Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

As Madison1 turiu liemenuota pukine, sakyciau, atitinka dydi ar net siek tiek i mazaja puse.

QUOTE(cos @ 2019 01 05, 13:21)
<p>Sveikos! Niekada nesu nieko nei turejus, nei ciupinejus is Ann Taylor. Gal galit pakomentuoti sita branda? Kaip kokybe, modeliai? Gal galit palyginti kokie dydziai mazdaug lyginant ten su kokia Zara ar pan. ar mazinti/didinti. Na tiesiog viskas idomu db. kai uzmaciau sita branda ir ju sale smile.gif Aciu is anksto</p>

Man kokybe labai gera, dydziai paskutiniu metu atitinka. Su Zara negaliu palyginti. Rasykit savo ismatavimus, bus galima tiksliau patart.
Atsakyti
QUOTE(cos @ 2019 01 05, 14:21)
<p>Sveikos! Niekada nesu nieko nei turejus, nei ciupinejus is Ann Taylor. Gal galit pakomentuoti sita branda? Kaip kokybe, modeliai? Gal galit palyginti kokie dydziai mazdaug lyginant ten su kokia Zara ar pan. ar mazinti/didinti. Na tiesiog viskas idomu db. kai uzmaciau sita branda ir ju sale smile.gif Aciu is anksto</p>

Kokybė puiki, turiu daug suknelių. Mano nuomone šie rūbai yra didinti.
Atsakyti
Dedu RL su 30%, galima jungtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 sausio 2019 - 13:49
Pritariu linamog del madison dydziu, tikrai ne i didesne puse.
Atsakyti
QUOTE(cos @ 2019 01 05, 14:21)

As turiu keles sukneles nesiojasi tikrai gerai tik gal dydziai eina i didesne puse uz zara man asmeniskai tikrai kokybiskesnes.
Atsakyti
Gal turit s dydi Madison pagave? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2019 01 05, 13:35)
Gal sita kas turite krepsyje M arba L nesvarbu spalva

As juodos noreciau L arba Xl
Atsakyti

Damos, nesidekite parkos i savo krepsius, kad as galeciau uzsakyti

Laba. Gal turit laisvą xs?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 01 05, 14:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72313155" data-time="1546683995"><div><p><span>Damos, nesidekite parkos i savo krepsius, kad as galeciau uzsakyti</span></p></div></blockquote><p>Laba. Gal turit laisvą xs?  4u.gif​ </p>

Jei turim kazka laisvo, dedame i tema ax.gif
Atsakyti

Sveikos, gal kas patars LEVIS dzinsu dydi? jei nesioju 34/xs, imti 26 dydi ?  :4u:  labai geros dzinsu kainos su 40 proc nuo sale gaunasi

Atsakyti
Kaip į mane tos kelnės, Rapojos įmestos, žiūri huh.gif https://www.blooming...CategoryID=2910
Atsakyti
ta Pendlenton bloomingdales pilna kaina...kaip gaila, kad raudona spalva tik yra nordracke
https://www.blooming...anLinkTypeID=15
Atsakyti