Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Dar vieną dieną ištempt reikia kažkaip, antradienį bus 13 dpo. mmm turėtų būti 28 d. arba kovo 1. Tad manau turėtų parodyti bent kažkokį vaiduokliuką jei kas nors užsikabino

Atsakyti

Laba, koks testukas apgavo?? Ir kokio ryskumo tas vaiduoklis buvo?

man siand irgi aiskus vaiduoklis, veluoja 6 d

Atsakyti

Sveikos merginos seniai jau buvau užsukus čia gal kuri ir pamenat mane  :) tada po to melagingo gan ryškaus vaiduoklio taip nusivyliau :huh2: nedariau ilgai nt bet darbuotis darbavomes :rolleyes: tik rezultato ner iki siol :hmm: jau ir pas gine buvau apziurejo echo tipo viskas ok patarė kada geriausiai darbuotis bet vistiek nieko matyt pasenau :unsure: jau sy mėnesy bandysiu pirktis ov testus.noreciau vėl į jūsų sarasiuka patekti jei priimsit :) mano dabar nelaukiamos mm turetu būti 01.28

O koks testas apgavo?? Ar lb ryskus vaiduoklis buvo? Man siand bitutes testas aisku vaiduokli rodo, mmm veluoja 6d

Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2019 02 24, 23:14)
<p>Laba, koks testukas apgavo?? Ir kokio ryskumo tas vaiduoklis buvo?</p><p>man siand irgi aiskus vaiduoklis, veluoja 6 d</p>

Kiek dienų po ov? smile.gif
Vaiduokliai ryškėja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 24 vasario 2019 - 23:46

As tik siand pamaciau, bet manau apgaulingas, kaip daugumai cia apgaulingai vaiduokliauja.kiek po O nzn

Atsakyti

Garbanelele, kaip tu? Ar planuoji daryti nt ankščiau? :)

Mimozza, aš kai laukiausi, tai nei krūtinė skaudėjo, nei speneliai jautrūs buvo. Absoliučiai jokių pojūčių. Dabar irgi nieko nejaučiu. Šiandien, na taip išeina, kad pirmadienį jau, pagal OV ir BKT yra 10 DPO. Stengsiuos laikytis ir nesidaryt NT, bet nežinau ar išlaikysiu :D . Mmm turėtų kaip ir ateinantį  penktadienį būt. Pasidariau prolaktiną ir progesteroną. Prolaktiną vaistais pavyko susimažinti.

PRL Prolaktinas (mIU/l) 393.8

Norma: 59.0-619.0 Moterims,

206.0-4420 nėščiosioms.

PRG Progesteronas (nmol/l) 34.23

Norma: <0.21-4.45folikulinė fazė

14.12-89.14ovuliacijos fazė
10.62-81.28liuteininė fazė
<0.21-2.32postmenopauzė
35.68-286.2 I trimestras,
81.25-284.29 II trimestras,
153.91-1343.55 III trimestras
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2019 02 25, 00:21)
<p>As tik siand pamaciau, bet manau apgaulingas, kaip daugumai cia apgaulingai vaiduokliauja.kiek po O nzn</p>

Tai jeigu bkt matuojat, tai ir O kada buvo žinot smile.gif
Atsakyti

Sveikos merginos,

Gaudau ir aš OV testais, tik va temp. nematuoju. Tai OV užgaudžiau penktadienį/šeštadienį. Penktadienį buvau kaip tik pas daktarę, tai pamatė gražiai susiformavusi folikulą. Tik va dabar man klausimas jei OV testas buvo ryškus tiek penktadienio vakarą, tiek šeštadienį, tai kurią dieną skaičiuoti kaip OV dieną? penktadienį ar šeštadienį?  :unsure:​ 

Atsakyti

02.18 Schneewittchen nelaukia mmm
02.27 Airisė nelaukia mmm
02.28 Garbanelele laukia II
03.01 _mimozza_ laukia II
03.11 Sange nelaukia mmm
03.12 lauralina3 nelaukia mmm
03.13 svajojanti27 nelaukia mmm
03.14 Kategoriška nelaukia mmm

​03.14 Gintare0820 nelaukia mmm
03.15 Pegile laukia II
03.15 lape_apykakle nelaukia mmm
03.21 finy tikisi II
03.24 GammaOrionis laukia II

Atsakyti

Sveikos merginos,

Gaudau ir aš OV testais, tik va temp. nematuoju. Tai OV užgaudžiau penktadienį/šeštadienį. Penktadienį buvau kaip tik pas daktarę, tai pamatė gražiai susiformavusi folikulą. Tik va dabar man klausimas jei OV testas buvo ryškus tiek penktadienio vakarą, tiek šeštadienį, tai kurią dieną skaičiuoti kaip OV dieną? penktadienį ar šeštadienį?  :unsure:​ 

Pagal viską tikriausiai sekmadienį arba pirmadienį. Nes po teigiamo OV testo ovuliacija įvykta per 24-(36)48 valandas.

Šiandien 10 DPO. Niu neiškenčiau ir pagadinau testą. Balta balta kur dairais... aišku reikia tikėtis, kad per anksti. Bet daug vilčių nededu.

Atsakyti

Pagal viską tikriausiai sekmadienį arba pirmadienį. Nes po teigiamo OV testo ovuliacija įvykta per 24-(36)48 valandas.

Šiandien 10 DPO. Niu neiškenčiau ir pagadinau testą. Balta balta kur dairais... aišku reikia tikėtis, kad per anksti. Bet daug vilčių nededu.

mąstau pasidaryti prg tyrimą 7pdo, pasižiūrėti ar jis pas mane pilnavertiškai vyksta. Dėl to ir galvoju nuo kurios dienos skaičiuoti. Tai jeigu vakar jau buvo nelabai ryškus testas, tai nuo sekmadienio ir skaičiuosiu :) Ačiū 

O tu neliūdėk, gal dar tikrai per anksti ;)

Atsakyti

O koks testas apgavo?? Ar lb ryskus vaiduoklis buvo? Man siand bitutes testas aisku vaiduokli rodo, mmm veluoja 6d

O neturėtų būti jau gan ryškios II kai 6 d. vėluoja, aišku jei ciklas reguliarus. Nusipirkite easy, o clearblue skaitmeninis iš vis parodytų kas kaip, tik jo kaina didelė. 

Atsakyti