Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2019 01 13, 22:50)
o jums nepanasu,kad cia bus koks raktu pakabukas ar kokie leliukiski? Kazkokie jie man keisti,ir dar ta kilpa ant bato nugareles. Pasinagrinekite,kad nebutu staigemenos paskui

Ant mano batų kur prieš 4 metus pirkti kilpa irgi yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 13, 21:57)
Gelbėkite, kur rasti berniukui tas slidininkų kaukes, kur per pusę veido (ant burnos) dedasi?
Būtų gerai Vilniuje.
Ačiū

Armijai ir civiliams

QUOTE(sollo @ 2019 01 13, 23:23)
MiArgaičiai, iš kokių Jav pardžių siunčiates prekes gyvūnams? Konkrečiai reik tokio dalykiuko - bitter apple spry, gal kas jau bandėt? veiksmingas? visokių atsiliepimų yra...
turiu bėdą su sabakinu nuo vasaros  unsure.gif  kažkokia ale alergija, laižo letenas labai, niekaip neranda vetai kas yra. Pati jau gydau visaip 🤨 Gal kas susidūrę su tokiais augintinių simptomais ? help.gif

mes savo Ryzensnauceriui rudeni pirsta nupjovem verysad.gif laize laize kol nusigrauze pirsta ir liko atviras kaulas. nerado nieko, bet cia snauceriu beda senatvej. dabar antra jaunyste suniui kai sugijo, o vargom su tvarstymu 3 kart.per diena, gaubtu beveik metus ...
Atsakyti
Dydis M

https://www.jcrew.co...a-cheetah/J4838

Dydis 0R

https://www.jcrew.co...amp;cartIndex=0
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2019 01 14, 00:49)
Mano šuniui tas pats. Irgi neranda priežasties kodėl ištisai laižo letenas. Toks jausmas, kad jam jas niežti verysad.gif Vienu metu buvo vos ne iki žaizdų nusilaižęs/nusikramtęs, tai vetas buvo išrašęs tepalą(dabar neatsimenu pavadinimo). Padėjo, užsigydėm pėdutes. Bet praėjo kiek laiko ir vėl laižyt pradėjo. Ne taip baisiai kaip pirmą kart, bet vistiek laižo.
Maisto nekeitėm per tą laikotarpį, tai atmetėm prielaidą, kad dėl to galėjo atsirast alergija.

Dar viena priežastis būna vedžiojimas miesto gatvėmis ir šaligatviais. Gauna šuns pėdos druskos ir druska išgraužia žaizdas, paskui jas sunku užgydyti 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2019 01 14, 08:31)
Dar viena priežastis būna vedžiojimas miesto gatvėmis ir šaligatviais. Gauna šuns pėdos druskos ir druska išgraužia žaizdas, paskui jas sunku užgydyti 4u.gif

Mano katė išlaižydavo nugarą iki žaizdų. Sakė reik keist maistą. Tai tik pamatydavom kad laižos ir keisdavom
Atsakyti

DKNY paskutine nuolaidos diena

VICTORIAS SECRET -$15 nuo $125,negalioja Clearance prekems
paskutine nuolaidos diena

HARNEY siandien paskutine nuolaidos diena

UGG

CONVERSE

TIMBERLAND -25% ir 10%

TORY BURCH

WALGREENS

AHAVA

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 13, 22:06)
1 ml gaunas 10€. Tai paragaut 5 ml vat tau ir pydisas.  rolleyes.gif

tai pirk is kvapomanu 5-6 eur ml. bus ir tavo norimu irgi 4u.gif

as Black Puredistance kvepinuosi , bet negaliu suprast ar jis man tinka ant tiek ,kad susilieju su juo , ar ta paslaptinga sudietis ant manes tiesiog nesilaiko , jauciu kvapa tik iskart pasikvepinus ,pakaifuoju keleta minuciu eiforijoj ir viso gero ..nieko paskui nejauciu , tik drabuziai kita diena kvepia ir rankine dar ilgai kvepia ...ant salcio nebandziau dar pasikvepint , gera mintis .

......................

