Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Ziauriai... as sirgau pries 8 metus paskutini karta.. nelinkiu niekam.. vaikuciam ypac ziauriai buna..

Lietuvoj jis nera toks daznas..cia svedijoj tai 2 kartus per metus.. mums kazkaip pavyko daug metu atsilaikyt.. 

Na rotas bjauri liga, nors neteko sirgti, bet vaikas sirgo lengva forma ir tai bjauru 🤨. Sveikatos Gintaryte

Atsakyti

Gali būti. Nepergyvenk :). Temperatūra kažkiek svyruoja. 

Tai va aš galvoju, gal turėjo įtakos naktinis pasivaikščiojimas 😆

Atsakyti

Gali būti. Nepergyvenk :). Temperatūra kažkiek svyruoja. 

Ačiū  :wub:​ 

Atsakyti

Mergaitės o ov testus yra būtina darytis tuo pačiu laiku? 

Atsakyti

Mergaitės o ov testus yra būtina darytis tuo pačiu laiku? 

Rašo, kad geriau tuo pat metu. Bet man ne visad pavykdavo tuo pat metu pasidaryti. 

Atsakyti

Tai va ir man šiandien neišeis tą valandą, kaip dariaus. Tai galvoju ar anksčiau val. pasidaryt ar vėliau, bet tada bus kokios trys val. 🤔

Atsakyti

Nieko nebesuprantu vakar pasidariau ov testą tai net vaiduoklį sunku įžiūrėti, o dieną prieš jau matėsi aiškus vaiduoklis. Temp kol kas laikosi 36,5, jau penkta diena. O šiandien šoną duria ir nugarą skaudą :blink:​ 

Atsakyti

Labas visoms :)

Nieko nebesuprantu vakar pasidariau ov testą tai net vaiduoklį sunku įžiūrėti, o dieną prieš jau matėsi aiškus vaiduoklis. Temp kol kas laikosi 36,5, jau penkta diena. O šiandien šoną duria ir nugarą skaudą :blink:​ 
Jie tokie ir būna tai ryškesni, tai silpnesni. Likus kokiom dviem dienom iki numatomos ovuliacijos galit ir daugiau testukų pasidaryti. Aš dieną prieš ovuliaciją dariausi du testus 18 val. ir 22 val. Prieš tai darydavausi tris kartus 15, 19, 22-23 val. kažkur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 24 vasario 2019 - 13:24

Šiandien pasidariau testą, neigiamas ir pradėjo teplioti. Liūdna ir pikta kartu, tik nežinau, ant ko :D

Pernešu sąrašiuką :4u:

02.18 Schneewittchen nelaukia mmm
02.27 Airisė nelaukia mmm
02.28 Garbanelele laukia II
03.01 _mimozza_ laukia II
03.11 Sange nelaukia mmm
03.12 lauralina3 nelaukia mmm
03.13 svajojanti27 nelaukia mmm
03.14 Kategoriška nelaukia mmm
03.15 Pegile laukia II
03.15 lape_apykakle nelaukia mmm
03.21 finy tikisi II
03.24 GammaOrionis laukia II

Gintare0820, kaip supratau, irgi kažkur į kovą perkelt datas reik, ar ne?

Atsakyti

Labas visoms :)

Jie tokie ir būna tai ryškesni, tai silpnesni. Likus kokiom dviem dienom iki numatomos ovuliacijos galit ir daugiau testukų pasidaryti. Aš dieną prieš ovuliaciją dariausi du testus 18 val. ir 22 val. Prieš tai darydavausi tris kartus 15, 19, 22-23 val. kažkur.

Ir pavykdavo pagauti? 

Atsakyti

GammaOrionis  :4u: linkiu kad kitą ciklą pasisektų  :) 

Ir pavykdavo pagauti? 

Nepagavau LH bangos piko tik pirmą kartą, bet buvo pats pirmas kartas kai testavausi. Antrą ir trečią kartą pagavau. Antrą kartą nors ir pagavau piką, bet deja ovuliacija neįvyko, nes vis dar per žemas prg buvo. Antradienį bandysiu testuotis, nes pirmadienį baigiu Dufą gerti. Tikiuosi pavyko pagauti tą išsvajotą žirniuką :)

Atsakyti

GammaOrionis  :4u: linkiu kad kitą ciklą pasisektų  :)

Nepagavau LH bangos piko tik pirmą kartą, bet buvo pats pirmas kartas kai testavausi. Antrą ir trečią kartą pagavau. Antrą kartą nors ir pagavau piką, bet deja ovuliacija neįvyko, nes vis dar per žemas prg buvo. Antradienį bandysiu testuotis, nes pirmadienį baigiu Dufą gerti. Tikiuosi pavyko pagauti tą išsvajotą žirniuką :)

O tai jei ov testas būna ryškus vistiek gali būyi, kad ov neivyksta?

Atsakyti