Nuejau, issitraukiau testa, ir matosi man antra juostele, bet ar cia akys apgauna, ar cia ta isdziuvimo linija... O kam isardyt?
Geriau matosi išardžius. Hm, gal tada ir pas mane išdžiuvimo juostelė. Na reik laukt savaitgalio. Va nufotkinau. Ar matosi kas nors, nes kai įsikelia į part tai žiauriai kokybę suvalgo ir nieko nesimato beveik. Tai keliu tiesiai iš tel, nes nufotkinus tai šmėžuoja kažkas. Bet ar tai reali juostelė ar išdžiuvimas tik laikas parodys. Tokia pat juostelė ir ryte buvo
IMG_20190226_103127.jpg 64,37KB 4 Parsiųsta kartų
<p>Va nufotkinau. Ar matosi kas nors, nes kai įsikelia į part tai žiauriai kokybę suvalgo ir nieko nesimato beveik. Tai keliu tiesiai iš tel, nes nufotkinus tai šmėžuoja kažkas. Bet ar tai reali juostelė ar išdžiuvimas tik laikas parodys. </p>
<p> IMG_20190226_103127.jpg 64,37KB 4 Parsiųsta kartų</p>
Mimoza, zinok matau! Manau tavo ryskesne nei mano ;)
Geriau matosi išardžius. Hm, gal tada ir pas mane išdžiuvimo juostelė. Na reik laukt savaitgalio. Va nufotkinau. Ar matosi kas nors, nes kai įsikelia į part tai žiauriai kokybę suvalgo ir nieko nesimato beveik. Tai keliu tiesiai iš tel, nes nufotkinus tai šmėžuoja kažkas. Bet ar tai reali juostelė ar išdžiuvimas tik laikas parodys. Tokia pat juostelė ir ryte buvo
Matosi kažkas tikrai 😉
Oj bral, puslelinė mane užpuolė 🙈 kaip aš tų puslelių nekenčiu, atrodo niekur nepašaliau, vėjas ir nesupūtė. O dar kaip tyčia neturiu nei tepaliuko, nei pleistriukų su savimi pasiėmus.
Sveikos merginos vis pasiskaitau kaip pagaunu interneta ner pas mus dB intiko namie laikinai tai tragedija visiems ziuriu jau gal geru ziniu bus pagaliau mimoza matosi antra tikrai pas tave koks cia testas? O del puslelines kazka pasiskaityk is liaudisku priemoniu
Laikykis, mimozza . Ašvirgi įžiūriu. Linkiu, kad pasitvirtintų .
Kaip man šiandien nugarą žemiau juosmens skauda, košmarėlis. Nei sėdėt, nei stovėt normaliai. Dar kol neklibu . Ir peršalimas kabinasi, dukra su vyru baigia sirgt, o aš paskutinė, tikiuos arbatėlėm atsimušiu
Lauralina, čia Amediplus ankstyvam nėštumui. Ar jie patikimi net nežinau, bet savaitgaliui pasilikau easy. O jei ir tas vaiduokliaus pirksiu čia clearblue skaitmeninius. Nes čia du kainuoja apie 22€
Garbanelele, man ir nugaros juosmeninę dalį vis pamaudžia, dar kartais uodegikaulį taip suima, kad net oj oj.
Iš ties jau senai buvo džiugių naujienų. Kai trys vienu metu pranešė kad laukiasi, tai taip ir sustojo kažko. Tikiuosi vėl pasipils gerų žinių lavina
Įdomu kaip tom nėštukėm sekasi, turbūt nebeužklysta čia
Jo merginos reik pasistenkt, o tai jau tuoj 2020 metų beibiai bus planuojami