Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(minha @ 2019 01 14, 20:29)
<p>JMD, tikrai tikrai galesi paimti? biggrin.gif biggrin.gif </p>

Tai javnei mirksiukas.gif tau visada. Turėsi atšuoliuot iki Lidlos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2019 01 14, 21:24)
Joo, ziauriai sudetinga tiems, kas nedirba ir negyvena centre - po darbo isitisiniai kamsciai, parkuotis nera kur ... unsure.gif

Nu bet nebus visiems gerai. Man tarkim pas Sandrą važiuot būdavo total košmar. Metus esu be mašinos, tik su vairuotoju, tai darbo metu - be šansų. Po darbo ir savaitgaliais ta pusė man visiškai ne pakeliui, o jei ir pakeliui, su parkavimu situacija ne ką geresnė nei Gynėjų g. darbo metu smile.gif Todėl esu labai dėkinga visoms, kurios surinkdavo ir mano pirkinius biggrin.gif
Kam tinka vakarai Pavilnyje, galėsiu parvežt mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasikooperuosim, viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2019 01 14, 20:13)
sveikos, merginos 4u.gif  aciu Rudaplaukei ir kitoms merginoms, jog priimate i savo kompanija, o as stengsiuosi kuo patogiau visoms isdalinti pirkinius smile.gif pradziai prasau visu kantrybes ir supratimo, kol perprasiu visa sistema ax.gif jau dabar sulaukiu daug klausimu del lokacijos, tad noriu papasakoti situacija, Gyneju g. yra geltonoji zona, tai viena pigiausiu zonu darbo metu, vakarais nuo 20val iki 8val ryto ir sekmadieniais stovejimas apskritai nemokamas. Atsiemimas darbo metu su automobiliu gali siek tiek buti sudetingas, bet su laiku perprasit, kaip viska greit ir patogiai padaryti. Taip pat deliosim dalinimo laikus taip, kad visoms butu patogu ir isvengti stovejimo kamsciuose piko metu. O ir juk cia centras, patogiausia pesciomis prasieiti arba dar geriau - kooperuotis atsiimant prekes smile.gif sekmes man! biggrin.gif

Labai svarbu, kad ir apie 12 dalinimas vyktu. Priparkuot kaip nors rasim kur tikiuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2019 01 14, 20:32)
Nu bet nebus visiems gerai. Man tarkim pas Sandrą važiuot būdavo total košmar. Metus esu be mašinos, tik su vairuotoju, tai darbo metu - be šansų. Po darbo ir savaitgaliais ta pusė man visiškai ne pakeliui, o jei ir pakeliui, su parkavimu situacija ne ką geresnė nei Gynėjų g. darbo metu smile.gif Todėl esu labai dėkinga visoms, kurios surinkdavo ir mano pirkinius biggrin.gif
Kam tinka vakarai Pavilnyje, galėsiu parvežt  mirksiukas.gif

As tai pas sandra sugebejau 2 kartus masina subraizyt... bet aisku pati ziopla
Atsakyti

sveikos, merginos 4u.gifaciu Rudaplaukei ir kitoms merginoms, jog priimate i savo kompanija, o as stengsiuosi kuo patogiau visoms isdalinti pirkinius smile.gifpradziai prasau visu kantrybes ir supratimo, kol perprasiu visa sistema ax.gifjau dabar sulaukiu daug klausimu del lokacijos, tad noriu papasakoti situacija, Gyneju g. yra geltonoji zona, tai viena pigiausiu zonu darbo metu, vakarais nuo 20val iki 8val ryto ir sekmadieniais stovejimas apskritai nemokamas. Atsiemimas darbo metu su automobiliu gali siek tiek buti sudetingas, bet su laiku perprasit, kaip viska greit ir patogiai padaryti. Taip pat deliosim dalinimo laikus taip, kad visoms butu patogu ir isvengti stovejimo kamsciuose piko metu. O ir juk cia centras, patogiausia pesciomis prasieiti arba dar geriau - kooperuotis atsiimant prekes smile.gifsekmes man! biggrin.gif

Kurioje mazdaug vietoje?
arciau Gedo pr? ar labiau i kita gala arciau Gostauto?

