Tikrai bitutes testai rodo tokias nesamones😱
Ar turi rausvumo tas vaiduoklis ? Man bitutės tokie patys Nt vaiduoklius mėtė ir nebuvo jokio nėštumo.
Jokiu pojuciu. Siek tiek nerimauju. Manau, kad darysiu. Nusipirkau kazkokius super jautrius, tai ziuresiu. Laikykit pirstukus sukryziave uz mane.
O tu? Darysi?
Pasitikrinau - nusipirkau Amediplus ankstyvam nestumui, bet paskaiciau kad nekokie atsiliepimai apie juos. Bet oh well, mm turi buti treciadieni, testa pasidarysiu antradieni, tai manau turetu parodyt jeigu kazkas yra. Ir laukiu, ir bijau. Seniai testo negadinau
Laikom sukryžiavę pirštukusbir linkim išvysyi tios du brūkšniukus
Nu mano ov testas jau šiandien ryškesnis, kaži ar verta darytis dar vieną šiandien? Ar ryt iš ryto ir po pietų . Ryt jau bus 13 cd.
Ar darei dar testą šiandien? Ar panašaus ryškumo, ar dar trūksta.
Airisė, aš darysiuos, nes jei vaiduokliaus tai tada toliau reikės gerti dufastoną, o jei ne tai tada lauksiu mmm. Aš irgi turiu Amediplus ankstyvam nėštumui nustatyti ir easy. Tai niekaip neapsisprendžiu kurį gadinti.
Laikau kumštukus kad mums abiem vaiduokliautų o gal Garbanelele prisijungsi prie mūsų ryt?
Ar darei dar testą šiandien? Ar panašaus ryškumo, ar dar trūksta.
Airisė, aš darysiuos, nes jei vaiduokliaus tai tada toliau reikės gerti dufastoną, o jei ne tai tada lauksiu mmm. Aš irgi turiu Amediplus ankstyvam nėštumui nustatyti ir easy. Tai niekaip neapsisprendžiu kurį gadinti.
Laikau kumštukus kad mums abiem vaiduokliautų o gal Garbanelele prisijungsi prie mūsų ryt?
Nebedariau, gal ryt iš ryto pabandyti 🤔