Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Ai, nežinau. Jau sunku požymius vertinti, nes ir prieš mmm man visko būna  :D galvoju, kada testą daryt, nes savaitgalį tikriausiai negalėsiu, nes būsiu pas tėvus, o ten tai nei įsineši, nei išmesi nepastebėtas  :unsure:​ 

Gal penktadienį? Arba pirmadienį jei mmm neateis sekmadienį. :)

Atsakyti
02.18 Gintare0820 nelaukia mmm
02.18 Schneewittchen nelaukia mmm
02.24 GammaOrionis nelaukia mmm
02.27 Airisė nelaukia mmm
02.28 Garbanelele laukia II
03.01 _mimozza_ laukia II
03.11 Sange nelaukia mmm
03.12 lauralina3 nelaukia mmm
03.13 svajojanti27 nelaukia mmm
03.14 Kategoriška nelaukia mmm
03.15 Pegile laukia II
03.15 lape_apykakle nelaukia mmm
03.21 finy tikisi II

Gintare, Schneewittchen, GammaOrionis kaip jūs? Kokios naujienos? mirksiukas.gif
Valio clap.gif clap.gif clap.gif ginkluojuosi OV testais, termometru ir pradedu planavimus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 21 vasario 2019 - 09:18

Nors sakiau, kad nedarysiu testų, bet padariau jautrų. Baltutėlis. Net jokių užuominų vaiduoklio. Manau, lauksiu mmm, nes skauda pilvą kaip prieš mmm. Be to, liko 1 testas iš rinkinio, tai iš principo nenaudosiu dabar jo. 

Atsakyti

02.18 Gintare0820 nelaukia mmm
02.18 Schneewittchen nelaukia mmm
02.24 GammaOrionis nelaukia mmm
02.27 Airisė nelaukia mmm
02.28 Garbanelele laukia II
03.01 _mimozza_ laukia II
03.11 Sange nelaukia mmm
03.12 lauralina3 nelaukia mmm
03.13 svajojanti27 nelaukia mmm
03.14 Kategoriška nelaukia mmm
03.15 Pegile laukia II
03.15 lape_apykakle nelaukia mmm
03.21 finy tikisi II

Gintare, Schneewittchen, GammaOrionis kaip jūs? Kokios naujienos? mirksiukas.gif
Valio clap.gifclap.gifclap.gifginkluojuosi OV testais, termometru ir pradedu planavimus bigsmile.gif

O Gintarė juk mm jau sulaukus? Ar aš kažką maišau 🤔. Šaunuole finy, linkiu, kad planas virstų II.

Atsakyti

Mergaitės, kas matuojat BKT kaip jūs žymitės tą temperatūros pokyti? Dar klausimas ar gali turėti įtakos ND vėlai vakare ir pakilusi BKT ? Nes matavaus tai 5 ir 6 ciklo dieną buvo 36,4 C, 7 d. 36,5, 8d. 36,7 C. 

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 02 21, 10:43)
<p>Mergaitės, kas matuojat BKT kaip jūs žymitės tą temperatūros pokyti? Dar klausimas ar gali turėti įtakos ND vėlai vakare ir pakilusi BKT ? Nes matavaus tai 5 ir 6 ciklo dieną buvo 36,4 C, 7 d. 36,5, 8d. 36,7 C. </p>

Aš td žymiuosi, ten grafiką nupiešia smile.gif

Hm, tai gal me tą sąrašėlį prigriebiau unsure.gif
Atsakyti

Mergaitės, kas matuojat BKT kaip jūs žymitės tą temperatūros pokyti? Dar klausimas ar gali turėti įtakos ND vėlai vakare ir pakilusi BKT ? Nes matavaus tai 5 ir 6 ciklo dieną buvo 36,4 C, 7 d. 36,5, 8d. 36,7 C. 

O visada tuo pat metu BKT matuojasi? Man būdavo kad pakildavo tada kai naktį dažnai nubusdavau, ar mažai miegodavau. Taip pat man įtakoja vaikščiojimai nakties metu.

Atsakyti

O visada tuo pat metu BKT matuojasi? Man būdavo kad pakildavo tada kai naktį dažnai nubusdavau, ar mažai miegodavau. Taip pat man įtakoja vaikščiojimai nakties metu.

Visada tuo pat metu, bet šią naktį buvau atsikėlis, mažiuką į tuoletą palydėti, tai gal dėl to  :hmm:​ 

Atsakyti

"BKT matuokite kasdien tiksliai tuo pačiu metu vos pabudusi (nusistatykite žadintuvą), tebegulėdama lovoje. Dėl cirkadinio (paros) ritmo dieną kūno temperatūra kiek pakyla, naktį - pakrenta. Todėl, jei matuosite vėliau, BKT bus aukštesnė, jei anksčiau - žemesnė. Leistina matavimo laiko paklaida - iki 30 min., tačiau geriau vengti ir jos."

