Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Linkiu, kad taip ir butu. smile.gif 4u.gif

Nuejau, issitraukiau testa, ir matosi man antra juostele, bet ar cia akys apgauna, ar cia ta isdziuvimo linija... O kam isardyt?
Atsakyti

Geriau matosi išardžius. Hm, gal tada ir pas mane išdžiuvimo juostelė. Na reik laukt savaitgalio. Va nufotkinau. Ar matosi kas nors, nes kai įsikelia į part tai žiauriai kokybę suvalgo ir nieko nesimato beveik. Tai keliu tiesiai iš tel, nes nufotkinus tai šmėžuoja kažkas. Bet ar tai reali juostelė ar išdžiuvimas tik laikas parodys. Tokia pat juostelė ir ryte buvo

Priedas  IMG_20190226_103127.jpg   64,37KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 26 vasario 2019 - 12:26
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 02 26, 12:22)
<p>Geriau matosi išardžius. Hm, gal tada ir pas mane išdžiuvimo juostelė. Na reik laukt savaitgalio.</p>
<p>Va nufotkinau. Ar matosi kas nors, nes kai įsikelia į part tai žiauriai kokybę suvalgo ir nieko nesimato beveik. Tai keliu tiesiai iš tel, nes nufotkinus tai šmėžuoja kažkas. Bet ar tai reali juostelė ar išdžiuvimas tik laikas parodys. </p>
<p>Priedas  IMG_20190226_103127.jpg   64,37KB   4 Parsiųsta kartų</p>

Mimoza, zinok matau! Manau tavo ryskesne nei mano ;) wub.gif
Atsakyti

Geriau matosi išardžius. Hm, gal tada ir pas mane išdžiuvimo juostelė. Na reik laukt savaitgalio. Va nufotkinau. Ar matosi kas nors, nes kai įsikelia į part tai žiauriai kokybę suvalgo ir nieko nesimato beveik. Tai keliu tiesiai iš tel, nes nufotkinus tai šmėžuoja kažkas. Bet ar tai reali juostelė ar išdžiuvimas tik laikas parodys. Tokia pat juostelė ir ryte buvo

attachicon.gifIMG_20190226_103127.jpg

Matosi kažkas tikrai 😉

Atsakyti

Oj bral, puslelinė mane užpuolė 🙈 kaip aš tų puslelių nekenčiu, atrodo niekur nepašaliau, vėjas ir nesupūtė. O dar kaip tyčia neturiu nei tepaliuko, nei pleistriukų su savimi pasiėmus.

Atsakyti

Sveikos merginos  :) vis pasiskaitau kaip pagaunu interneta ner pas mus dB intiko namie laikinai tai tragedija visiems  :D ziuriu jau gal geru ziniu bus pagaliau mimoza matosi antra tikrai pas tave  :) koks cia testas? O del puslelines kazka pasiskaityk is liaudisku priemoniu  :)​ 

Atsakyti

Laikykis, mimozza  :4u: . Ašvirgi įžiūriu. Linkiu, kad pasitvirtintų :).

Kaip man šiandien nugarą žemiau juosmens skauda, košmarėlis. Nei sėdėt, nei stovėt normaliai. Dar kol neklibu  :oh: . Ir peršalimas kabinasi, dukra su vyru baigia sirgt, o aš paskutinė, tikiuos arbatėlėm atsimušiu

Atsakyti

Lauralina, čia Amediplus ankstyvam nėštumui. Ar jie patikimi net nežinau, bet savaitgaliui pasilikau easy. O jei ir tas vaiduokliaus pirksiu čia clearblue skaitmeninius. Nes čia du kainuoja apie 22€ 

Garbanelele, man ir nugaros juosmeninę dalį vis pamaudžia, dar kartais uodegikaulį taip suima, kad net oj oj. 

Iš ties jau senai buvo džiugių naujienų. Kai trys vienu metu pranešė kad laukiasi, tai taip ir sustojo kažko. Tikiuosi vėl pasipils gerų žinių lavina  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Mimoza kiek dienų po o? bigsmile.gif
Įdomu kaip tom nėštukėm sekasi, turbūt nebeužklysta čia smile.gif
Jo merginos reik pasistenkt, o tai jau tuoj 2020 metų beibiai bus planuojami bigsmile.gif
Atsakyti

Na būt smagu, kad visom pavyktų ir keltumėmis į naujus namučius, besilaukiančios 😆

Atsakyti

O aš vis bandaj pagaut tą ov. Šiandien testukas dar ryškesnis, pilvk apačią ir nugarą vis pasksusta, bet išskyros kol kas kreminės  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mergaitės, o kaip yra su ov testu, nes man po 10min buvo jau tas brūkšniukas ryškus, bet ne visai kaip kontrolė, bet po kokių 20 min kai išdžiūvo abi juostelės tai ta testinė juostelė tokios pat spalvos, kaip ir kontrolė  :hmm:​ 

Atsakyti