Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2019 01 16, 13:25)
Victoria's Secret THE T-SHIRT Lightly Lined Wireless Bra, 32C dydi, 10 euru
VS bra

nebeturime, aciu pirkejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2019 01 16, 20:33)
Dekui 🙂
Landsend dydziu lentelej prie husky xl nurodyti ismatavimsi liemuo 86-90 cm, o kaip krutines ir klubu apimtis?

Visa striukė tiesi, viršuj pas mane 36B, o klubų plačiausioj vietoj turbūt kokie 104 dabar, senokai nesimatavau, bet kažkaip per visur vienodai laisva. Net ant sniego kelnių užsirengus subinės neaptraukia.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 16, 17:04)
Pabandykit žuvų taukus kasdien, tokius, kur dozė didesnė ir padidint išgeriamo vandens kiekį per parą, ypač pirmoj dienos pusėj. Čia toks mano  sau prisitaikytas receptas, gal ir jums tiks  unsure.gif

Ačiū, pabandysiu 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2019 01 16, 18:48)
Bliam. Mačiau paną. Nereali. Su raudonu landsendu  biggrin.gif ir languotu šaliku  biggrin.gif

na, aš kai pamenu, nemažai panų norėjo goosės raudonos, tai Gafsa sakė maždaug panašiai: kas jums pasidarė, visos nori į diedų marozų kompaniją biggrin.gif
Sunku būtų pagalvot, kad pati raudoną paltą turi biggrin.gif

kas panas kūdenas turi ir pižamų joms neranda, aš galiu pasiūt: stilingą, gražią ir tinkamo dydžio 4u.gif
Atsakyti

Turim laisva M dydzio Pink spalvos Uniqlo palaidine, pirkta uz $19.99

JCREW GIRLS' COLORED SUEDE MACALISTER BOOTS, K13 dydis, barbary plum (violetine) spalva, 40 euru

vartotojo įkelta nuotrauka

Boots

Parduodam Gap Drop-waist keyhole dress, S dydis, 30 euru

SKECHERS® EZ Flex 3.0 - Quick Escape, 6 dydis, 25 eurai (jau Lietuvoje)

skechers

Turim laisva Perricone MD foundation, tan spalva, $45

Childrensplace Toddler Boys Long Sleeve Half-Zip Mock Neck Pullover, 4t dydis, 6 eurai

pullover

Turim laiva 10 dydzio JCREW Drapey ruffle cami, pirkta uz $8.28

Turim laisva Landsend School Uniform Little Boys Squall Parka, L(7 dydis), 35 eurai

landsend

Turim laisva WOMEN HEATTECH CREW NECK LONG-SLEEVE T-SHIRT (ALEXANDER WANG), juoda, M dydis, $19.99

Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 01 16, 20:54)
Ačiū, pabandysiu  4u.gif
na, aš kai pamenu,  nemažai panų norėjo goosės raudonos, tai Gafsa sakė maždaug panašiai: kas jums pasidarė, visos nori į diedų marozų kompaniją biggrin.gif
Sunku būtų pagalvot, kad pati raudoną paltą turi  biggrin.gif

kas panas kūdenas turi ir pižamų joms neranda, aš galiu pasiūt: stilingą, gražią ir tinkamo dydžio  4u.gif

Šiaip man raudona labai gražu, bet viršutinams rūbams nenoriu jos rinktis, vat maikė raudona- visai kas kita biggrin.gif arba sportbai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patart kur Fila kedu paziuret, domina disruptor modelis, macys ziurejau, bet dydziu nelike 4u.gif
Atsakyti
Moterys, priminkit, kur perkat anastasia priemones antakiams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 01 16, 19:44)
Merginos, o turite koki koda Landsend sale kainoms?
Ziuriu to ilgojo palto yra mano dydis smile.gif bet taip bijau nematavusi pirkti. Tall su 182 cm nebus per ilgas kazin... Ir gal kuri turinti si palta pasirodytu realiai kaip atrodo rolleyes.gif
https://www.landsend...868?sku_0=::DSO

Yra 10%

QUOTE(dazzle @ 2019 01 16, 21:01)
Sveikos, gal galit patart kur Fila kedu paziuret, domina disruptor modelis, macys ziurejau, bet dydziu nelike 4u.gif

urbanoutfitters.com pirko
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 01 16, 16:39)
o, jei net migrena apmažėjo, gal ir man pabandyt. Nebežinau, ko griebtis. Triptanai veikia, bet per dažnai ta migrena būna, daktarė puolė gąsdint, kad triptanai kenkia smegenims, tad toliau tradicinis gydymo būdas - antidepresantai. O aš taip jų bijau kažkaip, nenoriu..

Aš pasidalinsiu savo patirtimi. Nuo skausmo jokie vaista jau negelbėjo, triptanus vartojau 1-2 kartus į savaitę, laikiausi griežto dienos režimo, valgiau tomis pačiomis valandomis, sportas 3-4 kartai per savaitę. Pagerėjimas buvo minimalus. Neurologo verdiktas - antidepresantai. Absurdas kažkoks
doh.gif Tada nusprendžiau dar pasidaryti maisto netoliaravimo testą. Nustojau vartoti produktus, kurie yra netoliaruojamųjų sąraše ir jau po poros savaičių pajutau ženklų pagerėjimą. Taip maitinuosi jau pusę metų, tiek laiko nevartoju ir triptanų, nuo skausmo vaistų nevartoju 4 mėn. Kai pajaučiu minimalius simptomus, kurie gali peraugti į galvos skausmą, išgeriu Acetirin ( nuo alergijos). Nesąmonė, bet man gelbsti smile.gif
Čia mano sėkmės istorija. Išbandyta daug kas ir papildai, ir Cefly lankelis...
Sėkmės atrandant savąją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dazzle @ 2019 01 16, 21:01)

https://www.urbanout...m/search?q=FILA
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 16, 21:23)
aš žmogus-džinsai/maikė  biggrin.gif  biggrin.gif

dar viena zmogaus drauge friends.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2019 01 16, 21:03)
Aš pasidalinsiu savo patirtimi. Nuo skausmo jokie vaista jau negelbėjo, triptanus vartojau 1-2 kartus į savaitę, laikiausi griežto dienos režimo, valgiau tomis pačiomis valandomis, sportas 3-4 kartai per savaitę. Pagerėjimas buvo minimalus. Neurologo verdiktas  - antidepresantai. Absurdas kažkoks
doh.gif Tada nusprendžiau dar pasidaryti maisto netoliaravimo testą. Nustojau vartoti produktus, kurie yra netoliaruojamųjų sąraše ir jau po poros savaičių pajutau ženklų pagerėjimą. Taip maitinuosi jau pusę metų, tiek laiko nevartoju ir triptanų, nuo skausmo vaistų nevartoju 4 mėn. Kai pajaučiu minimalius simptomus, kurie gali peraugti į galvos skausmą, išgeriu Acetirin ( nuo alergijos). Nesąmonė, bet man gelbsti smile.gif
Čia mano sėkmės istorija. Išbandyta daug kas ir papildai, ir Cefly lankelis...
Sėkmės atrandant savąją  4u.gif

o galit išduot, kokie tie produktai?
Atsakyti