Gal kas pagavote 6 dydį šios suknytės? Aš 4 pagavau, bet jaučiu man 6 reiktų..
Keistume
QUOTE(linamog @ 2019 01 16, 16:51)
Sitiems, Gafsos rekomenduotiems multivitaminams Vitacost galioja 30$ nuo 150$, iseina apie 19-20% nuolaida
Ir čia
https://www.gnc.com/...las/511367.html
RMNSAVE20 - 20% off $75+
man tai norėtųsi dar geresnės nuolaidos,kur gaut
QUOTE(Robi24 @ 2019 01 16, 17:31)
Rankom lengvai praskalbiau, išvaizda liux, viskas gerai, bet pasitraukė.. Jau nekomfortiškai jaučiuos
ir man kažin yra galimybių "atstatyti"?..
AHAVA
ANN TAYLOR
JCREW FACTORY
GAP
LOFT turime 57% nuolaida nuo raudonu kainu
MACYS
NOWELLSCLOTHIERS turime 30% koda
OLD NAVY
RALPH LAUREN
VITACOST turime papildoma 32% nuolaida Country Life prekems, kitoms turime 19-20%
ANN TAYLOR
JCREW FACTORY
GAP
LOFT turime 57% nuolaida nuo raudonu kainu
MACYS
NOWELLSCLOTHIERS turime 30% koda
OLD NAVY
RALPH LAUREN
VITACOST turime papildoma 32% nuolaida Country Life prekems, kitoms turime 19-20%
QUOTE(wowavyva @ 2019 01 16, 18:42)
ir man kažin yra galimybių "atstatyti"?..
Yra receptas kaip galima su plauku balzamu atstatyt. Buvau sutraukus vilnone suknele, tai pagal ta recepta gal puse paros atmirkius pavyko padidint puse dydzio
PUMA papildoma 30% nuolaida sale prekems nuo raudonu kainu
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 01 16, 16:39)
o, jei net migrena apmažėjo, gal ir man pabandyt. Nebežinau, ko griebtis. Triptanai veikia, bet per dažnai ta migrena būna, daktarė puolė gąsdint, kad triptanai kenkia smegenims, tad toliau tradicinis gydymo būdas - antidepresantai. O aš taip jų bijau kažkaip, nenoriu..
Pabandykit žuvų taukus kasdien, tokius, kur dozė didesnė ir padidint išgeriamo vandens kiekį per parą, ypač pirmoj dienos pusėj. Čia toks mano sau prisitaikytas receptas, gal ir jums tiks
Geriant Performix Women's 8HR Time-Release Multi with Fish Oil papildomai jau nebegerti kolageno,hialurono ?Na ir aišku žuvų taukų.Gal ta kaina ir normali tada
Nežinau ar galios kodas perkant-radau už 42 dol
QUOTE(rapoja @ 2019 01 16, 19:05)
Kur? Jungčiausi