Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2019 01 13, 23:23)
MiArgaičiai, iš kokių Jav pardžių siunčiates prekes gyvūnams? Konkrečiai reik tokio dalykiuko - bitter apple spry, gal kas jau bandėt? veiksmingas? visokių atsiliepimų yra...
turiu bėdą su sabakinu nuo vasaros  unsure.gif  kažkokia ale alergija, laižo letenas labai, niekaip neranda vetai kas yra. Pati jau gydau visaip 🤨 Gal kas susidūrę su tokiais augintinių simptomais ? help.gif

Mano šuniui tas pats. Irgi neranda priežasties kodėl ištisai laižo letenas. Toks jausmas, kad jam jas niežti verysad.gif Vienu metu buvo vos ne iki žaizdų nusilaižęs/nusikramtęs, tai vetas buvo išrašęs tepalą(dabar neatsimenu pavadinimo). Padėjo, užsigydėm pėdutes. Bet praėjo kiek laiko ir vėl laižyt pradėjo. Ne taip baisiai kaip pirmą kart, bet vistiek laižo.
Maisto nekeitėm per tą laikotarpį, tai atmetėm prielaidą, kad dėl to galėjo atsirast alergija.
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2019 01 13, 23:02)
Merginos, gal kas galit patarti su 38 eu dydziu ir peda apie 24,5 imti 7 ar 8 dydi?
JMD, aciu uz nuoroda 4u.gif

o jums nepanasu,kad cia bus koks raktu pakabukas ar kokie leliukiski? Kazkokie jie man keisti,ir dar ta kilpa ant bato nugareles. Pasinagrinekite,kad nebutu staigemenos paskui
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 01 13, 22:50)
o jums nepanasu,kad cia bus koks raktu pakabukas ar kokie leliukiski? Kazkokie jie man keisti,ir dar ta kilpa ant bato nugareles. Pasinagrinekite,kad nebutu staigemenos paskui

Viskas su jais gerai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 13, 23:56)
Viskas su jais gerai.

nu tai liuks tada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2019 01 13, 22:49)
Mano šuniui tas pats. Irgi neranda priežasties kodėl ištisai laižo letenas. Toks jausmas, kad jam jas niežti verysad.gif Vienu metu buvo vos ne iki žaizdų nusilaižęs/nusikramtęs, tai vetas buvo išrašęs tepalą(dabar neatsimenu pavadinimo). Padėjo, užsigydėm pėdutes. Bet praėjo kiek laiko ir vėl laižyt pradėjo. Ne taip baisiai kaip pirmą kart, bet vistiek laižo.
Maisto nekeitėm per tą laikotarpį, tai atmetėm prielaidą, kad dėl to galėjo atsirast alergija.

Maniskiui buvo tas pats. Po metu, nuolatiniu vaiksciojimu ir vazinejimu, rado poodine erkute(niezai) ... tai gavom vaistus, ir butinai naudojom lasus , nuo erkiu ...
Daugiau neatsinaujino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sebra: 13 sausio 2019 - 23:19
QUOTE(boruzhe @ 2019 01 13, 23:49)

O negali maistas netikti? Ilgai maitinant netinkamu maistu, gali alergija atsirasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linakaranda: 13 sausio 2019 - 23:50
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 14, 00:38)
O maista keist bandet? Permainu stresų nebuvo?

jo, pakeičiau maistą skirtą su odos problemomis, nors visą gyvenimą ėdė to pačio gamintojo geros sudeties maistą. Streso kaip ir nebuvo, jis pas mane nieko nebijo, ant fejerverkų pats puola ir loja garsiau už juos 🤪 šiaip mažas, bet rimtas, drąsus, energingas, begalinės kantrybės 😉
QUOTE(linamog @ 2019 01 14, 00:46)
Draugu retriveriui tas pats. Greiciausiai maistas arba stresas.

Skaičiau, kad gali būti ir demesio trūkumas, pavydas. Pradžia mūsų tokia, kad birželio men. jis prisirijo žolių ir prasidejo bedos, du men. nelojo, nemiegojo, vetai gyde, dave antibus, sake, kad dantis ištrauksim ir praeis bedos, šaipesi iš mano istorijos apie žolę, o pasirodo buvau teisi, po 2-jų men iščiaudejo žoles galą, tai sprindį ištraukiau per nosį. Senjoras jis pas mane 11 m., tai pasilpo imunitetas ko gero nuo antibų ir rudenį pradėjo letenas užsilaižyt 😭
QUOTE(boruzhe @ 2019 01 14, 00:49)

oi, ko aš tik nedarau 🤨 pradžioj viską ką liepė vetai, bet jokių rezultatų, pagereja ir vel iš pradžių, dar plius mažos žaizdeles atsiranda ant kūno.

