Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2019 01 13, 23:23)
MiArgaičiai, iš kokių Jav pardžių siunčiates prekes gyvūnams? Konkrečiai reik tokio dalykiuko - bitter apple spry, gal kas jau bandėt? veiksmingas? visokių atsiliepimų yra...
turiu bėdą su sabakinu nuo vasaros  unsure.gif  kažkokia ale alergija, laižo letenas labai, niekaip neranda vetai kas yra. Pati jau gydau visaip 🤨 Gal kas susidūrę su tokiais augintinių simptomais ? help.gif

Sveiki. Turiu auksaspalvį, kuriam buvo tokia problema. Viskas susitvarkė, kai pritaikėm maistą. Perkame maistą iš Kauno. Gal metus pirkome veterinarinį maistą Specific (brangus, aišku, kadangi mano drambliukas nemažai suvalgo pagal savo svorį), bet po metų situacija susitvarkė.
Jeigu domina kontaktai, parašykite prašau AŽ.
Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(mia66505 @ 2019 01 14, 12:38)
mano drauges suniui taip buvo, tai rado maista, kuris tinka - su arkliena ir zirniais. Nuo visu kitu, budavo katastrofa. Mano suniui ir taip pat su maistu, tai as kaip vaikui verdu koses ir maisau su koncervu smile.gif)

mums maža tikimybė, kad dėl maisto, bet pasistudijuosiu šį maistą, ačiū

Pasirodo nemaža problema daugumai unsure.gif Ačiū visoms, kad pasidalinot ❤
Atsakyti
https://www.nordstro...ive?color=BLACK
Papildyta:
https://www.nordstro...?color=BURGUNDY
Atsakyti
QUOTE(tatrud @ 2019 01 14, 11:46)
Sveiki. Turiu auksaspalvį, kuriam buvo tokia problema. Viskas susitvarkė, kai pritaikėm maistą. Perkame maistą iš Kauno. Gal metus pirkome veterinarinį maistą Specific (brangus, aišku, kadangi mano drambliukas nemažai suvalgo pagal savo svorį), bet po metų situacija susitvarkė.
Jeigu domina kontaktai, parašykite prašau AŽ.
Sėkmės

Aš Garliavoj perku "Specific".
Atsakyti
patarkite, kokių ale žolinių preparatų vaikui: nervingas, verksmingumas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2019 01 14, 11:27)
patarkite, kokių ale žolinių preparatų vaikui: nervingas, verksmingumas...  4u.gif

Kiek metu vaikui? Mano 5-meciui tiko “Dormikind” 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2019 01 14, 11:32)
Kiek metu vaikui? Mano 5-meciui tiko “Dormikind”  4u.gif

10m
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2019 01 14, 11:27)
patarkite, kokių ale žolinių preparatų vaikui: nervingas, verksmingumas...  4u.gif

Vita D ir B netrūksta? Gal baisiai pervargęs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 sausio 2019 - 11:45

10m

Jeigu mergaitė, taip prieš mėnesinių mano tokią buvo ;)  Pabandikite l-theanine iš iherb. Ten yra vaikiškas su dinozaurais. 

Atsakyti
Ar pagrupuotumėte VS. Ten sportinės liemenėlės 3 už 30 usd, po 10 eur gaunasi?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuxis: 14 sausio 2019 - 12:00
QUOTE(ralija @ 2019 01 14, 13:27)

šitą esam naudoję 4u.gif
https://www.eurovais...NIaAjfXEALw_wcB
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2019 01 14, 12:27)

zoliniu tokiu metu vaikui nebus, tik homeopatiniai: notta, sedalia, nervoheel, sedatif, NEUREXAN.

Mes del svao nervingumu net pas osteopate lankemes, kuri labai padejo vaikas po apslinakymo isejo zymiai ramesnis 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2019 01 14, 13:16)

si 10 m. vaikui net rekomenduociau gamintis homeopatineje vaistinej stipresnes potencijos, nes kitu atveju reikes daug buteliuku gerti, kad butu poveikis, kai vaikas ne maziukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 sausio 2019 - 12:24