Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.ugg.com - 10%
www.ae.com
www.uniqlo.com
www.swarovski.com
www.finishline.com - 25%
www.cosstores.com - 10%
www.lordandtaylor.com
www.guessfactory.com
www.loft.com - 57%
www.loftoutlet.com - 20%
www.victoriassecret.com
www.uniformadvantage.com
www.sierratradingpost.com - 25%
www.ralphlauren.com - 40%
www.anntaylor.com - 60%
www.landsend.com
www.tedbaker.com
www.tommyhilfiger.com - 50%
www.voluspa.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.crazy8.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.skinstore.com - 25%
www.colourpop.com - $5 nuo $35
www.walgreens.com - $19 nuo $88
www.fragrancenet.com - 37%
www.vitacost.com - 20%

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 16, 22:20)
Cia vaikiski dydziai. Skaiciai reiskia amziu. Dydziu lentele pasinagrinekit, tik nepamirskit apie ugio skirtumus, jei jie yra.

tai taip, reikia eit sūnaus striukę matuotis... biggrin.gif

QUOTE(tikinga @ 2019 01 16, 22:29)
Bent jau mano bernužėlių, tai pūkuojasi šiek tiek į vidų tos expedition parkos unsure.gif

tai va maniškio kitokia irgi pūkavos
Atsakyti

Parduodu per mergaites pirktus Michael kors satininius batelius raudos spalvos. Dydis usa 10.
60 eur.su siuntimu
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Kas norite Vilniuje galite matuotis landsend raudonąjį s regular turiu, man didesnio reikia, o gal kam m regular netiko?
Atsakyti
Size 00, $29.99
Popover shirt in Terrier print

Size 00, $188.49
Collection wool melton coat with embellished collar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 17 sausio 2019 - 07:24

https://www.jcrew.co...me=irish-clover

Atsakyti

paskaičiau dėl migrenos, reik pirkti, vakar tą džiaugsmą vėl turėjau. Kas per baisybė. Gerai, kad bent žinau kada driokstels, turiu laiko pasiruošti lovos režimui

Man irgi, nebuvau apmusijus kaip paprastai, energijos daugiau, plaukai ragai viskas ok buvo, migrena rečiau ax.gif

Atsakyti
Bent jau mano bernužėlių, tai pūkuojasi šiek tiek į vidų tos expedition parkos unsure.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2019 01 16, 23:05)
tai va maniškio kitokia irgi pūkavos

Turim būtent šito modelio mėlyną, tai nesipūkuoja.
Atsakyti

https://www.jcrew.co...ory-black-green

https://www.jcrew.com/p/J5939

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2019 01 16, 22:12)
pasimečiau, tai jei moterišką XS-S dydį nešioju, tai šitos kaži kokį dydį pirkt, M Regular?

https://www.landsend...re-shopping-bag

Mano mergaite sita nesioja, 6 metai -L dydis is todleriu, bet noretusi S dydzio is big kids, nes ji nera plati, truputi varzo judesius vaikui. Tai as nelabai issivaizduoju, kaip suaugusi moteris galetu nesioti M dydi, nebent ji ugiu ir svoriu prilygsta 7-8 metu vaikui. Tiesa, kad berniukiski dydziai skirsis bet nemanau kad zenkliai nuo mergaiciu. Ugis apie 125 turbut, iki 130 tikrai, seniai matavau. Ir striuke tokio ugio vaikui tik tik iki uzpakaliuko, nedengia zemiau.

Pernai nesiojo, siais metais irgi tokia nesioja, labai silta, neislindo ne vienas pukas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2019 01 17, 08:56)
Mano mergaite sita nesioja, 6 metai -L dydis is todleriu, bet noretusi S dydzio is big kids, nes ji nera plati, truputi varzo judesius vaikui. Tai as nelabai issivaizduoju, kaip suaugusi moteris galetu nesioti M dydi, nebent ji ugiu ir svoriu prilygsta 7-8 metu vaikui. Tiesa, kad berniukiski dydziai skirsis bet nemanau kad zenkliai nuo mergaiciu. Ugis apie 125 turbut, iki 130 tikrai, seniai matavau. Ir striuke tokio ugio vaikui tik tik iki uzpakaliuko, nedengia zemiau.

Pernai nesiojo, siais metais irgi tokia nesioja, labai silta, neislindo ne vienas pukas.

Nežinau kaip landsend, bet aš pvz sau asmeniškai perku iš RL berniukų 8-20 metų XL, dėvėdama moterišką XL, man viskas yra su 178 cm ūgiu idealaus ilgio, ypač rankovių prasme. Patys rūbai taip pat laisvi.
Atsakyti

Ačiū labai 4u.gif
tikiuos, ir aš atrasiu be antidepresantų

Mano sekmės istorija dėl migrenos kitokia. Papasakosiu, gal padės ir jums susigaudyti. Dirbau labai atsakingą darbą ir studijavau. Migrena kartodavosi kas tris savaites po 3 dienas. Gulėdavau kaip daržovė. Buvo keletas kartų, kad atsikėlusi po 3 dienų nesupratau, kad pragulėjau net tris dienas. Nesupratau, kuri diena. Atrodė nejuokingai. Vaistai po tabletę kasdien.  Gulėjau ligoninėje. Darė tyrimus. Nieko nerado. Užsivedžiau dienoraštį ir rašiausi, ką suvalgiau ar išgėriau, ką veikiau ir kas įvyko. Rezultatai nustebino. Stiprus nors keleto minučių stresas ir opa - turiu kitą dieną migreną. Dabar pasitaiko migrena gal metuose kartą, bet skausmas būna ženkliai mažesnis ir išgėrusi citromono dirbu. Mokausi nereaguoti į stresą. Tiiesa, man dar migrena nuo alkocholio. Tad stengiuosi jo nevartoti. 

Atsakyti