Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2019 01 14, 12:22)
zoliniu tokiu metu vaikui nebus, tik homeopatiniai: notta, sedalia, nervoheel, sedatif, NEUREXAN.

Mes del svao nervingumu net pas osteopate lankemes, kuri labai padejo vaikas po apslinakymo isejo zymiai ramesnis 4u.gif 
Papildyta:
si 10 m. vaikui net rekomenduociau gamintis homeopatineje vaistinej stipresnes potencijos, nes kitu atveju reikes daug buteliuku gerti, kad butu poveikis, kai vaikas ne maziukas  rolleyes.gif

Ką jūs čia tuos vaikus iš karto farširuojat viskuo, gal jam prosta išsimiegot žmoniškai reik biggrin.gif
Atsakyti

Reikia tokio amžiaus vaikus sekti kiek laiko prie ekrano praleidžia( tv, telefonas,komp....) ir cukraus kiekis paros eigoje.

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 14, 12:22)
zoliniu tokiu metu vaikui nebus, tik homeopatiniai: notta, sedalia, nervoheel, sedatif, NEUREXAN.

Mes del svao nervingumu net pas osteopate lankemes, kuri labai padejo vaikas po apslinakymo isejo zymiai ramesnis 4u.gif 
Papildyta:
si 10 m. vaikui net rekomenduociau gamintis homeopatineje vaistinej stipresnes potencijos, nes kitu atveju reikes daug buteliuku gerti, kad butu poveikis, kai vaikas ne maziukas  rolleyes.gif

Jau tada geriau pinigus i kluzika, o gydytis uzkalbetu vandeniu, jei jau pas homeopatus siunciat.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 14, 13:28)
Ką jūs čia tuos vaikus iš karto farširuojat viskuo, gal jam prosta išsimiegot žmoniškai reik  biggrin.gif

kai tau tai jai nepadeda, tada ir dari ir kreipiesi, jau as su vaiku tiek praejau, nes buvo dideliu bedu kai prasidejo mokykla, jis is to stresi ir itampos net mikciot pradejo, nerviniai tikai ir panasiai, jau miegas cia visai ne prie ko 4u.gif

ir as geriau duodiu homeoaptini kazka nei chemija 4u.gif beje suslero druskos dar labai gerai 4u.gif

ir aisku nei viena daktare nerase cheminiu, o buvo net pas neurologe, kuri paskyre sedtif, nes sako jam viskas nerviniu pagrindu. 4u.gif Net su zarnynu mum dėl nervingumo bėda buvo, nes visa įtampa sėdo ten, nesitusštino normaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 sausio 2019 - 12:40
QUOTE(JMD @ 2019 01 14, 11:44)
Vita D ir B netrūksta? Gal baisiai pervargęs?

nžn, nedarau aš jam tokių tyrimų

Ačiū visoms parašiusioms smile.gif

receptas bus toks pradžiai: jokių kompų - griežtai
dabar kažkokio neuro sirupo nupirkau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 14 sausio 2019 - 12:41
QUOTE(ralija @ 2019 01 14, 13:35)

kompo ribojimas ir TV,telefono ribojimas Nr.1 turi buti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 sausio 2019 - 12:47
QUOTE(ramuxis @ 2019 01 14, 12:00)
Ar pagrupuotumėte VS. Ten sportinės liemenėlės 3 už 30 usd, po 10 eur gaunasi?
4u.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2019 01 14, 12:35)

Mano vaikas kai nusilesa kaiap šuva, neina susišnekėt. Tik ašaros, rėkimas, isterikos. Tada priverstinis poilsis. Pietų miegas, laukas ir tada kai naujas po paros.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 14, 13:01)
Mano vaikas kai nusilesa kaiap šuva, neina susišnekėt. Tik ašaros, rėkimas, isterikos. Tada priverstinis poilsis. Pietų miegas, laukas ir tada kai naujas po paros.

pas mano vaikį lygiai tas pats: tik daugiau veiklos, emocinio krūvio ir vsio - išsiskleidžia ...
Atsakyti
SIGMABEAUTY -50%

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2019 01 14, 13:12)
pas mano vaikį lygiai tas pats: tik daugiau veiklos, emocinio krūvio ir vsio - išsiskleidžia ...

Ką norėt, tiem vaikam mokykloj baisiniai krūviai, mokytojų reikalavimai, o tėvų neišsipildžiusios svajonės? Katastrofa. Gaila man tų vaikų juodai. Dar žiema, tamsu kai rūroj ištisai. Visa tai labai veikia tuos nesusiformavusius ančiukus. Tai ir psixuoja. Tada kišu per uodegą visokius gėrius ir poilsio duodu. O geriausiaspoilsia lauke su xebra, kur išsikrauna emociškai ir fiziškai, visus spaudimus pamiršta biggrin.gif grįžt ravduonais žandais, tada ryja viską, tada šypsena iki ausų ir lūžta kūdikio miegu.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 14 sausio 2019 - 13:51