Lie 2019 - 17:52, parašė: Panos, kam reik darbo, mum reik skubiai transporto vadybininko biggrin.gifwellcome. Mokam gerai biggrin.gif
O kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2019 07 04, 20:23)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72463169" data-time="1562251944">JMD, 04 Lie 2019 - 17:52, parašė: Panos, kam reik darbo, mum reik skubiai transporto vadybininko vartotojo įkelta nuotraukawellcome. Mokam gerai vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> O kokiam mieste?

Sostine 4u.gif
Atsakyti

Merginos, priminkit kuris Aveeno kremas ar balzamas geriausias suskirdusiai odai. Pamenu lyg kazkuri buvot idejusi amazon nuoroda. Ačiū

Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2019 07 04, 19:23)
<p>Merginos, priminkit kuris Aveeno kremas ar balzamas geriausias suskirdusiai odai. Pamenu lyg kazkuri buvot idejusi amazon nuoroda. Ačiū</p>

https://www.amazon.c...2...KX0DER&th=1
Atsakyti