Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 14, 20:02)
oj  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš visada su visais draugauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 14, 20:59)
Klasikinių-kaip ugg. Neklasikinių- savo pastovų usa dydį. Aš apie moteriškus.

Bet klasikiniai būna skirtingo siaurumo. Bent mano trumpi platesni už pusilgius.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 14, 20:56)
Gal dydžius kas pakomentuotų? Kaip ugg?

QUOTE(edicike @ 2019 01 14, 20:58)
Ar kokybe  ir dydziai atitinka Ugg? Domina vyriski.

visi dydziai atitinka ugg isskyrus big kids. drauge sake kad jie i mazesne puse tai nuo 1y dydzio imti 1 ismiera didesnius nei ugg ;)
kokybe ju geresne nei UGG. savo vyrui db emiau 😍
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif aciu Rudaplaukei ir kitoms merginoms, jog priimate i savo kompanija, o as stengsiuosi kuo patogiau visoms isdalinti pirkinius smile.gif pradziai prasau visu kantrybes ir supratimo, kol perprasiu visa sistema ax.gif jau dabar sulaukiu daug klausimu del lokacijos, tad noriu papasakoti situacija, Gyneju g. yra geltonoji zona, tai viena pigiausiu zonu darbo metu, vakarais nuo 20val iki 8val ryto ir sekmadieniais stovejimas apskritai nemokamas. Atsiemimas darbo metu su automobiliu gali siek tiek buti sudetingas, bet su laiku perprasit, kaip viska greit ir patogiai padaryti. Taip pat deliosim dalinimo laikus taip, kad visoms butu patogu ir isvengti stovejimo kamsciuose piko metu. O ir juk cia centras, patogiausia pesciomis prasieiti arba dar geriau - kooperuotis atsiimant prekes smile.gif sekmes man! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2019 01 14, 21:13)
sveikos, merginos 4u.gif  aciu Rudaplaukei ir kitoms merginoms, jog priimate i savo kompanija, o as stengsiuosi kuo patogiau visoms isdalinti pirkinius smile.gif pradziai prasau visu kantrybes ir supratimo, kol perprasiu visa sistema ax.gif jau dabar sulaukiu daug klausimu del lokacijos, tad noriu papasakoti situacija, Gyneju g. yra geltonoji zona, tai viena pigiausiu zonu darbo metu, vakarais nuo 20val iki 8val ryto ir sekmadieniais stovejimas apskritai nemokamas. Atsiemimas darbo metu su automobiliu gali siek tiek buti sudetingas, bet su laiku perprasit, kaip viska greit ir patogiai padaryti. Taip pat deliosim dalinimo laikus taip, kad visoms butu patogu ir isvengti stovejimo kamsciuose piko metu. O ir juk cia centras, patogiausia pesciomis prasieiti arba dar geriau - kooperuotis atsiimant prekes smile.gif sekmes man! biggrin.gif

Jei dalinsit savaitgaliais, bus super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2019 01 14, 20:03)
O kur jūs ten randate big kids? Aš tik iki 13 dydžio randu  unsure.gif .

https://australialux...ant=50760598148
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2019 01 14, 22:13)
jau dabar sulaukiu daug klausimu del lokacijos, tad noriu papasakoti situacija, Gyneju g.

Jeee bigsmile.gif Super lokacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 01 14, 19:56)
Gal dydžius kas pakomentuotų? Kaip ugg?

Man moteriski atitiko dydi, jei pusinis, imciau i didesne puse. Kokybe pasirode labai gera.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 14, 20:08)
visi dydziai atitinka ugg isskyrus big kids. drauge sake kad jie i mazesne puse tai nuo 1y dydzio imti 1 ismiera didesnius nei ugg ;)
kokybe ju geresne nei UGG.  savo vyrui db emiau 😍

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2019 01 14, 21:09)

Vilnietes informuoju, kad nauja Vilniaus siuntu dalintoja bus FotoVesta, ji gyvena centre (Gyneju gatve).  Labai tikiuosi, kad su pasiderinimais ir pasikoperavimais, visoms bus patogus atsiemimas  wub.gif

Joo, ziauriai sudetinga tiems, kas nedirba ir negyvena centre - po darbo isitisiniai kamsciai, parkuotis nera kur ... unsure.gif
Atsakyti

JMD, tikrai tikrai galesi paimti? :D :D 

Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2019 01 14, 20:13)
sveikos, merginos 4u.gif  aciu Rudaplaukei ir kitoms merginoms, jog priimate i savo kompanija, o as stengsiuosi kuo patogiau visoms isdalinti pirkinius smile.gif pradziai prasau visu kantrybes ir supratimo, kol perprasiu visa sistema ax.gif jau dabar sulaukiu daug klausimu del lokacijos, tad noriu papasakoti situacija, Gyneju g. yra geltonoji zona, tai viena pigiausiu zonu darbo metu, vakarais nuo 20val iki 8val ryto ir sekmadieniais stovejimas apskritai nemokamas. Atsiemimas darbo metu su automobiliu gali siek tiek buti sudetingas, bet su laiku perprasit, kaip viska greit ir patogiai padaryti. Taip pat deliosim dalinimo laikus taip, kad visoms butu patogu ir isvengti stovejimo kamsciuose piko metu. O ir juk cia centras, patogiausia pesciomis prasieiti arba dar geriau - kooperuotis atsiimant prekes smile.gif sekmes man! biggrin.gif

Kaip nors susikooperuosim 4u.gif
Atsakyti