Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

va va   nekokia valentinkes dovana, o va dar ir katinas mano geles nugrauze :)

sakiau dabar reikes kitai valstybinei sventei bandyt bruksniuku paieskot ( jei vasario 16 nepavyko, tai gal kovo 11 gausis :D

Aš tą patį pagalvojau 😂

Atsakyti

Merginos, žiūriu daugumai Valentynkė tapo tokia raudona  :devil:

Šį mėnesį nepasisekė, kitą gal pasiseks :) Gal kvailai skambės, bet aš tikiu likimu, kad viskas mums iš aukščiau nuleyamta ir kad niekas nevyksta ve reikalo 

Užtat radlerio galiu išgert ramia sąžine ;) 

Aš ir tokia pat kategoriška, lygiai taip pat galvoju, kad viskas yra suplanuota ir kai bus lemta tada ir bus. Kai su vyru sakom, bus rami sąžinė, kad bandėm, o jei nelemta turėt trečio tai reiškiasi taip turėjo būti 😆. O aš vyno taurę išgėriau 😉

Atsakyti

Lape_apykakle, Kategoriška kada dabar nelaukiat mmm?

Atsakyti

va va   nekokia valentinkes dovana, o va dar ir katinas mano geles nugrauze :)
Oi kaip pažystama tas gėlių nugraužimas. Vos dviem minutėm išėjau iš kambario, vazą su gėlėm nuvertė, gerberą vazonėly pastačiau ant stalo, tai nenulipa beveik, taip ir sėdi šalia. O jei prigauni nusikaltimo vietoj tai lekia kuoduotos kiek įkabindamos. Kažkada nusipirkau viržį, tai zarazos mažos suvalgė pusę. Ko nekliudo iš vazonų tai gebenės. Alijošiaus lapų po pusę nukanda kai nepatingi ir užplaukia. Vilnonius padukus pasidžiaunu, tai ryte ieškau po namus, nes pavagia  :oh:​    Aš taip ir nežinau ar išdrįsiu vyno taurei. Pyragą su dukra kepėm :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 14 vasario 2019 - 22:04

Lape_apykakle, Kategoriška kada dabar nelaukiat mmm?

Sakykim kovo 14 :D 

Atsakyti

oj, kad man merginos jusu bedos del nugrauztu geliu  :D  :wub:   be galo myliu kates! man kate tai kazkoks stebuklas  :wub:   bet negaliu turet namuos... :unsure:  nes per daug keliauju, o visur tampytis katina per sunku... be to MB alergiskas katem  :cry2:   paradoksas...as kuri dievinu kates, susirandu vyra kuris joms alergiskas  :oh:   :frusty:   :cry2:   bet daug mano draugu turi kates, tai nepaleidziu is ranku kai nuvaziuoju  :bigsmile:​  

Atsakyti

pagal mano ir protingu apsu paskaiciavimus kovo 15 diena :)

Atsakyti

Gintare, Schneewittchen kaip jaučiatės? 

02.18 Gintare0820 nelaukia mmm

02.18 Schneewittchen nelaukia mmm

02.22 finy laukia mmm

02.24 GammaOrionis nelaukia mmm

02.27 Airisė nelaukia mmm

02.28 Garbanelele laukia II

03.01 _mimozza_ laukia II

03.11 Sange nelaukia mmm

03.12 lauralina3 nelaukia mmm

03.13 svajojanti27 nelaukia mmm

03.14 Kategoriška nelaukia mmm

03.15 Pegile laukia II

03.15 lape_apykakle nelaukia mmm

Atsakyti

as tai normaliai, ramiai laukiu mmm. Pilva jau maudena po biski  :)  ND buvo vieninteli karta per vaisingas dienas tai nieko nesitikiu. NT negadinu  :)​  

Atsakyti

Sveikos merginos  :) kaip praeejo Valentino diena? Kaip sventet? Mes tai ramiai diena aplankiau tevus nupirkau jiems grazius raudonus puodelius greit kava I juos pasidare  :D dukrytei smulkmenu padovanojau ir sunui na ir vyrui smulkmeneliu  :wub: as tai gelyciu gavau nuo tecio dukrytes ir vyro ir gana  :bis labai nesureiksminam sios dienos smagu va smulkmenelem apsidovanoti ir gerai  :) cia biski apsirge su sunum buvom abu antibiotikus va siandien baigiam gerti kazin dabar galvoju planavimui sy menesy gal nieko  :hmm: ziuriu saraselis planuotoju musu vis ilgeja bet nemazeja  :huh2: kazkaip ilgai cia nei vienai nepavyksta kaipkaip gaila, bet jau kaip pavyks tai jauciu iskart kelioms  :)​ 

Atsakyti

as gavau raudonu roziu ir vibratoriu  :D  :D  :D​   toki mandra kuri reikia naudot nd metu, tai jis gerai veikia abiems  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 15 vasario 2019 - 12:03

Mes ramiai prie teliko bisa šeimyna, vyno taurę išgėriau. 

Atsakyti