Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 01 16, 20:48)
Bliam. Mačiau paną. Nereali. Su raudonu landsendu  biggrin.gif ir languotu šaliku  biggrin.gif

As irgi netiketai lygtai landsend raudonaji uzmaciau . Darbe maciau,bandysiu aiskintis kas turi,kad duotu paciupinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 16, 20:02)
Nebus per ilgas, man su 178 ne per ilgas

Tai ne apie mane biggrin.gif aš labai elementari  biggrin.gif

Oi tik nenado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 16, 20:12)
Oi tik nenado  biggrin.gif

aš žmogus-džinsai/maikė biggrin.gif biggrin.gif

Prisiminiau, kad žadėjau pareferuot apie landsend big boys husky XL - LEDAS... kaip tik man, nieks niekur neveržia, rankovės ilgos, striukė laisva, šilta , lengva biggrin.gif Žodžiu, perėjau ant vaikiškų drapokų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 01 16, 17:30)
Konkrečiai man, dažniau dėvinčiai XS nei S (bet striukių turiu ir tokio, ir tokio dydžio), Columbia žieminių striukių S dydžiu apsirengus atrodžiau ne tai, kad laisvesnį rūbą dėvinti, bet kaip koks kinkongas biggrin.gif
žema, smulki, bet pečius turiu, sąlyginai nemaža apimtis per krūtine, bet XS atrodė žymiai geriau.

Aciu. Bandysiu xs sakytis. Si karta nespejau, nebeliko striukytes verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Victoria's Secret THE T-SHIRT Lightly Lined Wireless Bra, 32C dydi, 10 euru

VS bra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 16 sausio 2019 - 20:46
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 16, 22:23)
aš žmogus-džinsai/maikė  biggrin.gif  biggrin.gif

Prisiminiau, kad žadėjau pareferuot apie landsend big boys husky XL - LEDAS... kaip  tik man, nieks niekur neveržia, rankovės ilgos, striukė laisva, šilta , lengva  biggrin.gif Žodžiu, perėjau ant vaikiškų drapokų  biggrin.gif

O mazdaug kokiems ismatavimams tinkamas husky xl? Koki dydi is suaugusiuju landsend nesiojate striukiu?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2019 01 16, 16:55)
as visus jcrew rubus (megztiniai, sijonai, sukneles) kur yra vilnos skalbiu ant 20, vilnos rezimu, 1000 apsuku. viskas visada ciki piki.

Nu blin bandysiu, bet jei sugadinsiu, tai jau kaltinsiu supermamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2019 01 16, 20:29)
O mazdaug kokiems ismatavimams tinkamas husky xl? Koki dydi is suaugusiuju landsend nesiojate striukiu?

Euro 40, landsend anksčiau S pirkau, paskui perėjau prie M. Mano galva jie kiek adaptavo dydžius, bent manieji seniau pirkti S tokio pat dydžio kaip dabartiniai M .
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 16, 22:31)
Euro 40, landsend anksčiau S pirkau, paskui perėjau prie M. Mano galva jie kiek adaptavo dydžius, bent manieji seniau pirkti S tokio pat dydžio kaip dabartiniai M .

Dekui 🙂
Landsend dydziu lentelej prie husky xl nurodyti ismatavimsi liemuo 86-90 cm, o kaip krutines ir klubu apimtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 16 sausio 2019 - 20:37
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 16, 21:23)
aš žmogus-džinsai/maikė  biggrin.gif  biggrin.gif

Prisiminiau, kad žadėjau pareferuot apie landsend big boys husky XL - LEDAS... kaip  tik man, nieks niekur neveržia, rankovės ilgos, striukė laisva, šilta , lengva  biggrin.gif Žodžiu, perėjau ant vaikiškų drapokų  biggrin.gif

kaip ir as smile.gif)))

QUOTE(Lyn @ 2019 01 16, 21:30)
Nu blin bandysiu, bet jei sugadinsiu, tai jau kaltinsiu supermamas biggrin.gif

ant 20 laipsniu skalbdama tikrai sugadinsi. buk tuo tikra...o nuo 1000 apsuku vilnai amen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 16 sausio 2019 - 20:34
Q-SORB Co Q-10 200mg, 27 eurai

Omega-III Salmon Oil-Plus, kaina $31.60

Carotenoid Complex, kaina $45.40

Katy Perry Sundae Flat Jelly Sandals, 8 dydis, 34 eurai (jau Lietuvoje)
vartotojo įkelta nuotrauka

sandals

Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2019 01 16, 18:31)
Rankom lengvai praskalbiau, išvaizda liux, viskas gerai, bet pasitraukė.. Jau nekomfortiškai jaučiuos cray.gif

sakot drabužiai traukiasi ... hmm.gif biggrin.gif
sugundėt tuo raudonu paltu, tik nuolaidos jam nėr kaip supratau
Atsakyti