Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Aš tai stengiuos neišsigalvot, nes retai kuriai būna tie simptomai iš karto. Ta prasme dar net nevėluojant mmm. Šį mėnesį labai ramiai žiūriu į pilvo dūrimus, skausmus ir pan.  :D​ 

Atsakyti

Lengva pasakyt :D aš paranoikė :D net neplanuojant nėštumo esu ne vieną Nt pagadinus. 

Atsakyti

Lengva pasakyt :D aš paranoikė :D net neplanuojant nėštumo esu ne vieną Nt pagadinus. 

Čia jau dirbt su savim reikia  :D  dabar pagalvoju, kad prisigalvojau visokių dalykų, kai bandėm pirmą, man ir implantacinis kraujavimas visur rodėsi ir pan.  :lol:​ nors kai pastojau su pirmu, absoliučiai JOKIŲ pojūčių nebuvo pirmus du mėn. 

Atsakyti

Kažkaip susidubliavo žinutės  :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 13 vasario 2019 - 17:30
Zinokit nors musu pirmoji buvo ir netyciuke - as jau kaip ir tuoj pat jauciau, kad kazkas ne taip. Po savaites kazkur krutine labai padidejo ir speneliai jautrus pasidare. Ko niekad nebudavo. Tai jau supratau, kad laukiuos. Testa pasidariau menesiniu diena, kuri neatejo. Du riebus bruksniukai.
Atsakyti

Zinokit nors musu pirmoji buvo ir netyciuke - as jau kaip ir tuoj pat jauciau, kad kazkas ne taip. Po savaites kazkur krutine labai padidejo ir speneliai jautrus pasidare. Ko niekad nebudavo. Tai jau supratau, kad laukiuos. Testa pasidariau menesiniu diena, kuri neatejo. Du riebus bruksniukai.

Su pirmuoju nejutau jokių požymių, su antruoju tik krūtinė buvo pakitusi. O dabar tai visokie požymiai ir pykina ir svaigstu, preitą mėnesį spelius skaudėjo, bet prieš ov skaidėti pradėjo, o dabar krūtinė labai skausminga ir truputi padidėjus, bet pajutau ale po ov  kokios trys dienos(nes nežinau tiksliai ar tada buvo ta ov). Prieš MMM niekada neskausėdavo krūtinės.

Atsakyti

Sveikos :). Darausi kantriai OV testukus, lyg ryškėt pradėjo, bent taip tikiuosi. 

Su pirmu nėštumu kaip tik krūtinė nebuvo nei pabrinkus, nei skausminga, o šiaip visada prieš mmm skaudėdavo. Vienintelė keistenybė buvo kad speneliai įgavo melsvą atspalvį. Tik tiek.

Atsakyti

Garbanelele, 13 Vas 2019 - 19:55, parašė: Sveikos :). Darausi kantriai OV testukus, lyg ryškėt pradėjo, bent taip tikiuosi. Su pirmu nėštumu kaip tik krūtinė nebuvo nei pabrinkus, nei skausminga, o šiaip visada prieš mmm skaudėdavo. Vienintelė keistenybė buvo kad speneliai įgavo melsvą atspalvį. Tik tiek.
Pasirodyk ov testukus? Pažiūrėsim ir mes :) Šiandien man krūtinę pradėjo skaudėti, pasirodė nemažai KB gleivių. Šiandien testai jau nublanko. Tai matyt šiandien ovuliacija ir, bus :) tai ND darom nuo vakar intensyviau :rolleyes: Va mano testukai [url=https://www.part.lt/perziura/118c692e68753fc72508dad4c2ff68cc288.jpg]118c692e68753fc72508dad4c2ff68cc288.jpg[/URL]
Atsakyti
O intensyviau tai kaip? unsure.gif Nes mes tai kas antra diena taikom. Bijau kad ten subresti nespes. biggrin.gif Gal be reikalo? blink.gif
Atsakyti

Sveikos :) pagaliau atėjo mėmės :) ramiau pasidarė ;) nereiks nervintis ir prisigalvot. 

Atsakyti

Sveikos :) pagaliau atėjo mėmės :) ramiau pasidarė ;) nereiks nervintis ir prisigalvot. 

Kategoriška  :4u:

Atsakyti

Sveikos, gražios Valentino dienos. O aš ta proga taip pat sulaukiau tų nelemtų MMM. Na bet ką galėsiu taurę vyno ramiai išgerti, nors jokio noriu švęsti neturiu  :blink:​ . 

Atsakyti