JMD , sakei Norfoj pirkai monopoli , o seniai pirkai ? Kiek jis kainavo be nuolaidos nepameni ? Vakar buvau Norfoj , nei kvapo ner sio zaidimo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 14 sausio 2019 - 10:09
QUOTE(RIJADA @ 2019 01 13, 23:58)
Pernai panašius pirkau iš 6pm, siaubas, neįmanoma nešioti dėl odos smarvės, buvau žiauriai nustebusi, kad tokių brangių batų oda taip apdirbta  blink.gif  Kojinės smirdi siaubingai, baisu pas ką nors nusiauti, kojų oda irgi, kol atplauni. Sumokėta 200 eurų ir voliojasi dėžutėje, net bijau pradaryti  unsure.gif  Laikiau ir balkone ilgai, ir purškalus naudojau visokius, nieks nepadeda, tiesiog toks odos kvapas. Pirmą kartą taip susidūriau, būtų kokie papigūškės, dzin, numestum prastai kokybei, o dabar...

turbut todel ir isparduoda
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 01 14, 10:08)
tai pirk is kvapomanu 5-6 eur ml. bus ir tavo norimu irgi  4u.gif

as Black Puredistance kvepinuosi , bet negaliu suprast ar jis man tinka ant tiek ,kad susilieju su juo  , ar ta paslaptinga  sudietis ant manes tiesiog nesilaiko , jauciu kvapa tik iskart pasikvepinus ,pakaifuoju keleta minuciu eiforijoj ir viso gero ..nieko paskui nejauciu , tik drabuziai kita diena kvepia ir rankine dar ilgai kvepia ...ant salcio nebandziau dar pasikvepint  , gera mintis .

......................

JMD , sakei Norfoj pirkai monopoli , o seniai pirkai ? Kiek jis kainavo be nuolaidos nepameni ?  Vakar buvau Norfoj  , nei kvapo ner sio zaidimo .

Pirkau žinok gruodžio pradžioj. Jo kaina buvo 49 € - 40%.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 01 14, 00:55)
jo, pakeičiau maistą skirtą su odos problemomis, nors visą gyvenimą ėdė to pačio gamintojo geros sudeties maistą. Streso kaip ir nebuvo, jis pas mane nieko nebijo, ant fejerverkų pats puola ir loja garsiau už juos 🤪 šiaip mažas, bet rimtas, drąsus, energingas, begalinės kantrybės 😉
Skaičiau, kad gali būti ir demesio trūkumas, pavydas. Pradžia mūsų tokia, kad birželio men. jis prisirijo žolių ir prasidejo bedos, du men. nelojo, nemiegojo, vetai gyde, dave antibus, sake, kad dantis ištrauksim ir praeis bedos, šaipesi iš mano istorijos apie žolę, o pasirodo buvau teisi, po 2-jų men iščiaudejo žoles galą, tai sprindį ištraukiau per nosį. Senjoras jis pas mane 11 m., tai pasilpo imunitetas ko gero nuo antibų ir rudenį pradėjo letenas užsilaižyt 😭

oi, ko aš tik nedarau 🤨 pradžioj viską ką liepė vetai, bet jokių rezultatų, pagereja ir vel iš pradžių, dar plius mažos žaizdeles atsiranda ant kūno.
darem visus tyrimus, nei erkučių, nei grybelio nera, tik bakteriją rodė, tai tyrimą dare, kad parinkt atitinkamus antibus ir kas iš to, kelis kursus sugere ir vel tas pats 😭 Dabar gydau savarankiškai, duodu kordisepsą, mirkau visą Epsom druskos vonioj, tepu Adeles tepalais, garinu levandų ea 😜 net sau tiek neturiu laiko 😅 apie veto paslaugų įkainius patyliu 😓
skaičiau daug užsien psl., tai va rašė apie tą bitter apple spray, kad daugumai padeda atsilaikyt nuo laižymo, vargšas vis vaikščiojo su tuo satelitu ant galvos vis kliuvinedamas, dabar nupirkau kojines su stabdžiukais kaledines, tai vaikšto kaip santa klausas tyliai 😆

mano drauges suniui taip buvo, tai rado maista, kuris tinka - su arkliena ir zirniais. Nuo visu kitu, budavo katastrofa. Mano suniui ir taip pat su maistu, tai as kaip vaikui verdu koses ir maisau su koncervu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 14, 07:16)
Ant mano batų kur prieš 4 metus pirkti kilpa irgi yra  biggrin.gif

Ant maniskiu ner biggrin.gif
Atsakyti