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 14, 19:46)
Ten visur visada viskas mokama.

QUOTE(Lux @ 2019 01 14, 19:48)
Bet bent vietos yra, o darbo dieną jokių šansų

QUOTE(Gervuoge @ 2019 01 14, 19:48)
tai kad ir mokama, niekada niekur nėra vietos  unsure.gif

Dirbu prie pat ir kol neturejau parkingo, su auto pastatymu tikrai budavo dideliu bedu. Kad ir mokama, rasti vieta galima nebent palei upe Gostauto g. Bet sita vieta man geresne negu prie Big, kelis kartus buvau(kitus kolege paeme) ir masinos niekur ikist vakare, dar gatves iskastos ir susiaurejimai visokie, dziaugiuosi dabartiniu pokyciu smile.gif Atsiemimo vieta ir grafikas sulaikydavo nuo daznesniu pirkimu pas sia komanda, dabar tai jau griekas nepirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2019 01 14, 21:34)
arciau Gedo pr? ar labiau i kita gala arciau Gostauto?
</p>

jeigu skaiciuojam ar arciau Gedo pr ar toliau, tai tada toliau Gedo pr biggrin.gif

QUOTE(Irreelle @ 2019 01 14, 21:36)
Dirbu prie pat ir kol neturejau parkingo, su auto pastatymu tikrai budavo dideliu bedu. Kad ir mokama, rasti vieta galima nebent palei upe Gostauto g. Bet sita vieta man geresne negu prie Big, kelis kartus buvau(kitus kolege paeme) ir masinos niekur ikist vakare, dar gatves iskastos ir susiaurejimai visokie, dziaugiuosi dabartiniu pokyciu  smile.gif Atsiemimo vieta ir grafikas sulaikydavo nuo daznesniu pirkimu pas sia komanda, dabar tai jau griekas nepirkt  biggrin.gif

taip, jeigu darbo metu noresite pastatyti auto ir uzueiti arbatos i svecius - bus sudetinga, bet jeigu tik uzbegti sekundei pasiimti siuntinio, tai tikrai galit palikti auto su ijungtu avariniu ne parkavimo vietoj, cia visi taip daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2019 01 14, 21:34)
As tai pas sandra sugebejau 2 kartus masina subraizyt... bet aisku pati ziopla

Jooooo, man ten važiuojant po darbo ar savaitgaliais kas kart prakaitas mušdavo biggrin.gif kelis sykius norėjau arba į orą pakilt, arba pasiimt mašiną su savim ir nusinešt biggrin.gif
Atsakyti
Man pas Sandrute budavo patogu, nors gyvenu kitam gale uz miesto. Kadangi dienos metu vaziuodavau, tai visada masina pasistatyt rasdavau, o ir priimdavo Sandrute beveik visada, be jokiu pietu pertrauku. Aciu, tau Sandra, labai 4u.gif bet tikiuos, kad ir su nauja vieta kazkaip bus ok. Svarbu dienos metu butu imanoma pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2019 01 14, 20:09)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Vilnietes informuoju, kad nauja Vilniaus siuntu dalintoja bus FotoVesta, ji gyvena centre (Gyneju gatve).  Labai tikiuosi, kad su pasiderinimais ir pasikoperavimais, visoms bus patogus atsiemimas  wub.gif

Kaip super bigsmile.gif
Sandra nuostabiausia dalintoja wub.gif bet Bigas.... Du autai i prieki, trim autais atgal blink.gif
Atsakyti
GEOX gery kainu yra
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 14, 20:49)
Jooooo, man ten važiuojant po darbo ar savaitgaliais kas kart prakaitas mušdavo  biggrin.gif  kelis sykius norėjau arba į orą pakilt, arba pasiimt mašiną su savim ir nusinešt  biggrin.gif

dabar visos atsipūtusios padejuos kaip buvo blogai biggrin.gif. O man buvo labai čiki, nes praktiškai visada pasiiminėdavau darbo dienom pietų metu, viens-du ir vietoj, ir jokių problemų su parkingu tongue.gif. Centre bus kitų privalumų, o kooperavimasis stiprina draugystę gossip.gif
Atsakyti