Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Tikrai bitutes testai rodo tokias nesamones😱

Ar turi rausvumo tas vaiduoklis ? Man bitutės tokie patys Nt vaiduoklius mėtė ir nebuvo jokio nėštumo. 

Atsakyti

Nu ka.. plaukiu. Tai testas melagingas

Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2019 02 25, 14:54)
<p>Nu ka.. plaukiu. Tai testas melagingas</p>

Vajeeee console.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti

Aš šiandien pagalvojau, kad gruodį buvau pas ginę, ji sakė, kad viskas ok, reikia tik pralaukt gripus ir pavasarį planuot. Norėjom anksčiau ir neišėjo  :D​ čia toks pamąstymas šiaip tik. 

Atsakyti

Airisė kaip tu? Ar darysi ryt testą ar lauksi trečiadienio ar ketvirtadienio? :)

Atsakyti

Nu mano ov testas jau šiandien ryškesnis, kaži ar verta darytis dar vieną šiandien? Ar ryt iš ryto ir po pietų  :hmm: . Ryt jau bus 13 cd. 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 02 25, 19:16)
<p>Airisė kaip tu? Ar darysi ryt testą ar lauksi trečiadienio ar ketvirtadienio? smile.gif</p>

Jokiu pojuciu. Siek tiek nerimauju. Manau, kad darysiu. Nusipirkau kazkokius super jautrius, tai ziuresiu. Laikykit pirstukus sukryziave uz mane. biggrin.gif

O tu? Darysi? smile.gif

Pasitikrinau - nusipirkau Amediplus ankstyvam nestumui, bet paskaiciau kad nekokie atsiliepimai apie juos. Bet oh well, mm turi buti treciadieni, testa pasidarysiu antradieni, tai manau turetu parodyt jeigu kazkas yra. Ir laukiu, ir bijau. Seniai testo negadinau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 25 vasario 2019 - 20:27

Jokiu pojuciu. Siek tiek nerimauju. Manau, kad darysiu. Nusipirkau kazkokius super jautrius, tai ziuresiu. Laikykit pirstukus sukryziave uz mane. biggrin.gif

O tu? Darysi? smile.gif

Pasitikrinau - nusipirkau Amediplus ankstyvam nestumui, bet paskaiciau kad nekokie atsiliepimai apie juos. Bet oh well, mm turi buti treciadieni, testa pasidarysiu antradieni, tai manau turetu parodyt jeigu kazkas yra. Ir laukiu, ir bijau. Seniai testo negadinau rolleyes.gif

Laikom sukryžiavę pirštukusbir linkim išvysyi tios du brūkšniukus  :D​ 

Atsakyti

Nu ka.. plaukiu. Tai testas melagingas

Laikykis angele  :4u:​ 

Atsakyti

Nu mano ov testas jau šiandien ryškesnis, kaži ar verta darytis dar vieną šiandien? Ar ryt iš ryto ir po pietų  :hmm: . Ryt jau bus 13 cd.

Ar darei dar testą šiandien? Ar panašaus ryškumo, ar dar trūksta. 

Airisė, aš darysiuos, nes jei vaiduokliaus tai tada toliau reikės gerti dufastoną, o jei ne tai tada lauksiu mmm. Aš irgi turiu Amediplus ankstyvam nėštumui nustatyti ir easy. Tai niekaip neapsisprendžiu kurį gadinti. 

Laikau kumštukus kad mums abiem vaiduokliautų :) o gal Garbanelele prisijungsi prie mūsų ryt?

Atsakyti

<...> o gal Garbanelele prisijungsi prie mūsų ryt?

Nea, per anksti, jei ir yra. Bet manau, kad jau lauksiu mmm

Atsakyti

Ar darei dar testą šiandien? Ar panašaus ryškumo, ar dar trūksta. 

Airisė, aš darysiuos, nes jei vaiduokliaus tai tada toliau reikės gerti dufastoną, o jei ne tai tada lauksiu mmm. Aš irgi turiu Amediplus ankstyvam nėštumui nustatyti ir easy. Tai niekaip neapsisprendžiu kurį gadinti. 

Laikau kumštukus kad mums abiem vaiduokliautų :) o gal Garbanelele prisijungsi prie mūsų ryt?

Nebedariau, gal ryt iš ryto pabandyti 🤔

Atsakyti