Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(_mimozza_ @ 2019 02 19, 14:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="svajojanti27" data-cid="72358362" data-time="1550567950"><div><p>Sveikos, merginos, kodėl neberandu šių namučių naujoj versijoj supermama? Na aš pradėjau matuoti BKT ir laukiu kol atsiųs OV testus. Žiūrėsiu kas kaip, gal net OV nevyksta dėl to nepastoju vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Labukas, oj net nežinau. Aš neuždarau šio lango, tai visad po ranka kaip sakant. Tiesa, buvo kažko užlūžęs ir neberodė, bet iš naujo susiradau. Šaunuolė, kad pradėjai matuotis BKT, iš kur OV užsisakei? </p>

Testai.eu 20 jautrumo. 10ov. testų ir 5NT. Bus matyt kaip čia seksis man biggrin.gif
Atsakyti

Pavyko atrasti naujame forume mūsų namučius 😀

Atsakyti

Pasibėdavosiu savo organizmu...  :unsure:  daugiau nei 5 metus matuodavausi BKT ir dar tokio keiato svyravymo matyt neteko. Dvi dienas BKT buvo pakilus, o paskui va dvi dienos per žema, net kad būtų galima fiksuot pakilimą normaliai. Turi būt bent trys taškai pakilę ne mažiau nei per 0,2 laipsnio.

Atsakyti

Sveikutes  :victory2: jei galima prisijungsiu ir as prie jusu  :mirksiukas:  Gal kas tures nuomoniu... Geriu kontraceptikus.. persalau..geriau 2 rusiu antibiotikus.. ir aisku vista papildomai kad saugotis reik nepamyslinau.. ir po mm..gal po keletos dar dienu.. pradejo maudaliot pilva ir nugara(strenas).Skauda jau 6d... ir krutine ne skauda..bet toks jausmas kad tempia kartais.. Dariausi testukus tai pirmi du vos iziurimas vaiduoklis.. bet ne iskart..o kiti du jau ryskesnis vaiduoklis kuriuos dariau vakar ir siandien ryte .. turiu du berniukus.. Gal jei nebutu nestumo tu vaiduokliu ant 4 testu nerodytu.. net nzn ka galvot.. mm susirgau vasario 4.. gal kas tures nuomoniu ar galejo uzkibti..  :ax:  neplanavom.. bet jei bus mergyte gal ir gerai butu  :bigsmile:  :ploja2:​ Visoms kurios laukiat stiprybes.. kantrybes ir greiciau sulaukt savo stebukliuko... kai pati du turiu..tikrsi tai tikras dziaugsmas  :angel_not:  :bis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanel: 20 vasario 2019 - 04:45

Labas, o prieš mm nesisaugojai ar po jų? Na šiaip vaiduoklių testai nerodo, nors būna tų agaulingų testų, bet kai keturi testai rodo, tai manau neklysta. O testai visi skirtingi? Na linkiu dukrytės, psti auginu du berniukus ir mes planuojam trečią, tai ir vis pasvajoju apie dukrytę, bet ksi trečią ciklą nepavyksta, tai svajoju, kad tik pavyktų 😆

Atsakyti

Merginos klausimas, o galima daryti ov testus kokią 18 val.?Ar būtinai tarp 14-16val. nes darbe būtų labai nepatogu 😆

Atsakyti

Na geriu kontraceptikus..sugeriau buvo 7d pertrauka..kol nesusirgau papildomai nesisaugojom.. geriau antibus.. persirgus pradejau nauja pakuote . Bet papildomai irgi nesisaugojau.. kazkaip isgaravo kad mazina poveiki..  :huh2:  nes kai vienus persalus gerdavau viskas ok budavo..o cia dveju rusiu teko gert.. viena po kito.. ir ne toptelejo del papildomo saugojimosi.. Dabar nutraukiau po 8 sugertu tableciu vartojima kontraceptiku.. bet jau 4d dar nesusergu.. gal reik bandyt daryt kraujo tyrima..nes ta nezinia prazudys...  :hmm:   jo du berniukai saldu..  :D  geriau jei bus tai mergaite..nes nuproteciau su 3 berniokais :D  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lanel: 20 vasario 2019 - 07:55

Merginos klausimas, o galima daryti ov testus kokią 18 val.?Ar būtinai tarp 14-16val. nes darbe būtų labai nepatogu 😆

Galima. Pas mane vaistinės testukuose rašo, kad ne ankščiau 10 val. ir ne vėliau nei 20 val. O kai mačiau, kad ryškėja, kitą dieną išvis dariau 8 val. ryte ir pagavau piką, o jau vakare 17 val. buvo blyškus.

Sveika Lanel  :4u: . Jei yra galimybės, daryk kraują, bus aišku.

Atsakyti

Galima. Pas mane vaistinės testukuose rašo, kad ne ankščiau 10 val. ir ne vėliau nei 20 val. O kai mačiau, kad ryškėja, kitą dieną išvis dariau 8 val. ryte ir pagavau piką, o jau vakare 17 val. buvo blyškus.

Sveika Lanel  :4u: . Jei yra galimybės, daryk kraują, bus aišku.

Gafbanėle tai taipnišeina, kad kai jau pradeda blankti tada jau skaitosi ov įvyko? 

Atsakyti

Na pasidariau..neiskenciau su ta nezinia  :yahoo: turi but 11 atsakymas.. net baisu.. nes ir vaistus kokius geriu buna nuo skausmo.. ar dar ka..  bus aisku ar  :nestuke  oj mergaites tas laukimas ir nezinia zudo  :4u:​ 

Atsakyti

Na pasidariau..neiskenciau su ta nezinia  :yahoo: turi but 11 atsakymas.. net baisu.. nes ir vaistus kokius geriu buna nuo skausmo.. ar dar ka..  bus aisku ar  :nestuke  oj mergaites tas laukimas ir nezinia zudo  :4u:​ 

Linkiu sužinoti, kad laukiesi 

Atsakyti

Sveikos

Pasibėdavosiu savo organizmu...  :unsure:  daugiau nei 5 metus matuodavausi BKT ir dar tokio keiato svyravymo matyt neteko. Dvi dienas BKT buvo pakilus, o paskui va dvi dienos per žema, net kad būtų galima fiksuot pakilimą normaliai. Turi būt bent trys taškai pakilę ne mažiau nei per 0,2 laipsnio.

Aš kai matavausi pas mane panašiai buvo, pasidariau prg 7 dpo numanomą ir ką buvo jo trūkumas. Kadangi man ir taip pks tai paskyrė gerti dufą. 

Svajojanti, aš darausi apie 17 val. O vieną dieną prieš numatomą O, darausi 2-3 testus. Ir kiek testavausi visada LH bangą pagaunu likus dienai iki O. Sekančią dieną jau nublanksta. Dar buvo kad pagauvau LH apie 18 val., o 23 val jau nublanko. Reikia pamėginti tik taip paiškės, nes kiekvienai skirtingai LH banga pasiekia piką. Kitoms ryte ar po piet, dar kitoms vakare ar net vidurnaktį. 

Lanel, aš kai gerdavau KT ir antibus irgi ne visad saugodavausi, net ir du kursus iš eilės. Suveikdavo kuo puikiausiai. Bet aš gerdavau kiekvieną dieną tuo pačiu laiku ir vartojimas buvo ilgalaikis prieš pirmą nėštumą buvo 8 m. kaip gerta, o dabar 3,5 m. tai nei kart nepavedė.  Nors per tiek metų ir buvau kelias tabletytes pamiršus išgerti. Labai įdomu ar pasitvirtins vaiduokliukai :)

Atsakyti