Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Robi24 @ 2019 01 16, 16:03)
Ar Jcrew pencil vilnos sijonus skalbiat, net jei parašyta dry clean? Jaučiu sudirbau gerą sijoną doh.gif

Aš nešu į valyklą.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 16, 12:57)
Man irgi, nebuvau apmusijus kaip paprastai, energijos daugiau, plaukai ragai viskas ok buvo, migrena rečiau  ax.gif

o, jei net migrena apmažėjo, gal ir man pabandyt. Nebežinau, ko griebtis. Triptanai veikia, bet per dažnai ta migrena būna, daktarė puolė gąsdint, kad triptanai kenkia smegenims, tad toliau tradicinis gydymo būdas - antidepresantai. O aš taip jų bijau kažkaip, nenoriu..
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2019 01 16, 16:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Robi24" data-cid="72324691" data-time="1547647380"><div><p>Ar Jcrew pencil vilnos sijonus skalbiat, net jei parašyta dry clean? Jaučiu sudirbau gerą sijoną vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš tai perskalbiau visus vilnos rėžimu ir nieko. Turiu gal 5  biggrin.gif </p>

Skamba neitiketinai... blink.gif as nedristu
Atsakyti
Gal zinote, ar Columbia striukes atitinka dydzius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 01 16, 16:01)
Gal sieroj dar kokia nuolaida papildoma yra?  4u.gif

Yra 25%, clearance negalioja

Sitiems, Gafsos rekomenduotiems multivitaminams Vitacost galioja 30$ nuo 150$, iseina apie 19-20% nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 sausio 2019 - 16:53

Aš tai perskalbiau visus vilnos rėžimu ir nieko. Turiu gal 5  :D​ 

Būčiau dėkinga, jeigu pasidalintumėt kokį dydį perkat? Ar atitinka pagal jų lentelę?  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2019 01 16, 17:40)
Skamba neitiketinai... blink.gif as nedristu

as visus jcrew rubus (megztiniai, sijonai, sukneles) kur yra vilnos skalbiu ant 20, vilnos rezimu, 1000 apsuku. viskas visada ciki piki.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 16, 09:13)
Sportuot, miegot, grūdintis ir linksmai gyvent. Nereiks jokių tablietų ryt  biggrin.gif

Tiesiai, šviesiai ir drūtai lotuliukas.gif

QUOTE(rita1969 @ 2019 01 16, 09:45)
sakykite o kur pigesnių rūbelių vaikams ieškoti, reikės dovanai 2 metukų vaikui, na kad ir kažkiek kokybė būtų

Aš Diesel treningiukų komplektuką tokiam špokui pirkau iš nordstromrack, krikštasūniui irgi esu ten maikonų visokių įdomesnių pirkusi
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 16, 16:00)
As tai leopardinius matau. ax.gif

Koks skirtums biggrin.gif
Atsakyti

Būčiau dėkinga, jeigu pasidalintumėt kokį dydį perkat? Ar atitinka pagal jų lentelę?  :hmm:​ 

Aš perku 8-10. Pagal lentelę nan būtų 10. 10 imu, jei rašo, kad dydį atitinka ar šiek tiek mažintas, ir jei matau, kad liemuo aukštai, pvz., pencil tipo, nemėgstu, kai man pilvą spaudžia. 8 perku, kai matau atsiliepimuose, kad į didesnę pusę. Aš apskritai baisiai nemėgstu aptemptų rūbų, toleruoju tik pėdkelnes aptemptas  :D  neguli kaip maišai ant manęs tie sijonai, normaliai. Jcrew rūbų dydžiai mistika, privengiu pirkt drabužį, kol amerikonkos nepakomentę  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 01 16, 15:50)
Gal zinote, ar Columbia striukes atitinka dydzius?  4u.gif

Konkrečiai man, dažniau dėvinčiai XS nei S (bet striukių turiu ir tokio, ir tokio dydžio), Columbia žieminių striukių S dydžiu apsirengus atrodžiau ne tai, kad laisvesnį rūbą dėvinti, bet kaip koks kinkongas biggrin.gif
žema, smulki, bet pečius turiu, sąlyginai nemaža apimtis per krūtine, bet XS atrodė žymiai geriau.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2019 01 16, 16:34)
Aš tai perskalbiau visus vilnos rėžimu ir nieko. Turiu gal 5  biggrin.gif​ </p>

QUOTE(LaimingaMergina @ 2019 01 16, 16:55)
as visus jcrew rubus (megztiniai, sijonai, sukneles) kur yra vilnos skalbiu ant 20, vilnos rezimu, 1000 apsuku. viskas visada ciki piki.

Rankom lengvai praskalbiau, išvaizda liux, viskas gerai, bet pasitraukė.. Jau nekomfortiškai jaučiuos cray.gif
Atsakyti