Tai javnei tau visada. Turėsi atšuoliuot iki Lidlos
Tai javnei tau visada. Turėsi atšuoliuot iki Lidlos
Nu bet nebus visiems gerai. Man tarkim pas Sandrą važiuot būdavo total košmar. Metus esu be mašinos, tik su vairuotoju, tai darbo metu - be šansų. Po darbo ir savaitgaliais ta pusė man visiškai ne pakeliui, o jei ir pakeliui, su parkavimu situacija ne ką geresnė nei Gynėjų g. darbo metu Todėl esu labai dėkinga visoms, kurios surinkdavo ir mano pirkinius
Kam tinka vakarai Pavilnyje, galėsiu parvežt
Labai svarbu, kad ir apie 12 dalinimas vyktu. Priparkuot kaip nors rasim kur tikiuosi
Papildyta:
Kam tinka vakarai Pavilnyje, galėsiu parvežt
As tai pas sandra sugebejau 2 kartus masina subraizyt... bet aisku pati ziopla
sveikos, merginos aciu Rudaplaukei ir kitoms merginoms, jog priimate i savo kompanija, o as stengsiuosi kuo patogiau visoms isdalinti pirkinius pradziai prasau visu kantrybes ir supratimo, kol perprasiu visa sistema jau dabar sulaukiu daug klausimu del lokacijos, tad noriu papasakoti situacija, Gyneju g. yra geltonoji zona, tai viena pigiausiu zonu darbo metu, vakarais nuo 20val iki 8val ryto ir sekmadieniais stovejimas apskritai nemokamas. Atsiemimas darbo metu su automobiliu gali siek tiek buti sudetingas, bet su laiku perprasit, kaip viska greit ir patogiai padaryti. Taip pat deliosim dalinimo laikus taip, kad visoms butu patogu ir isvengti stovejimo kamsciuose piko metu. O ir juk cia centras, patogiausia pesciomis prasieiti arba dar geriau - kooperuotis atsiimant prekes sekmes man!
Kurioje mazdaug vietoje?
arciau Gedo pr? ar labiau i kita gala arciau Gostauto?
Dirbu prie pat ir kol neturejau parkingo, su auto pastatymu tikrai budavo dideliu bedu. Kad ir mokama, rasti vieta galima nebent palei upe Gostauto g. Bet sita vieta man geresne negu prie Big, kelis kartus buvau(kitus kolege paeme) ir masinos niekur ikist vakare, dar gatves iskastos ir susiaurejimai visokie, dziaugiuosi dabartiniu pokyciu Atsiemimo vieta ir grafikas sulaikydavo nuo daznesniu pirkimu pas sia komanda, dabar tai jau griekas nepirkt
jeigu skaiciuojam ar arciau Gedo pr ar toliau, tai tada toliau Gedo pr
taip, jeigu darbo metu noresite pastatyti auto ir uzueiti arbatos i svecius - bus sudetinga, bet jeigu tik uzbegti sekundei pasiimti siuntinio, tai tikrai galit palikti auto su ijungtu avariniu ne parkavimo vietoj, cia visi taip daro
Jooooo, man ten važiuojant po darbo ar savaitgaliais kas kart prakaitas mušdavo kelis sykius norėjau arba į orą pakilt, arba pasiimt mašiną su savim ir nusinešt
Vilnietes informuoju, kad nauja Vilniaus siuntu dalintoja bus FotoVesta, ji gyvena centre (Gyneju gatve). Labai tikiuosi, kad su pasiderinimais ir pasikoperavimais, visoms bus patogus atsiemimas
Kaip super
Sandra nuostabiausia dalintoja bet Bigas.... Du autai i prieki, trim autais atgal
dabar visos atsipūtusios padejuos kaip buvo blogai . O man buvo labai čiki, nes praktiškai visada pasiiminėdavau darbo dienom pietų metu, viens-du ir vietoj, ir jokių problemų su parkingu . Centre bus kitų privalumų, o kooperavimasis stiprina draugystę