Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rita003 @ 2019 07 03, 09:53)
Parduodat? Parasykit ismatavimus  4u.gif
Papildyta:

taip, liemuo 43 cm, klubai 49 cm
35€
https://www.macys.co...orts?ID=8385119
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 03 liepos 2019 - 10:36
Merginos gal kuriai netiko ar nepatiko adidas falcon kedai pirkciau 7.5 d.
vartotojo įkelta nuotrauka
Arba
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 03, 10:43)
Užsakinėjom tiesiai iš gamintojo, neturi jų Lietuvoje pardavėjai, užsakyt reikia.
Už 370 tikrai ne toks, skirsis galingumai, energetinė klasė ir pan. Šitas ganas galingas ir A klasės, tai pas mus apie 700 kainuoja. Aš pigiau atiduočiau.
Tai va, man ir reikėjo montuojamo į lubas, nes kabinasi virš salos bigsmile.gif  bet atėjo montuojamas ant sienos  unsure.gif  turėjau tokį pat tik senesnio modelio prieš tai, sugedo neseniai, užsakinėjom naują ir gavom ne tokį  biggrin.gif  tai dabar laukiam kito, montuojamo ant lubų.

aga paskui jau supratau, kad ne tas, o gal galit papasakot kuo jie ypatingi? apskritai i ka ziuret renkantis gartrauki, nes istraukimo galia ir el, sanaudos?
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 07 03, 12:30)
taip, liemuo 43 cm, klubai 49 cm
35€
https://www.macys.co...orts?ID=8385119

Vakare pamatuosiu, atrasysiu i AZ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2019 07 03, 13:03)
aga paskui jau supratau, kad ne tas, o gal galit papasakot kuo jie ypatingi? apskritai i ka ziuret renkantis gartrauki, nes istraukimo galia ir el, sanaudos?

Svarbu galingumas, bet kuo galingesnis tuo labiau ūžia 4u.gif Man patiko/tiko dizainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 07 03, 12:03)

gal niekuo neypatingi biggrin.gif man tiesiog prieš du metus įsirenginėjant virtuvę reikėjo gartraukio, kuris montuotųsi ant lubų, virš virtuvės salos, o būtent tokių pasirinkimas nelabai koks ir buvo. Šitas dizaino prasme tiko labiausiai. Nors ir dabar kiek ieškojau pakeitimui, tokių erdvinių nelabai didelis pasirinkimas. Tai viską lėmė dizainas, mano senasis dar nebuvo toks galingas ir energijos klasė berods tik D buvo, o šie naujo modelio žiūriu ir galingesni ir elektros mažiau vartoja.
Jei dizainas renkantis nėra labai svarbus, tai belieka į galingumą ir decibelus žiūrėti.
Atsakyti
Mergaitės, rašau temoj, kad nebeturiu, šortukai perleisti mūsų temos svarbiam asmeniui 😉 ❤
Atsakyti
Nauja, su etiketėm, odinė Coach rankinė, labai graži tamsiai žalia, chaki spalva, kokybiška oda, neblizga kaip gali atrodyti nuotraukoje smile.gif Kaina 130 Eur 146 Eur, Vilnius, siunčiu 4u.gif
Nededu daugiau nuotraukų, iš visų pusių galite apžiūrėti čia:
https://www.6pm.com/...14/color/799270

Nauja, originali Michael Kors rankinė, pirkta tiesiai iš Michael Kors puslapio. Puikus dydis - nedidelė, bet dėl plataus dugno pakankamai talpi, plotis 32 cm., dugno plotis - 13 cm, aukštis - 24 cm. Yra ilga rankena. Kaina - 140 eurų, 130 eurų Vilnius, siunčiu 4u.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 03, 15:18)
gal niekuo neypatingi  biggrin.gif  man tiesiog prieš du metus įsirenginėjant virtuvę reikėjo gartraukio, kuris montuotųsi ant lubų, virš virtuvės salos, o būtent tokių pasirinkimas nelabai koks ir buvo. Šitas dizaino prasme tiko labiausiai. Nors ir dabar kiek ieškojau pakeitimui, tokių erdvinių nelabai didelis pasirinkimas. Tai viską lėmė dizainas, mano senasis dar nebuvo toks galingas ir energijos klasė berods tik D buvo, o šie naujo modelio žiūriu ir galingesni ir elektros mažiau vartoja.
Jei dizainas renkantis nėra labai svarbus, tai belieka į galingumą ir decibelus žiūrėti.

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2019 07 03, 14:58)
Vakare pamatuosiu, atrasysiu i AZ  4u.gif
Papildyta:

Svarbu galingumas, bet kuo galingesnis tuo labiau ūžia  4u.gif Man patiko/tiko dizainas  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 07 03, 12:03)
<...> apskritai i ka ziuret renkantis gartrauki, nes istraukimo galia ir el, sanaudos?

jei nereikia erdvinio, tai patarčiau rinktis pilnai įmontuojamą į spintelę, kurio nesimato. Daug praktiškiau, nėra jokių ten paviršių papildomų nuo kurių dulkes su riebalais valyti smile.gif
turim elica hidden. Nepamenu tiksliai kuris modelis, toks su baltu stiklu. Yra ir kitų brandų tokio tipo gartraukių.

Nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 03 liepos 2019 - 15:11
QUOTE(Argija @ 2019 07 03, 17:08)
jei nereikia erdvinio, tai patarčiau rinktis pilnai įmontuojamą į spintelę, kurio nesimato. Daug praktiškiau, nėra jokių ten paviršių papildomų nuo kurių dulkes su riebalais valyti  smile.gif
turim elica hidden. Nepamenu tiksliai kuris modelis, toks su baltu stiklu. Yra ir kitų brandų tokio tipo gartraukių.

Nuoroda

va kaip faina isgirst nuomone, as dabar kur gyvenu ten kaminukas tai tikrai sluostai ir sluostai dulkes.....o kur nesimato, montuojas jie buna galingi na turiu galvoje normaliai tuos garus istraukia, nes man siaip del vaizdo interjero detalde nebutina, nes butas, o va kad praktiskiau nerenka dulkiu tas faktas ir labai gerai 4u.gif As masciau apie ta gulscia toki kur galva nesitranko, nes pastoviai su vyru netelpam, kai auskti galvos nudauzytos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 07 03, 17:24)
va kaip faina isgirst nuomone, as dabar kur gyvenu ten kaminukas tai tikrai sluostai ir sluostai dulkes.....o kur nesimato, montuojas jie buna galingi na turiu galvoje normaliai tuos garus istraukia, nes man siaip del vaizdo interjero detalde nebutina, nes butas, o va kad praktiskiau nerenka dulkiu tas faktas ir labai gerai 4u.gif As masciau apie ta gulscia toki kur galva nesitranko, nes pastoviai su vyru netelpam, kai auskti galvos nudauzytos biggrin.gif

Kiek domejausi gartaukiai montuojami taip, kad i juos trankytum galva biggrin.gif , kitaip jie neatlieka savo funkciju, kad ir kokie galingi.

P.s jus apie toki pasvirusi kalbat, tik dabar dasilo biggrin.gif Nu jo, i ji galvos netrankysit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 03 liepos 2019 - 15:29
Parduodu arba keiciu Adidas Falcon
Pas mane 6,5 dydis, 37-am EU dideli, mainyciau i 37 atitinkanti dydi
Arba parduodu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breath: 03 liepos 2019 - 19:46