"Pradėkite matuoti BKT kiekvieno ciklo 5-ąją dieną (kol mokotės ir jei pasirinkote matavimo vietą - po liežuviu, galite pradėti matuoti nuo pirmosios mėnesinių dienos). Nepavykus BKT pasimatuoti laiku, galima BKT vertę mėginti koreguoti:

pavėlavus 1 val. iš BKT vertės reikia atimti 0,1oC, pavėlavus 1,5 val. - 0,15oC, 2 val. - 0,2oC ir t.t. (pirmasis pusvalandis nelaikomas koreguotina paklaida),

pasimatavus peranksti 1 val., prie BKT vertės reikia pridėti 0,1oC, 1,5 val. - pridėti 0,15oC, 2 val. - pridėti 0,2oC ir t.t. (pirmasis pusvalandis nelaikomas koreguotina paklaida)."

[url="http://www.nspinfo.lt/bt-matavimas#TOC-BKT-matavimo-metodika"]http://www.nspinfo.lt/bt-matavimas#TOC-BKT-matavimo-metodika[/url]

Tai jei dažnai tenka keltis, matuokis vis tiek, o pasižymėk, kad miego trukdžių buvo.   

Aš Fertilityfriend programėlę telefone naudoju. Visada po ranka būna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 21 vasario 2019 - 14:27

"BKT matuokite kasdien tiksliai tuo pačiu metu vos pabudusi (nusistatykite žadintuvą), tebegulėdama lovoje. Dėl cirkadinio (paros) ritmo dieną kūno temperatūra kiek pakyla, naktį - pakrenta. Todėl, jei matuosite vėliau, BKT bus aukštesnė, jei anksčiau - žemesnė. Leistina matavimo laiko paklaida - iki 30 min., tačiau geriau vengti ir jos."

"Pradėkite matuoti BKT kiekvieno ciklo 5-ąją dieną (kol mokotės ir jei pasirinkote matavimo vietą - po liežuviu, galite pradėti matuoti nuo pirmosios mėnesinių dienos). Nepavykus BKT pasimatuoti laiku, galima BKT vertę mėginti koreguoti:

pavėlavus 1 val. iš BKT vertės reikia atimti 0,1oC, pavėlavus 1,5 val. - 0,15oC, 2 val. - 0,2oC ir t.t. (pirmasis pusvalandis nelaikomas koreguotina paklaida),

pasimatavus peranksti 1 val., prie BKT vertės reikia pridėti 0,1oC, 1,5 val. - pridėti 0,15oC, 2 val. - pridėti 0,2oC ir t.t. (pirmasis pusvalandis nelaikomas koreguotina paklaida)."

[url="http://www.nspinfo.lt/bt-matavimas#TOC-BKT-matavimo-metodika"]http://www.nspinfo.lt/bt-matavimas#TOC-BKT-matavimo-metodika[/url]

Tai jei dažnai tenka keltis, matuokis vis tiek, o pasižymėk, kad miego trukdžių buvo.   

Aš Fertilityfriend programėlę telefone naudoju. Visada po ranka būna.

Ačiū, labai už išsamų paaiškinimą 😉

Atsakyti

Ačiū, labai už išsamų paaiškinimą 😉

Nėr už ką, tik info nukopijavau iš nšpinfo puslapio. Kažkaip ten suprantamai atrodo. Pati mėginau rašyt, tai painiai gavosi :). Taop sklandžiai paaiškint nemoku :).

Mano BKT pakilo gražiai, nors ir vėluojant. Ryt eisiu progesterono ir prolaktino išsitirti. Kažkaip nuojauta, kad viskas bus normos ribose. Ir išvada bus tokia, kad smegeninę reikia susitvarkyt ir kantrybės pasisemti :).

Atsakyti

Nėr už ką, tik info nukopijavau iš nšpinfo puslapio. Kažkaip ten suprantamai atrodo. Pati mėginau rašyt, tai painiai gavosi :). Taop sklandžiai paaiškint nemoku :).

Mano BKT pakilo gražiai, nors ir vėluojant. Ryt eisiu progesterono ir prolaktino išsitirti. Kažkaip nuojauta, kad viskas bus normos ribose. Ir išvada bus tokia, kad smegeninę reikia susitvarkyt ir kantrybės pasisemti :).

Aš šiandien pasidariu ov testuką, tai metą vaiduokliuką, labak blankų. 

Atsakyti