Kategoriska
I feel ya, merginos. Nenukabinam nosies ir planuojam toliau.
merginom sulaukusiom mmm
mano irgi jau arteja, pilva pamaudena karts nuo karto lengvai..
o siandien koks fantastiskas raudonas dangus pasitiko ryte! vaziavau ir kaifavau tikras valentino dienos rytas islipau is masinos prie darbo ir pradejau fotografuot, is kitos masinos islipo kita mergina- ir ta pradejo fotografuot
Pasidariau vitamino D tyrimą, tai trūksta jo mas mane, išrašė vienkartinę dozę kur 3 mėnesiam užtenka. Gal kas gėrėt ar padėjo?
O dėl planavimo vieni sako ilgai nelaukti, kiti kaip tik skatina neskubėti, tai nebežinau net kaip ir daryt bet linkstu linkt to, kad nedelsti
O intensyviau tai kaip? Nes mes tai kas antra diena taikom. Bijau kad ten subresti nespes. Gal be reikalo?
Pas mus ir taip buvo nemenkas susilaikymas 😊 o dabar kasdien, kartais ir kelis kartus per dien 😊 Aš su pirmąja pastojau nd atliekant kiekvieną dieną. Na bet ir amžius kitas buvo. Na jei šį syk nepavyks, kitą bandymų mėn. reikės gal kas antrą dieną pamėginti.
Kategoriška
Svajojanti
Parašykite kada dabar nelaukiate mmm, pakeisim sąrašėlį ☺
Finy, dėl to planavimo bus įvairių nuomonių. Mano pažįstamai po abrazijos nesakė konkrečiai kiek laukti, ji pastojo man rodos po 2 mėn vėl. ir viskas buvo gerai. Kita irgi gan greitai pastojo. Nelaukė tikrai 6 mėn. Dar kita laukė, net gėrė kontraceptikus, bet kiek žinau vis nepastoja o praėjo jau daugiau nei 6 mėn. Teko girdėti po tokių įvykių, kad greičiau užkimba žirniukas. Va dviem pažįstamom patvirtino O kiek tau jau laiko praėjo po A?
Ačiū merginos, galvoju gal šį mėnesį ov testus bandyti ir temperatūrą matuoti. Bandysim kas antrą dieną nd atlikti . Na tas jausmas kai pasirodo mm visada sukelia tokių nemalonių jausmų, bet reik nenusimintu ir toliau planuoti. Nors jau vakar vakare supratau, kad susirgsiu, nes krūtinę nustojo skaudėti :hmm:ir pasirodė šviesiai rausvos išskyros.
Gintare, įkelk foto to dangaus „paganysim” ir mes akis
Mimoza, bus antros mėmės greit. Bus lygiai du mėnesiai ir antras ciklas;)
Finy, aš kaip ir sakiau daryk taip kaip liepia širdis. Plius ginė leido iš tos pusės. O kaip limfmazgiai? Ar jau sumažėjo?
Ačiū, kad rūpinies
Tonzilės nevisai pasveikusios, o limfmazgiai sumažėjo ;)
Gintare, įkelk foto to dangaus „paganysim” ir mes akis
Finy, aš kaip ir sakiau daryk taip kaip liepia širdis. Plius ginė leido iš tos pusės. O kaip limfmazgiai? Ar jau sumažėjo?
gali primint ta programele kur ikelt foto?
http://www.part.lt/p...9effdaec986.jpg
va koks Valentino rytas buvo prie mano darbo