Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(gintare0820 @ 2019 02 14, 11:49)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.part.lt/perziura/ca511472ecb156d78d22871d9effdaec986.jpg'>http://www.part.lt/perziura/ca511472ecb156d78d22871d9effdaec986.jpg</a></p><p></p><p>va koks Valentino rytas buvo prie mano darbo  wub.gif  </p>

Wow! Kaip grazu!!! wub.gif
Atsakyti

Ačiū, kad rūpinies mirksiukas.gif
Tonzilės nevisai pasveikusios, o limfmazgiai sumažėjo ;)

Tai šaunu, kad pamažėjo. Man labai padeda suvaldyti gerklės uždegimus skalavimai su druska, soda ir kalio permanganatu (bet jo labai labai mažai, vanduo turi būti vos vos rausvas). Kai neturiu tai skalauju tik su soda ir druska. Irgi poveikis geras, paskui dar pasipurškiu jox purškalu. 

gali primint ta programele kur ikelt foto?  :D​ 

Per čia https://www.part.lt :D​ 

Atsakyti

Wow! Kaip grazu!!! wub.gif

tikrai super buvo, dabar gailiuosi kad daugiau geresniu kadru nepadariau, nes ir vanduo buvo raudonas.. galejau paeit labiau i sona kad tiltas geriau matytusi ir daudonas vanduo  :wub:   na, reik tiketis, kad dar karta toks rytas bus  :wub:​ 

Atsakyti

Gintare, labai gražus dangus  :wub:​ 

Atsakyti
Gintare, tu tikras fotografas, labai gražu wub.gif
Mimoza, kaip aš nemėgstu visų tų purškalų biggrin.gif
Atsakyti

Finy, aš ir jų ne itin mėgstu, ypač šito, nes jis tikrai bjauroko skonio. Bet kai norisi greit pasveikti tenka pakentėti  :D​ 

Atsakyti

Parėjo ir mano nelabosios. Kaip nelaukiau jų ši kartą ir šventai tikėjau, kad galbūt bus sėkimingas mėnuo... Tikrai stengėmės, dirbome nuoširdžiai šį mėnesį, jau ir verkti norisi, ir neviltis ima. Nuo birželio/liepos mėnesio planuojame ir dar nieko :((((

Parnešu sąrašiuką:

02.09 Kategoriška nelaukia mmm 

02.10 lape_apykakle nelaukia mmm  

02.15 svajojanti27 nelaukia mmm

02.18 Gintare0820 nelaukia mmm

02.18 Schneewittchen nelaukia mmm

02.22 finy lauks arba nelauks mėmių 

02.24 GammaOrionis nelaukia mmm 

02.27 Airisė nelaukia mmm

02.28 Garbanelele laukia II

03.01 _mimozza_ laukia II

03.11 Sange nelaukia mm

03.12 lauralina3 nelaukia mmm

03.15 Pegile laukia II

Atsakyti

Pegile  :4u:​  o sekat OV?

Atsakyti

Sekiau, buvo vasario 1 d., bet jau atrodo kartais, kad viską spjauti, nesekti ir ramu būtų :( 

Atsakyti

Sekiau, buvo vasario 1 d., bet jau atrodo kartais, kad viską spjauti, nesekti ir ramu būtų :(

suprantu kaip jautiesi  :unsure:   :4u:   

Atsakyti

Parėjo ir mano nelabosios. Kaip nelaukiau jų ši kartą ir šventai tikėjau, kad galbūt bus sėkimingas mėnuo... Tikrai stengėmės, dirbome nuoširdžiai šį mėnesį, jau ir verkti norisi, ir neviltis ima. Nuo birželio/liepos mėnesio planuojame ir dar nieko :((((

Parnešu sąrašiuką:

02.09 Kategoriška nelaukia mmm 

02.10 lape_apykakle nelaukia mmm  

02.15 svajojanti27 nelaukia mmm

02.18 Gintare0820 nelaukia mmm

02.18 Schneewittchen nelaukia mmm

02.22 finy lauks arba nelauks mėmių 

02.24 GammaOrionis nelaukia mmm 

02.27 Airisė nelaukia mmm

02.28 Garbanelele laukia II

03.01 _mimozza_ laukia II

03.11 Sange nelaukia mm

03.12 lauralina3 nelaukia mmm

03.15 Pegile laukia II

Aš dabar nelaukiu kovo 13d. 

Atsakyti

Tai va atrodo stebi, bandai žiūri ir nieko 🤨

Atsakyti