Aš nešu į valyklą.
Aš nešu į valyklą.
o, jei net migrena apmažėjo, gal ir man pabandyt. Nebežinau, ko griebtis. Triptanai veikia, bet per dažnai ta migrena būna, daktarė puolė gąsdint, kad triptanai kenkia smegenims, tad toliau tradicinis gydymo būdas - antidepresantai. O aš taip jų bijau kažkaip, nenoriu..
Skamba neitiketinai... as nedristu
Yra 25%, clearance negalioja
Sitiems, Gafsos rekomenduotiems multivitaminams Vitacost galioja 30$ nuo 150$, iseina apie 19-20% nuolaida
Aš tai perskalbiau visus vilnos rėžimu ir nieko. Turiu gal 5
Būčiau dėkinga, jeigu pasidalintumėt kokį dydį perkat? Ar atitinka pagal jų lentelę?
as visus jcrew rubus (megztiniai, sijonai, sukneles) kur yra vilnos skalbiu ant 20, vilnos rezimu, 1000 apsuku. viskas visada ciki piki.
Tiesiai, šviesiai ir drūtai
Aš Diesel treningiukų komplektuką tokiam špokui pirkau iš nordstromrack, krikštasūniui irgi esu ten maikonų visokių įdomesnių pirkusi
Būčiau dėkinga, jeigu pasidalintumėt kokį dydį perkat? Ar atitinka pagal jų lentelę?
Aš perku 8-10. Pagal lentelę nan būtų 10. 10 imu, jei rašo, kad dydį atitinka ar šiek tiek mažintas, ir jei matau, kad liemuo aukštai, pvz., pencil tipo, nemėgstu, kai man pilvą spaudžia. 8 perku, kai matau atsiliepimuose, kad į didesnę pusę. Aš apskritai baisiai nemėgstu aptemptų rūbų, toleruoju tik pėdkelnes aptemptas neguli kaip maišai ant manęs tie sijonai, normaliai. Jcrew rūbų dydžiai mistika, privengiu pirkt drabužį, kol amerikonkos nepakomentę
Konkrečiai man, dažniau dėvinčiai XS nei S (bet striukių turiu ir tokio, ir tokio dydžio), Columbia žieminių striukių S dydžiu apsirengus atrodžiau ne tai, kad laisvesnį rūbą dėvinti, bet kaip koks kinkongas
žema, smulki, bet pečius turiu, sąlyginai nemaža apimtis per krūtine, bet XS atrodė žymiai geriau.
Rankom lengvai praskalbiau, išvaizda liux, viskas gerai, bet pasitraukė.. Jau nekomfortiškai jaučiuos