Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Merginos klausimas, o galima daryti ov testus kokią 18 val.?Ar būtinai tarp 14-16val. nes darbe būtų labai nepatogu 😆

Aš girdėjau, kad OV testus geriau daryti antroje dienos pusėje, bet kad tiksliai 14-16val. nesu girdėjusi  :unsure:  Aš juos darausi iškart grįžusi po darbo apie 18-18:30val.

Praeitą ciklą pagavau OV net ir 20val pasidariusi testą, tai manau galima prisiderinti sau tinkamą laiką ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 20 vasario 2019 - 10:58

Na pasidariau rodo <500 ... pas mane mm buvo nuo vasario 4... tai kelinta sian butu diena? Gal per anksti as dariau? Kodel tada testai vaiduoklius rodo :huh2:​  gal kas gali patikslint..nes niekad tu dienu neskaiciuodavau

Atsakyti

Kada tada galimas pastojimas? Kiek nuo mano mm tada tu dienu gali but praeje? Nes galejau uzkibt ta savaite po mm nuo kokios 9 ar 11d

.... nugara ir pilva maudzia lygi siol.. kontraceptikus meciau nesugerus nesusergu.. anomalija  :huh2: gal kas gali pakonsultuot..kas daigiau domisi ir skaiciuoja  :unsure: nes su abiem.. be jokiu skaiciavimu..uzkibo is pirmo karto..tai nenutuokiu su tais skaiciavimais :4u:​ 

Atsakyti

Na pasidariau rodo <500 ... pas mane mm buvo nuo vasario 4... tai kelinta sian butu diena? Gal per anksti as dariau? Kodel tada testai vaiduoklius rodo :huh2:​  gal kas gali patikslint..nes niekad tu dienu neskaiciuodavau
Sveikinu!!! Aš su pirma kai dariausi hcg, buvo 909, tai maždaug atitiko 3-4 savaites :) pradėkit folinę rūgštį gerti. Ir nebuvo itin ryškios II. Po dviejų dienų turėtų būt ryškus testukas ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 20 vasario 2019 - 11:51

Gal as ne taip parasiau..tuoj imesiu savo... jus mane tuoj pradziuginsit be reikalo..nes ta labaratorijoj sake nera  :huh2:​ 

Atsakyti

<0.500 va taip parase...  :hmm:​  be 0 butu gerai..cia as subludijau

Atsakyti

<0.500 va taip parase...  :hmm:​  be 0 butu gerai..cia as subludijau

A, nėra tada nėštumo. O kiek kt jau negeriat dienų?

Atsakyti

Kaip suprantu normu nevirsija.. bet gal per anksti dariau.. jei sirgau vasario 4..kaip tada tie testai rodo..2 tuos vaiduoklius.. du buvo vos iziurimi..po keletos dienu jau kiti du ryskesni :hmm:​  nesamone kazkokia

Atsakyti

As negeriu jau siandien 4 para.. bet dar nesusirgau.. 

Atsakyti

Nes buvo karta kad dvi dienas nesugeriau..tai iskart tepliot pradejo priminimas... o cia atrodo ir krutine vis patempia..pilvas..nugara 6d maudzia nesuprantu..gal dar anksti dariau hcg? 

Atsakyti

Man rodos iki 5 yra norma ir nėštumo nėra. O kada pradėjot vėl gerti po tų septynių dienų pertraukos. 

Atsakyti

9d pradejau vel gert bet su jom geriau ir antibus.. o paskui dar vienus israse..zodziu dvi pakuotes.. ir papildomao nesisaugojau.. tai ir galvoju gsl nuo 11 uzkibo per ta savaite... nuo sekmad negeriu ju ir nesusirgau

Atsakyti