Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Neaiskiai cia parasiau.. :) nuo 9d pradejau gerti kontraceptiku nauja pakuote po 7d pertraukos.. bet buvau persalus tai sergant mm geriau antibus ir persirgus su nauja pakuote kontracept geriau dar vienus antibus.. pajutus kad keistsi maudzia pilvs..nugara..krutine tempia.. pagalvojsu kad gal tikrsi uzkibo.. nes papildomai nesisaugojau.. tai nutariau nebegert kontraceptiku..sugerus 8tablt.. nuo sekmad nustojau gert.. kad jei laukiuos kad nepakenktu..o jei ne tada susirgsiu mm ir bus aisku..  bet nesusirgau..

Atsakyti

Lanel, oj kaip čia viskas sudėtinga, bet manau mažai vilčių, kad pastojot. O tokie negalavimai gali būti ir nuo atibiotikų. Jie gi žiauriai išderina visą organizmą, o dar plius du kursai iš eilės 🙈 O dar plius numetėt gerti tabletes po nedidelės pertraukos po sirgimo, tai organizmui vėl šokas. Tiesiog viskas išsiderino. Dabar laukit mmm, nestresuokit nes tik dar daugiau aprova bus organizmui. O kokios firmos testai vaiduokliavo?

Atsakyti

Pregna ypac ankstyvam nustatyti

Atsakyti

Na palauksiu iki pirmad ar susirgsiu ar ne.. tada gal dar testa padaryt.. bet idomiai kad tie testai vis po biski ryskeja.. pirmi du isvis vos mates kas.. dabar nereik ten ieskot.. tikrsi matos bet blankiai

Atsakyti

Vienai iš mūsiškių lyg 10 d. vėlavo mmm, o ir testai visi vaiduokliavo. Man rodos pregna yra linkę rodyti išdžiuvimo liniją. Pasidarykite po savaitės jei mm nesulauksit easy, jie patikimesni.

Gintare kaip tu? Ar pramušė mmm?

GammaOrionis, ​kaip nuotaikos? Ar yra kokia nuojauta?

Atsakyti

Na palauksiu iki pirmad ar susirgsiu ar ne.. tada gal dar testa padaryt.. bet idomiai kad tie testai vis po biski ryskeja.. pirmi du isvis vos mates kas.. dabar nereik ten ieskot.. tikrsi matos bet blankiai

Labai viskas sudėtingai per kelias žinutes paaiškinta, bet jeigu trumpai apie jūsų situaciją ir skaičiavimus:

Jeigu tarkim jūsų ciklas 28-29dienos. Mm prasidėjo vasario 4. baigėsi 8-9d. Ovuliacija būna 13-14ciklo dieną, tai jums buvo ovuliacija apie 16d. (čia taip labai statistiškai). Jeigu ir pastojot, dar tikrai nėra galimybės, kad jau rodys testai. 

Pagal kraujo tyrimus jūs tikrai nesilaukiat, pagal skaičiavimus vaisingų dienų irgi nėra galimybės, kad pastojot. Aišku būna įvairių ciklų ir ovuliacijų labai ankstyvų, bet aš primečiau statistiškai :) 

Atsakyti

Aciu uz nuomones... Na ziuresim kas cia bus  :)  kaip bus taip... jei butu tai nenuliustume  :nestuke  sulauksime visos manau tu geru ziniu  :wub:   vyras net biski nuliudo.. sakau dar palaukiam stebuklu buna..jei ka sakau..galim ir netyciuko laukt..o paplanuot  :P  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanel: 20 vasario 2019 - 14:11

Aciu uz nuomones... Na ziuresim kas cia bus  :)  kaip bus taip... jei butu tai nenuliustume  :nestuke  sulauksime visos manau tu geru ziniu  :wub:  

Tikrai sulauksim anksčiau ar vėliau tų II. O ko dabar lauksit? mm? o nt nuotraukas gal galit įkelti kas ten per vaiduokliai mėtosi jums? Na bet pagal kraują jūs tikrai nesilaukiat, tai manau viskas bus gerai jums ;)

O jei vyras nuliūdo, tai gal laikas pagalvoti apie trečiojo planavimą ;) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 20 vasario 2019 - 14:12

Siaubas kai mane šalčio bangos užlieja, nervina tiesiog. Kondiškės nespėju reguliuoti, tai padidinu, tai pamažinu. Va megztinį net užsimečiau, nes didint šilumos nebegaliu nes dukrai bus per karšta. Vakar gal kokius 5 kartus padidinau ir pamažinau 😂 

Atsakyti

GammaOrionis, ​kaip nuotaikos? Ar yra kokia nuojauta?

Ai, nežinau. Jau sunku požymius vertinti, nes ir prieš mmm man visko būna  :D galvoju, kada testą daryt, nes savaitgalį tikriausiai negalėsiu, nes būsiu pas tėvus, o ten tai nei įsineši, nei išmesi nepastebėtas  :unsure:​ 

Atsakyti

Gafbanėle tai taipnišeina, kad kai jau pradeda blankti tada jau skaitosi ov įvyko? 

Po LH piko OV turėtų būti per artimiausias 24-36 val., kitur  rašo 24-48 val. Taigi kai testas teigiamas, reiškia, kad artimiausiu metu bus O, bet dar neįvyko. Ir kai jau matai, kad OV artėja, tai galima po kelis testukus darytis, kad tiksliau pagauti piką. O jei dar ir BKT matuoji, tai BKT pakilimas parodo, kad O jau įvyko.

Atsakyti

Ai, nežinau. Jau sunku požymius vertinti, nes ir prieš mmm man visko būna  :D galvoju, kada testą daryt, nes savaitgalį tikriausiai negalėsiu, nes būsiu pas tėvus, o ten tai nei įsineši, nei išmesi nepastebėtas  :unsure:​ 

Geriau ir nevertinti tų požymių, nes per daug prisivaigstam :). Labai gelbėja tie testukai, kur nereikia indukų jokių, o po srove palaikai. Tik rankinuke slėpt giliau :)

Atsakyti