Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 01 14, 22:30)

per mazu/ dideliu prisipirkai 😂
ar cigonai apgavo, kail mano uosvi 😂🤣 prisoko, sake reik grizt i Vokietija nebeturi pinigu kurui ar kazkas panasaus, sako imk tris maisus dzinsu... tai sumokejo 100 lt uz 3 maisus dzinsu 🤣😂🤣😂🤣 is siukslyno istrauktu...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 14, 21:31)
su tokiais man "uzsidegtu" padai ant smugio unsure.gif

Aš su tokiom du kart aplink pasaulį aplėkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 14, 21:29)
15-20 km tikrai neiciau su basutem.. deduosi Ecco kedus, daug USA budamaatvaiksciojau su tais apipaisytais oxs. svarbiausia kad padas butu storas. Ecco Cool 2.0 man atradimas

:

kaip ju dydis?
Atsakyti
pardaveja isitikinus originalumu smile.gif parka is "Uzsienio" smile.gif bijociau goose is sm pirkt, nebent aisku, is ko....

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2019 01 14, 22:13)
sveikos, merginos 4u.gif  aciu Rudaplaukei ir kitoms merginoms, jog priimate i savo kompanija, o as stengsiuosi kuo patogiau visoms isdalinti pirkinius smile.gif

Šaunios ir supratingos merginos čia perkasi, bus viskas gerai 4u.gif Sėkmės, Fotovesta!

QUOTE(Nonono @ 2019 01 14, 22:51)
Man pas Sandrute budavo patogu, nors gyvenu kitam gale uz miesto. Kadangi dienos metu vaziuodavau, tai visada masina pasistatyt rasdavau, o ir priimdavo Sandrute beveik visada, be jokiu pietu pertrauku. Aciu, tau Sandra, labai 4u.gif  bet tikiuos, kad ir su nauja vieta kazkaip bus ok. Svarbu dienos metu butu imanoma pasiimt.

QUOTE(eglegle @ 2019 01 14, 22:51)
Kaip super  bigsmile.gif
Sandra nuostabiausia dalintoja  wub.gif bet Bigas.... Du autai i prieki, trim autais atgal  blink.gif

QUOTE(Lyn @ 2019 01 14, 23:05)
Tikrai sutinku del Sandros, Sandra aciu uz tiek daug metu toki nuosirdu darba!!!

QUOTE(vvjuka @ 2019 01 14, 23:24)
Pas Sandra man buvo superine vieta thumbup.gif
Palei gatve visada vieta surasdavau automobiliui.
Teks ir cia prisitaikyt, nes sita komanda nereali wub.gif

Aciu, Sandra, ir sekmes! wub.gif

Ačiū, mielosios uz gražius žodžius wub.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.armaniexchange.com
www.ugg.com - 10%
www.ae.com
www.nike.com
www.macys.com
www.uniqlo.com
www.swarovski.com
www.finishline.com - 25%
www.loft.com - 50%
www.victoriassecret.com
www.uniformadvantage.com
www.sierratradingpost.com - 25%
www.ralphlauren.com - 40%
www.landsend.com
www.tedbaker.com
www.cosstores.com - 10%
www.hautelook.com
www.gap.com - 46%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.crazy8.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.skinstore.com - 20%
www.colourpop.com - $5 nuo $35
www.walgreens.com - $19 nuo $88
www.sigmabeauty.com - 50% Sale
www.fragrancenet.com - 37%

Atsakyti
Gal kas nori prisijungti su covergirl tušu? Kelis kartus naudojau, visai patiko: ir apimties suteikė, ir nesukibindavo, ir nebyrėdavo. Dabar šiek tiek kitokį nužiūrėjau, geresni net atiliepimai smile.gif
Tokį išsirinkau:
https://www.walgreen...kuId=sku6144993

Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2019 01 14, 22:18)
Šaunios ir supratingos merginos čia perkasi, bus viskas gerai  4u.gif  Sėkmės, Fotovesta!
Ačiū, mielosios uz gražius žodžius  wub.gif

Čia tau, mieloji, ačiū už draugiškumą! wub.gif wub.gif net mama liepė tau petduot, jog šitą mielą mergaitę visada smagu sutikti bus! biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 15, 00:52)
Čia tau, mieloji, ačiū už draugiškumą!  wub.gif  wub.gif net mama liepė tau petduot, jog šitą mielą mergaitę visada smagu sutikti bus!  biggrin.gif  wub.gif

Ojej wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2019 01 14, 21:58)

friends.gif Aciuks tau mergyt uz viska 4u.gif
Atsakyti
Sandrixxx didelis Dekui smile.gif tikrai sauniai viskas vykdavo!!! O ir vieta liuks budavo

Bus sudetinga, bet tikiuos imanoma!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 14 sausio 2019 - 23:06

Gal kas nori prisijungti su covergirl tušu? Kelis kartus naudojau, visai patiko: ir apimties suteikė, ir nesukibindavo, ir nebyrėdavo. Dabar šiek tiek kitokį nužiūrėjau, geresni net atiliepimai smile.gif
Tokį išsirinkau:
https://www.walgreen...kuId=sku6144993

Prisijungčiau  :mirksiukas:​ 

Atsakyti