Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 07 02, 15:24)
sportas sportas ir dar karta sportas + dauuuug kito judesio. geriausias gydytojas. ir kuo maziau sedimo darbo.

O tai kaip, pasiimti PC į rankas ir su juo pirmyn atgal?
O šiaip pavydžiu, pas ką ne sėslus darbas.
Atsakyti
Loren ,o ner dar apmokejimo sarasu patikslintu? Prasides atostogos neuzilgo man, gausit sandeliuot mano daiktus unsure.gif
Atsakyti
gavau ir aš pagaliau Adidasus biggrin.gif siunčiau 6.5 dydį, tada paklausius Gafsos greit pakeičiau į 6, parduotuvė aišku 6 neatsiuntė, tai iš Rudaplaukės paėmiau 6.5. Nu ką, maloniai laisvi ax.gif bet nuo kojos nekrenta, 6 gal geriau būtų. Ale teks tokius sunešiot unsure.gif
Nebent kas nors turi 6 ir nori keist į 6.5.
Mano šviesūs su violetiniu krašteliu.

Ai, gal kam gartraukio netyčia reik? Baltas, gražus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 02 liepos 2019 - 18:22
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 02, 17:38)

Aš stengiuos judėt kiek įmanoma. Tarkim mano biuras 6 aukšte. Jokio lifto- lipu kas kartą laiptais. Kas valandą stojuos ir tempiu. Per pietus bendradarbiai važiuoja valgyt į valgyklą 2 km. Aš pėsčiom. Treniruotėn aš važiuoju dvyrka, pavarau trešoj, ant dvyrkos ir atgal. Savaitgalį turiu asmeninę treniruotę, ir dar būtinai daug judesio. Mano darbas sėdimas, bet kas valandą stengiuos pajudėt. Minimum patempt kojas ir stuburą. Kitaip neišgyvenčiau.
Papildyta:
Sollo, ar havai šortus? Aš pasiėmiau. Kokio gerumo! blink.gif ir maikė tokia pat wub.gif jau lelis mano bus kiec biggrin.gif ir labai gražios plafkės polo wub.gif wub.gif wub.gif th šortai man kažkokie bišk dideli, bet mašinoj trintis bus pats tas.
Atsakyti
Merginos, o kaip jūs valote šviesius medžiaginius kedus? Dukra gavo Falcon, ten daug baltos medžiagos. Po savaitės bus liūdnuma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 07 02, 18:51)
th šortai man kažkokie bišk dideli, bet mašinoj trintis bus pats tas.

Kokiekokie
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 07 02, 18:55)
Merginos, o kaip jūs valote šviesius medžiaginius kedus? Dukra gavo Falcon, ten daug baltos medžiagos. Po savaitės bus liūdnuma unsure.gif

Pradžiai impregnuot nano danga, mažiau valyt teks.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2019 07 02, 20:02)
Kokiekokie

Tokie

https://www.macys.co...atchColor=Bijou Blue#fn=sp%3D1%26spc%3D30%26ruleId%3D78%26kws%3Dtommy hilfiger women shorts%26ackws%3DTommy hilfiger women short%26lskws%3Dtommy%2520hilfiger%2520women%2520shorts%26searchType%3Dls%26searchPass%3DexactMultiMatch%26slotId%3D6

Tik man jie labiau patinka atlenkti. Jie gali būt dvejopai dėvimi. Yra sagutė. Pasitrumpina.
Atsakyti
Kaip aš tokių norėčiau https://www.macys.co...i...e&slotId=23
kur buvo mano galva vasaros pradžioj...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 07 02, 20:14)
Pradžiai impregnuot nano danga, mažiau valyt teks.

Bet vistiek tepsis. Kaip po to valyti? Skalbti skalbiankėj?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 02, 17:38)

Atsistojus dar galima 4u.gif smile.gif
Aišku, irgi ne panacėja.
Atsakyti
Rekomenduokit kokį patogų Crossbody.
Noriu kelionėms, kad dokumentus, pinigus, šukas ir kitas smulkmenas įsidėti.
Maniškis 6m.atlaikė, žiūriu baisus jau unsure.gif
Atsakyti