Maniškės irgi turi expedition parką, tai irgi pūkuojasi, ypač pasimato, kai tamsų rūbą po apačia pasivelki, apvelia baltai
tikiuos, ir aš atrasiu be antidepresantų</p></div></blockquote><p></p><p>Mano sekmės istorija dėl migrenos kitokia. Papasakosiu, gal padės ir jums susigaudyti. Dirbau labai atsakingą darbą ir studijavau. Migrena kartodavosi kas tris savaites po 3 dienas. Gulėdavau kaip daržovė. Buvo keletas kartų, kad atsikėlusi po 3 dienų nesupratau, kad pragulėjau net tris dienas. Nesupratau, kuri diena. Atrodė nejuokingai. Vaistai po tabletę kasdien. Gulėjau ligoninėje. Darė tyrimus. Nieko nerado. Užsivedžiau dienoraštį ir rašiausi, ką suvalgiau ar išgėriau, ką veikiau ir kas įvyko. Rezultatai nustebino. Stiprus nors keleto minučių stresas ir opa - turiu kitą dieną migreną. Dabar pasitaiko migrena gal metuose kartą, bet skausmas būna ženkliai mažesnis ir išgėrusi citromono dirbu. Mokausi nereaguoti į stresą. Tiiesa, man dar migrena nuo alkocholio. Tad stengiuosi jo nevartoti. </p>
O kaip suvaldėt stresą? Juk čia pagrindinis klausimas, nes visos ligos nuo streso
As kalbu apie sita konkrecia striuke, kad 130 ugio vaikui as noreciau imti Big girls S. Nes cia buvo klausimas ar moteriai tiktu M dydis. Berniukiskas variantas nebus iliemenuotas, bet ilgiu zenkliai nemanau, kad skirsis nuo mergaiciu.
Papildyta:
Pamenu, pagal tavo rekomendacijas as savo mergaitei ir pirkau ta striuke Bet gal ne pukai lenda, o velia rubus tas dirbtinis ala kailiukas viduj? Nors as nepatenejau tokios bedos pas saviske, nors nedaug ir nesioja. Man judriam vaikui per silta ji, o kai dar tokios ziemos pas mus...
O kaip suvaldėt stresą? Juk čia pagrindinis klausimas, nes visos ligos nuo streso
Dar tik mokausi Perskaičiau dar kartą Karnegio knygą. Klausausi psichologinių audio knygų. Ypač patinka Natalija Greis. Manau yra ir kitų. Stresuodamas nieko nepakeiti, problemos neišsprendi
Ir dabar pastebėjau, kad raşydama padariau net dvi klaidas. Esu žemaite, tai ir parašiau pagal tartį. ALKOHOLIS IR NEOCITRAMONAS. Nesmagu ir taisyti nepavyko, net žinutė dingo. Bet nestresuoju. Tiesiog atsiprašau visų mergaičių už klaidas. Sorry, man taip pat kliūva gramatinės klaidos.
Papildyta:
Pamenu, pagal tavo rekomendacijas as savo mergaitei ir pirkau ta striuke Bet gal ne pukai lenda, o velia rubus tas dirbtinis ala kailiukas viduj? Nors as nepatenejau tokios bedos pas saviske, nors nedaug ir nesioja. Man judriam vaikui per silta ji, o kai dar tokios ziemos pas mus...
Man atrodo buvo visai kitaip, Gafsa, kuri dėvi moterišką M, pirko berniukų husky XL ir įsitalpino puikiai į striukę.
Prisiminiau, kad žadėjau pareferuot apie landsend big boys husky XL - LEDAS... kaip tik man, nieks niekur neveržia, rankovės ilgos, striukė laisva, šilta , lengva Žodžiu, perėjau ant vaikiškų drapokų
Taip taip, man irgi ten į vėlimasį nuo dirbtinio kailio panašu. Ant šviesesnių rūbų nesimato.
Aš po ja daugiau nieko nevelku, tik plonas apatinis merino vilnos sluoksnis (maikutė ilgomis rankovėmis) arba šiaip kokia maikutė, tai nekaista tikrai, nors mano mažoji iš tų vaikų, kurie nemoka ramiai pastovėti ar gražiai eiti. Ji turi visada bėgti, šokinėti, voliotis ar dar kaip išsidirbinėt, neišeina jai ramiai būt. Tai kartais pasako, kad sukaito, tada nusiima pirštines ir gerai.
Man kaip tik šią žiemą pasirodė, kad geri žieminiai rūbai būtini. Bet aišku čia mano vaikai tokie, kuriems reikia visas pusnis pamatuoti, nuo visų sukastų sniego kalnų nučiuožti ir pan. Net antrokė vientisą Didriksons kombį savo noru kasdien į mokyklą rengiasi, nes su tvarkinga striuke negali voliotis sniege ir geriausias žaidimas joms kieme raustis sniege atsigulus. Tai geri neperšlampami ir šilti rūbai must
Papildyta:
Ir tadaa buvo klausimas, ar dėvinti moterišką xs gali pirkti šią berniukišką striukę M dydžio
Papildyta:
https://www.landsend...re-shopping-bag
Mergaitės, saks off yra 40 proc. nuolaida juvelyrikai. Čia gera nuolaida ar būna ir didesnė?
m.saksoff5th.com/pd.jsp?FOLDER<>folder_id=2534374302023744&productCode=0400099756059&R=606492049666&P_name=Rivka+Friedman&N=302023744+4294961679+4294961069
Gal čia tik man gražu Bet mėgstančioms perlus, labai įdumūs
Aš po ja daugiau nieko nevelku, tik plonas apatinis merino vilnos sluoksnis (maikutė ilgomis rankovėmis) arba šiaip kokia maikutė, tai nekaista tikrai, nors mano mažoji iš tų vaikų, kurie nemoka ramiai pastovėti ar gražiai eiti. Ji turi visada bėgti, šokinėti, voliotis ar dar kaip išsidirbinėt, neišeina jai ramiai būt. Tai kartais pasako, kad sukaito, tada nusiima pirštines ir gerai.
Man kaip tik šią žiemą pasirodė, kad geri žieminiai rūbai būtini. Bet aišku čia mano vaikai tokie, kuriems reikia visas pusnis pamatuoti, nuo visų sukastų sniego kalnų nučiuožti ir pan. Net antrokė vientisą Didriksons kombį savo noru kasdien į mokyklą rengiasi, nes su tvarkinga striuke negali voliotis sniege ir geriausias žaidimas joms kieme raustis sniege atsigulus. Tai geri neperšlampami ir šilti rūbai must
O koki Didriksona istisini turi? Kitais metais pirksiu istisini butinai, pavargau kovoti su pana del sniego kelniu, prasidejo mokykla- prasidejo mergavimas. Nenori detis, pykstames... O jeigu uzdedu, vistiek mokykloj eina i kiema neuzsideda. Bus istisinis- arba eis nuoga arba tures uzsideti Ir isvis, su mokykla labai daug keistu dalyku rubu ir rengimosi prasme atsirado- tikiuosi cia laikina. Labai...
<p> </p>
<p>m.saksoff5th.com/pd.jsp?FOLDER<>folder_id=2534374302023744&productCode=0400099756059&R=606492049666&P_name=Rivka+Friedman&N=302023744+4294961679+4294961069</p>
<p> </p>
<p>Gal čia tik man gražu Bet mėgstančioms perlus, labai įdumūs </p>
Mano nuomone, gera nuolaida.