9 Diena Gegužės 17
Iš pat ryto važiuojame iki Six Flags parko, mums buvo apie 40min kelio. Bilietus pirkome iš anksto. Smagu buvo, kad labai nedaug žmonių nei viename parke nebuvo, tai eilėse stovėti neteko. Aš esu buvusi keliuose parkuose – bet čia atrakcijonai super. Nuotraukų nelabai yra, nes su savimi čia foto aparatų nesinešėm.
DSC_0431.jpg 93,59KB 0 Parsiųsta kartų
DSC_0432.jpg 97,47KB 0 Parsiųsta kartų
DSC_0051.jpg 177,49KB 0 Parsiųsta kartų
Pasakysiu tik tiek, labiausiai mums patiko Goliath ir Batman abiejuose pravažiavome kelis kartus. Šiaip, kadangi žmonių nelabai daug buvo ir niekur nereikėjo laukti, mes parke iki pat uždarymo nebuvom, nes man pakako ir kelių pravažiavimų kalneliais, kad ir kaip smagu, organizmas per daug neapsidžiaugia. Žinoma, maišėme ekstremalesnius atrakcijonus su ramesniais, bet galiausiai užteko. Dar paminėsiu, kad yra vienas vandens atrakcijonas- po kurio likom visiškai šlapi, tas pats kas po dušu pastovėję būtumėm. Po to ieškojome saulėtų vietų, kad šiek tiek pradžiūtumėm, nes diena nebuvo ypatingai šilta.
Po pietų pajudame atgal į miestą. Vat taip atrodo kai kurie greitkeliai Amerikoje.
DSC_0052.jpg 76,39KB 0 Parsiųsta kartų
Vakaras buvo suplanuotas Griffith Parke. Žygių ten nebeplanavom, bet norėjom apžiūrėti observatoriją, miestą iš aukštai ir palydėti saulę. Prisiparkavome, kur radome vietos- pasirodo vakarais ten būna labai daug žmonių. Teko dar ir į kalną nemažai palypėti.
DSC_0436.jpg 40,56KB 0 Parsiųsta kartų
DSC_0057.jpg 69,64KB 0 Parsiųsta kartų
DSC_0059.jpg 85,56KB 0 Parsiųsta kartų
DSC_0064.jpg 85,13KB 0 Parsiųsta kartų
DSC_0066.jpg 117,16KB 0 Parsiųsta kartų
DSC_0068.jpg 41,38KB 0 Parsiųsta kartų
Vaizdai gražūs, ir Holivudo ženklas atsiveria. Pasivaikščiojom po ovbservatoriją dar galvojome, kad smagu būtų ir į planetariumą nueiti, bet eilės labai ilgos buvo,tai šios minties atsisakėme. Jau pilnai sutemus leidomės žemyn link mašinos. Griffith Observatoriją ir parką labiausiai norėjom aplankyti pamatę ‚,La La Land‘‘ filmą. Tai dar ir muzikinio takelio iš filmo pasiklausėm einami link mašinos.
Vakarienę valgėme California Pizza kavinej esančioje Holivudo bulvaro prekybos centre- labai patiko, plius gavom įvadinį patiekalą nemokamai, nes išsikalbėjom su padavėju ir papasakom, kur ir kaip keliaujam ir kad esame čia pirmą kartą, tai jis nusprendė pavaišinti mus 😊