Wow! Kaip grazu!!!
Wow! Kaip grazu!!!
Ačiū, kad rūpinies
Tonzilės nevisai pasveikusios, o limfmazgiai sumažėjo ;)
Tai šaunu, kad pamažėjo. Man labai padeda suvaldyti gerklės uždegimus skalavimai su druska, soda ir kalio permanganatu (bet jo labai labai mažai, vanduo turi būti vos vos rausvas). Kai neturiu tai skalauju tik su soda ir druska. Irgi poveikis geras, paskui dar pasipurškiu jox purškalu.
gali primint ta programele kur ikelt foto?
Per čia https://www.part.lt
Wow! Kaip grazu!!!
tikrai super buvo, dabar gailiuosi kad daugiau geresniu kadru nepadariau, nes ir vanduo buvo raudonas.. galejau paeit labiau i sona kad tiltas geriau matytusi ir daudonas vanduo na, reik tiketis, kad dar karta toks rytas bus
Gintare, labai gražus dangus
Mimoza, kaip aš nemėgstu visų tų purškalų
Finy, aš ir jų ne itin mėgstu, ypač šito, nes jis tikrai bjauroko skonio. Bet kai norisi greit pasveikti tenka pakentėti
Parėjo ir mano nelabosios. Kaip nelaukiau jų ši kartą ir šventai tikėjau, kad galbūt bus sėkimingas mėnuo... Tikrai stengėmės, dirbome nuoširdžiai šį mėnesį, jau ir verkti norisi, ir neviltis ima. Nuo birželio/liepos mėnesio planuojame ir dar nieko (((
Parnešu sąrašiuką:
02.09 Kategoriška nelaukia mmm
02.10 lape_apykakle nelaukia mmm
02.15 svajojanti27 nelaukia mmm
02.18 Gintare0820 nelaukia mmm
02.18 Schneewittchen nelaukia mmm
02.22 finy lauks arba nelauks mėmių
02.24 GammaOrionis nelaukia mmm
02.27 Airisė nelaukia mmm
02.28 Garbanelele laukia II
03.01 _mimozza_ laukia II
03.11 Sange nelaukia mm
03.12 lauralina3 nelaukia mmm
03.15 Pegile laukia II
Sekiau, buvo vasario 1 d., bet jau atrodo kartais, kad viską spjauti, nesekti ir ramu būtų
Sekiau, buvo vasario 1 d., bet jau atrodo kartais, kad viską spjauti, nesekti ir ramu būtų
suprantu kaip jautiesi
Parėjo ir mano nelabosios. Kaip nelaukiau jų ši kartą ir šventai tikėjau, kad galbūt bus sėkimingas mėnuo... Tikrai stengėmės, dirbome nuoširdžiai šį mėnesį, jau ir verkti norisi, ir neviltis ima. Nuo birželio/liepos mėnesio planuojame ir dar nieko (((
Parnešu sąrašiuką:
02.09 Kategoriška nelaukia mmm
02.10 lape_apykakle nelaukia mmm
02.15 svajojanti27 nelaukia mmm
02.18 Gintare0820 nelaukia mmm
02.18 Schneewittchen nelaukia mmm
02.22 finy lauks arba nelauks mėmių
02.24 GammaOrionis nelaukia mmm
02.27 Airisė nelaukia mmm
02.28 Garbanelele laukia II
03.01 _mimozza_ laukia II
03.11 Sange nelaukia mm