jo, pakeičiau maistą skirtą su odos problemomis, nors visą gyvenimą ėdė to pačio gamintojo geros sudeties maistą. Streso kaip ir nebuvo, jis pas mane nieko nebijo, ant fejerverkų pats puola ir loja garsiau už juos 🤪 šiaip mažas, bet rimtas, drąsus, energingas, begalinės kantrybės 😉
Skaičiau, kad gali būti ir demesio trūkumas, pavydas. Pradžia mūsų tokia, kad birželio men. jis prisirijo žolių ir prasidejo bedos, du men. nelojo, nemiegojo, vetai gyde, dave antibus, sake, kad dantis ištrauksim ir praeis bedos, šaipesi iš mano istorijos apie žolę, o pasirodo buvau teisi, po 2-jų men iščiaudejo žoles galą, tai sprindį ištraukiau per nosį. Senjoras jis pas mane 11 m., tai pasilpo imunitetas ko gero nuo antibų ir rudenį pradėjo letenas užsilaižyt 😭
oi, ko aš tik nedarau 🤨 pradžioj viską ką liepė vetai, bet jokių rezultatų, pagereja ir vel iš pradžių, dar plius mažos žaizdeles atsiranda ant kūno.
darem visus tyrimus, nei erkučių, nei grybelio nera, tik bakteriją rodė, tai tyrimą dare, kad parinkt atitinkamus antibus ir kas iš to, kelis kursus sugere ir vel tas pats 😭 Dabar gydau savarankiškai, duodu kordisepsą, mirkau visą Epsom druskos vonioj, tepu Adeles tepalais, garinu levandų ea 😜 net sau tiek neturiu laiko 😅 apie veto paslaugų įkainius patyliu 😓
skaičiau daug užsien psl., tai va rašė apie tą bitter apple spray, kad daugumai padeda atsilaikyt nuo laižymo, vargšas vis vaikščiojo su tuo satelitu ant galvos vis kliuvinedamas, dabar nupirkau kojines su stabdžiukais kaledines, tai vaikšto kaip santa klausas tyliai 😆
mano drauges suniui taip buvo, tai rado maista, kuris tinka - su arkliena ir zirniais. Nuo visu kitu, budavo katastrofa. Mano suniui ir taip pat su maistu, tai as kaip vaikui verdu koses ir maisau su koncervu