Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Svajojanti 4u.gif
Kategoriska 4u.gif

I feel ya, merginos. Nenukabinam nosies ir planuojam toliau. wub.gif
Atsakyti

merginom sulaukusiom mmm  :4u:  :4u:  :4u:  

mano irgi jau arteja, pilva pamaudena karts nuo karto lengvai.. 

o siandien koks fantastiskas raudonas dangus pasitiko ryte! vaziavau ir kaifavau  :wub:   tikras valentino dienos rytas  :wub:   islipau is masinos prie darbo ir pradejau fotografuot, is kitos masinos islipo kita mergina- ir ta pradejo fotografuot  :D   :wub:​  

Atsakyti
Nu ką merginos, naujas ciklas-nauja galimybė bigsmile.gif

Pasidariau vitamino D tyrimą, tai trūksta jo mas mane, išrašė vienkartinę dozę kur 3 mėnesiam užtenka. Gal kas gėrėt ar padėjo? ax.gif

O dėl planavimo vieni sako ilgai nelaukti, kiti kaip tik skatina neskubėti, tai nebežinau net kaip ir daryt unsure.gif bet linkstu linkt to, kad nedelsti rolleyes.gif
Atsakyti

O intensyviau tai kaip? unsure.gifNes mes tai kas antra diena taikom. Bijau kad ten subresti nespes. biggrin.gifGal be reikalo? blink.gif

Pas mus ir taip buvo nemenkas susilaikymas 😊 o dabar kasdien, kartais ir kelis kartus per dien 😊 Aš su pirmąja pastojau nd atliekant kiekvieną dieną. Na bet ir amžius kitas buvo. Na jei šį syk nepavyks, kitą bandymų mėn. reikės gal kas antrą dieną pamėginti. 

Kategoriška  :4u: 

Svajojanti  :4u: 

Parašykite kada dabar nelaukiate mmm, pakeisim sąrašėlį ☺

Finy, dėl to planavimo bus įvairių nuomonių. Mano pažįstamai po abrazijos nesakė konkrečiai kiek laukti, ji pastojo man rodos po 2 mėn vėl. ir viskas buvo gerai. Kita irgi gan greitai pastojo. Nelaukė tikrai 6 mėn. Dar kita laukė, net gėrė kontraceptikus, bet kiek žinau vis nepastoja :unsure: o praėjo jau daugiau nei 6 mėn. Teko girdėti po tokių įvykių, kad greičiau užkimba žirniukas. Va dviem pažįstamom patvirtino :) O kiek tau jau laiko praėjo po A? :)

Atsakyti

Aš nelauskiu kovo 13d. 

Atsakyti

Ačiū merginos, galvoju gal šį mėnesį ov testus bandyti ir temperatūrą matuoti. Bandysim kas antrą dieną nd atlikti  :D . Na tas jausmas kai pasirodo mm visada sukelia tokių nemalonių jausmų, bet reik nenusimintu ir toliau planuoti. Nors jau vakar vakare supratau, kad susirgsiu, nes krūtinę nustojo skaudėti  :hmm:ir pasirodė šviesiai rausvos išskyros. 

Atsakyti
Mimoza, bus antros mėmės greit. Bus lygiai du mėnesiai ir antras ciklas;)
Atsakyti

Gintare, įkelk foto to dangaus „paganysim” ir mes akis  :rolleyes: 

Mimoza, bus antros mėmės greit. Bus lygiai du mėnesiai ir antras ciklas;)

Finy, aš kaip ir sakiau daryk taip kaip liepia širdis. Plius ginė leido iš tos pusės. O kaip limfmazgiai? Ar jau sumažėjo?

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 02 14, 11:22)
<p>Gintare, įkelk foto to dangaus „paganysim” ir mes akis  rolleyes.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72353169" data-time="1550131807"><div><p>Mimoza, bus antros mėmės greit. Bus lygiai du mėnesiai ir antras ciklas;)</p></div></blockquote><p>Finy, aš kaip ir sakiau daryk taip kaip liepia širdis. Plius ginė leido iš tos pusės. O kaip limfmazgiai? Ar jau sumažėjo?</p>

Ačiū, kad rūpinies mirksiukas.gif
Tonzilės nevisai pasveikusios, o limfmazgiai sumažėjo ;)
Atsakyti

Gintare, įkelk foto to dangaus „paganysim” ir mes akis  :rolleyes:

Finy, aš kaip ir sakiau daryk taip kaip liepia širdis. Plius ginė leido iš tos pusės. O kaip limfmazgiai? Ar jau sumažėjo?

gali primint ta programele kur ikelt foto?  :D​ 

Atsakyti
Gintare, part.lt
Atsakyti

http://www.part.lt/p...9effdaec986.jpg

va koks Valentino rytas buvo prie mano darbo  :wub:​  

Atsakyti