QUOTE(sebra @ 2019 01 14, 01:17)
Maniskiui buvo tas pats. Po metu, nuolatiniu vaiksciojimu ir vazinejimu,  rado poodine erkute(niezai) ... tai gavom vaistus, ir butinai naudojom lasus , nuo erkiu ...
Daugiau neatsinaujino...

darem visus tyrimus, nei erkučių, nei grybelio nera, tik bakteriją rodė, tai tyrimą dare, kad parinkt atitinkamus antibus ir kas iš to, kelis kursus sugere ir vel tas pats 😭 Dabar gydau savarankiškai, duodu kordisepsą, mirkau visą Epsom druskos vonioj, tepu Adeles tepalais, garinu levandų ea 😜 net sau tiek neturiu laiko 😅 apie veto paslaugų įkainius patyliu 😓
skaičiau daug užsien psl., tai va rašė apie tą bitter apple spray, kad daugumai padeda atsilaikyt nuo laižymo, vargšas vis vaikščiojo su tuo satelitu ant galvos vis kliuvinedamas, dabar nupirkau kojines su stabdžiukais kaledines, tai vaikšto kaip santa klausas tyliai 😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 13 sausio 2019 - 23:56
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 13, 21:38)

QUOTE(JMD @ 2019 01 13, 21:39)

Pernai panašius pirkau iš 6pm, siaubas, neįmanoma nešioti dėl odos smarvės, buvau žiauriai nustebusi, kad tokių brangių batų oda taip apdirbta blink.gif Kojinės smirdi siaubingai, baisu pas ką nors nusiauti, kojų oda irgi, kol atplauni. Sumokėta 200 eurų ir voliojasi dėžutėje, net bijau pradaryti unsure.gif Laikiau ir balkone ilgai, ir purškalus naudojau visokius, nieks nepadeda, tiesiog toks odos kvapas. Pirmą kartą taip susidūriau, būtų kokie papigūškės, dzin, numestum prastai kokybei, o dabar...
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 01 13, 22:23)
MiArgaičiai, iš kokių Jav pardžių siunčiates prekes gyvūnams? Konkrečiai reik tokio dalykiuko - bitter apple spry, gal kas jau bandėt? veiksmingas? visokių atsiliepimų yra...
turiu bėdą su sabakinu nuo vasaros  unsure.gif  kažkokia ale alergija, laižo letenas labai, niekaip neranda vetai kas yra. Pati jau gydau visaip 🤨 Gal kas susidūrę su tokiais augintinių simptomais ? help.gif

pabandykit maista su maziau baltymu. dziovinti, kai sudreksta lauke.
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2019 01 14, 00:49)
O negali maistas netikti? Ilgai maitinant netinkamu maistu, gali alergija atsirasti.

Tikrai ne nuo maisto. Maistas geros sudėties, pakeitaliojam, nešeriam ištisai tuo pačiu. Bet kai pasireiškė problemos, maistas nebuvo keistas.
Mūsų šuniui paaštrėja problema, kai būna šlapia žolė. Nežinau kaip tai susiję, bet kai tik šlapia žolė, tai jis pradeda intensyviau laižyt pėdas. Nors kaskart parvedus iš lauko plaunam pėdutes ir sausai iššluostom.
Šiaip mūsiškis ėda gerai, aktyvus, judrus, tvirtas džekas. Tikiuosi, rasim priežastį.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2019 01 14, 01:59)
pabandykit maista su maziau baltymu. dziovinti, kai sudreksta lauke.

taip, tokį ir pasirinkau 😉
šiuo laikotarpiu džiovinu fenu 👍 šitą dalyką žinau jau 20 metų, po gimdymo ligoninej viena sesutė liepė po kiekvieno maitinimo džiovint (.)(.), pagalvojau: keista kokia, bet kai nepadejo jokie tepalai ir vualia, fenas stebūklą padarė per 1 dieną 😉
o pėdutes visą gyvenimą plaunam pareję iš lauko, kartą jį palikom koridoriuj prie durų, pamiršom, tai jis valandą pragulejo, nejo, nes neplautos letenos buvo 😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 14 sausio 2019 - 00:42
Kazkodel is karto ir pagalvojau kad kalbat apie dzeka, musu irgi megsta laizytis, turbut nusiraminimas toks
Atsakyti